Op.Dr. Jale Gürlüler

merhabalar..bende uzun zamandır jale gürlüler hakkındaki yorumları takip ediyordum..artık kararımı verdiz sizlerin sayesinde teşekkürler...kesinlikle jale gürlülere gideceğim...
ama ben hamilelik öncesi testlerimi medicalde ahmet yılmaza yaptırmıştım..şimdi jale hanımdan tandevu alıp o testlerimi götürsem..bide alttan muayene olurum... ayıp olurmu o test sonuçlarıyla gitmemççkan aldırmaktan çok huylanıyorumda fobim var çok zorlanıyorum..ama tabi gerekiyorsa aldırırımda...
tekrar teşekkürler..

selam arkadaşlar jale hanımı çevremde çok duydum burda sizlerinde yazdıklarını okuyunca bende ona gitmeyi istiyorum..yalnız kafama takılan sorular var cevaplarsanız sevinirim..hala jimerdemi ve ssklı muayene ücreti hakkında bilginiz varmı acaba ilk kez gidicem ve hiç bilgim yok..:sm_confused:

evet cnm şu an jimerde ama ssk lıya bakmıyor yani özelden bakıyor muayene ücreti 100 tl..

merhabalar..bende uzun zamandır jale gürlüler hakkındaki yorumları takip ediyordum..artık kararımı verdiz sizlerin sayesinde teşekkürler...kesinlikle jale gürlülere gideceğim...
ama ben hamilelik öncesi testlerimi medicalde ahmet yılmaza yaptırmıştım..şimdi jale hanımdan tandevu alıp o testlerimi götürsem..bide alttan muayene olurum... ayıp olurmu o test sonuçlarıyla gitmemççkan aldırmaktan çok huylanıyorumda fobim var çok zorlanıyorum..ama tabi gerekiyorsa aldırırımda...
tekrar teşekkürler..

hamilemisin cnm
neden ayıp olsun çekinme jale hanım o tip bi doktor değil çok tatlıdır gönül rahatlığıyla git...
bende kan aldırmaktan çok korkuyodum ama aldıra aldıra artık alıştım :)

:uhm:yok hamile değilim canım 2 aydır istiyoruz olmadı...bu arada hamilelik öncesi testlerimi falan medicalde yaptırdım ahmet yılmaza gittim 2 kez...bu ay ve önümüzdeki ay yine olmazsa doktora gidicem yine yumurta takibi falan yapsıınn...hamiş olursam kii işallahhh yine doktora gidicem oda jale gürlüler olsun diyorum kızlarr..sağolun bende çok korkağım bu konularda cesaret geldi sayenizde...

:uhm:yok hamile değilim canım 2 aydır istiyoruz olmadı...bu arada hamilelik öncesi testlerimi falan medicalde yaptırdım ahmet yılmaza gittim 2 kez...bu ay ve önümüzdeki ay yine olmazsa doktora gidicem yine yumurta takibi falan yapsıınn...hamiş olursam kii işallahhh yine doktora gidicem oda jale gürlüler olsun diyorum kızlarr..sağolun bende çok korkağım bu konularda cesaret geldi sayenizde...

ay cnm ya daha çok erken benimde 2-3 ay geçmişti ama hiç takma sakın kafana rahat ol hamile kalmayı bile düşünme pat die oluveriyor
tabi Allah istedikten sonra..
jale hanım seni çok rahatlatır iç rahatlığıyla git bende2 hafta içinde doğum yapacam inşallah beni çok rahatlatıyor sanki ailemden biri gibi o yüzden onunla doğuma girmeyi çok istiyorum
ALLAH sanada en kısa zamanda nsip eder inşallah
yanlız olumsuzluk düşünme tamammı:1hug:

bursasu teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. doğumunada 2 hafta kalmış allahım hayırlı doğumlar versin tatlım.tekrar teşekkürler.

ay cnm ya daha çok erken benimde 2-3 ay geçmişti ama hiç takma sakın kafana rahat ol hamile kalmayı bile düşünme pat die oluveriyor
tabi Allah istedikten sonra..
jale hanım seni çok rahatlatır iç rahatlığıyla git bende2 hafta içinde doğum yapacam inşallah beni çok rahatlatıyor sanki ailemden biri gibi o yüzden onunla doğuma girmeyi çok istiyorum
ALLAH sanada en kısa zamanda nsip eder inşallah
yanlız olumsuzluk düşünme tamammı:1hug:

ayyy gerçektenmiihihoyyythihoyyyt çok az kalmış doğumuna hayırlı doğumlar geçirmeni diliyorum...nerede doğum yapacaksın.sezeryanmıı???daha hamile kalmadan bunların korkusu bile oluyor benim stresim bunlar aslında..şöyle psikolog gibi bir doktora ihtiyacım var galiba benim..oda jale hanım olabilir anladığım kadarıyla...kesin gidicem tatlım...
bebeğin kızmı erkekmi???? fotolarını koyarsın doğumdan sonra bakarım bende ...
su gibi atlat işallahhh canım:nazar::nazar:

ayyy gerçektenmiihihoyyythihoyyyt çok az kalmış doğumuna hayırlı doğumlar geçirmeni diliyorum...nerede doğum yapacaksın.sezeryanmıı???daha hamile kalmadan bunların korkusu bile oluyor benim stresim bunlar aslında..şöyle psikolog gibi bir doktora ihtiyacım var galiba benim..oda jale hanım olabilir anladığım kadarıyla...kesin gidicem tatlım...
bebeğin kızmı erkekmi???? fotolarını koyarsın doğumdan sonra bakarım bende ...
su gibi atlat işallahhh canım:nazar::nazar:

ben jimerde yapıcam cnm sezeryan olcam bu cuma kısmetse
bebeğim erkek cnm Allah sanada nasip etsin hiç korkma

Burada yapılan yorumların da biraz etkisiyle geçenlerde Jale hanıma gittik. Öncelikle ne benim ne de burada yazan diğer kişilerin birer doktor olmadığını belirtmek isterim. Yani bir doktorun doktorluk bilgisini değil bizimle kurduğu iletişime ve ilgisine bakarak değerlendiriyoruz. Emekli Sandığına bağlı bir sigortalı olmama rağmen özel muayeneyi ücretini dikkate almadan tercih ettim. (Jale Hanımın henüz Sosyal Güvenlik Kurumlarıyla anlaşması yok) Beklentim daha ilgili bir doktor bulmaktı. Neyse muayene oldum ve operasyon gerekli olduğunu öğrendim. Daha sonraki günlerde operasyona girdim. Operasyonun çok basit ve kısa süreceğini ifade etmesine karşın hastanede dört buçuk saat, ameliyat masasında ise hiçbir açıklama yapılmaksızın bir saate yakın bekletildim. Kabus gibi bir gün geçirdim kendisi sayesinde. Her iki günde de Jale hanımın tavrı konuşmanız ve işleminiz bitse de ben de öteki hastaya geçeyim biçimindeydi ne yazık ki. İlk gittiğimizde operasyondan mutlaka gerekliymiş gibi bahsetti, operasyon bittiğinde ise kendi kendine kaybolma ihtimalinden bahsetti. Aslında en başta söylemesi gerekeni en sonda söylemiş oldu. İnsanın her günü birbirine benzemez, yorgunluk, ağır iş yükü, kişisel nedenlerle kişinin kendini işine veremediği zamanlar olur, çalışan bir bayan olarak bunu anlayabilirim. Ama iki farklı günde de bu tavır varsa yanlış bir şeyler var demektir. Bir başka sorun konuyla ilgili yeteri kadar bilgi vermemesi. Yani sorarsanız söylüyor o kadar. İşlemin basitliğinden söz ediyor yalnızca, aşıdan korkan ilkokul çocuğunu sakinleştirme piyesini oynar gibi. Burada yazılanlara bakarak çok ilgili bir doktor beklentisiyle gitmeyin derim. Eğer beklentiniz düşükse ve azarlayan sağlık ocağı doktorlarına fazlaca muhatap olmuşsanız iyi gelebilir kendisi. Ama kesinlikle burada yazan bazı arkadaşların yazdığı gibi bir doktor değil. Zaten yazılanların tamamının doğru olduğuna inanmıyorum.
Aslında Jimer’de bir iki yorumu hak ediyor. Bina, fiziki imkanlar ve temizlik bakımından değerlendirildiğinde her şey güzel görünüyor. Ancak bir hastaneyi iyi bir hastane yapan bunlar kadar personelidir. Hatta daha çok personelidir. Operasyon öncesi işlemlerimizi yaptırırken şaka gibi personelle karşılaşma ihtimaliniz var. Günümüz dünyasında sağlıkla ilgili konularda hastanın aydınlatılması temel bir önem taşıyor. En basit bir operasyon öncesinde bile konunun basit terimlerle size nazikçe anlatılması biçiminde bir yönetmelik vardır. Hasta Hakları biçiminde ifade edilen bu haklar bir doktorun ya da diğer personelin size yönelik asgari davranış ilkelerini oluşturur. Operasyonda ne, nasıl yapılacaktır? Operasyon gerçekleşmezse ne gibi sorunlarla karşılaşacağınız türünden açıklamalardır bunlar. En azında bir onay formu hastaya verilir okunur ve imzalanır. Oysa Jimer personeli önce imzalayın sonra okuyun diyor. Yani size yapılacak uygulamayı, uygulamayı kabul ettikten sonra öğreniver diyor kısaca.

Sonuç olarak bu sıkıntılarımızı daha sonra hastane yönetimine bildirdik. Jimer mesul müdürü ve Jale Hanımın kendisiyle görüştük. Gerek sözlü gerek yazılı olarak çokça özür dilediler ama bu özürler ufacık operasyonu kabus haline getirdikleri gerçeğini değiştirmiyor. Jale Hanım anne adaylarına daha özenli davranabilir sonuçta en rahat, en düzenli gelir getiren hastalar onlar. Ancak diğer konularda aman dikkat diyor, bir değil beş kez düşünün diyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun.....................
umarım operasyonunuz başarıyla gelmiş geçmiştir acil şifalar..................
jale hanımı 7 yıldan daha uzun zamandır tanıyorum....ben şu an 26 yaşındayım ve 7 aylık hamileyim....
genç kızlığımdan bu yana tanırım kendisini....güleryüzlü sempatik ve bilgili bir doktordur...
ulaşılır olması ve her aradığımda ilgiyle cevap vermesi de tercih nedenimdir...
bu her doktorun yapısında vardır................keşke olmasa...........ama ilgi duyar araştırır soruşturur san ilgilenir seninle...sen ilgili olmazsan onlar da pek ilgilenmiyor..........
tıp dünyası o kadar zor k ve yoğun ki............................
dünya paralar döküp gittiğin doktorlar yarın seni tanımıyorlar bile....
yada iyi olsun diye gittiğin proflar sana bi açıklama bile yapmıyor... o kadar çok tıp dünyasından çeşitli doktorlarla karşılaştım ki....veya olaylarına şahit oldum ki.............
inanın jale hanım bana şahsi fikrimdir....mükemmel biri...
her hastanede her doktorda karşılaşılan aksilikler bunlar.....
keşke olmasa ama olacak nüfüs çok doktor sayısı az.....................
bundan kaçışımız yok malesef....
ben kendi adıma memnunum rahat rahat muaynemi olup gerekli bilgileri alıyorum...
diğer hastalarıyla diyoloğu nasıl onu bilemiyorum tabiki de....
inşallah herkez gönüne göre bi doktor bulabilir...
sevgiyle kalına.s.

gerçekten ilginç geldi durumun bana modusvivendi.yani sadece muyane için gitmiş olsam bende acabamı derdim ama jale hanımla iki operasyon geçirdim.hiç bir sorun sorun yaşamadım.üstelik ilk operasyonumda henüz bir haftalık hastasıydım kendisine telefonla ulaşıp durumun aciliyetini bildirdiğimde bana şurdayım hemen ekliyorum demişti ve gittiğimizde kendisi alt katta koridorda bekliyordu bizi ameliyathane hazırdı. diğerinde ise artık beni daha iyi tanıdığı için ve operasyona bir hafta önce karar verdiğimiz için hiç odasına bile girmeden direk ameliyathaneye alındım.tüm hazırlıklarda yanımdaydı narkoz verildiği esnada bile elimi tutuyordu.bu yüzden bu durumu anlayamıyorum.fakat bir konuda haklısın ki jimer hastahane personelinin kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor.bir saat öncesine randevu verip bir saat sonra siz sormadan cevap alamıyorsunuz.bir işi yaptırmak için aynen devlet hastahaneleri gibi peşinde koşmanız gerekiyor.ve bence bu durumu jale hanımlada görüşmeliydin çünkü kendi bilgisi ve elinde olmayan sebeplerden ötürü bu durumları yaşamış olabilirsin.
bu şekilde değil ama kısa süre önce bende bir sorun yaşadım hastahene personelinden ötürü.daha sonra kendisiyle görüştüğümde şunu öğrendimki osaatte hastasının olduğundan bile haberdar değildi.üstelik böle bir hatayıda yapmakla kalmayıp bide üstüne arama zahmetinde bile bulunmamışlardı.yani benim şahsi fikrim jale hanım benim için vazgeçmeyeceğim doktorlardan biri ama bağlı bulunduğu hastahaneyi değiştirse çok daha memnun olucam.

Operasyonum çok başarılı geçmedi, hala rahatsızım. Zaten Jale hanımla ilgili yazdıklarım operasyonun başarılı ya da başarısız olmasıyla ilgili değil. Akli dengesi bozuk olmayan her doktor operasyonu başarılı olmak için yapar. Ama öngörülemeyen bir sürü durum vardır ve bir doktora bu öngörülemeyen durumlar için kızılmaz, başarısız olunmuşsa (ki benim ki başarılı değil) başka bir doktor tercihi yapılır. Önceki yazımda Jale hanımla ilgili yazdıklarım kendisinin hasta haklarına saygı göstermemesiyle ilgiliydi esas olarak. Operasyon için hastaneye korku içinde gelmiş bir hastayı kafeteryaya çıkarıp iki saat orada, ameliyat odasına alıp ameliyat masasında da bir saate yakın bekletirseniz o hastaya eziyet etmiş olursunuz. Tıp fakültelerinde “tıbbi deontoloji” diye bir ders vardır, tıptan çok tıp doktorlarının uyması gereken ahlaki ilkeler anlatılır bu derste. Zaten bir doktorun uyması gereken ahlaki ilkeler ya da mesleki ilkeler hasta hakları biçiminde ifade edilmiştir. Bu haklar arasında hastanın tüm muayene ve tedavi süresince aydınlatılması (zor anlaşılır tıbbi terimler kullanılmadan, hastanın anlayacağı şekilde ve nazikçe bilgilendirilmesi) gereksiz yere bekletilmemesi, kendisine duygusal yönden eziyet edilmemesi de vardır. Neden bu ilkeler konulmuştur? İnsan değerli bir varlıktır da o yüzden bu ilkeler vardır. Jale hanım devlet hastanesinde çalışan bir doktor olsa ve bir doktorun gücünün üstünde hastaya baksaydı dedikleriniz doğru olabilirdi. Daha önce dediğim gibi memurum, yani ücretsiz olarak tedavi olabilirdim herhangi bir hastanede. Çok şükür ortalamanın üstünde bir gelirimiz var benim kendisini tercih etme nedenim ilgili bir doktor bulmak, bu badireyi en az hasarla atlatmaktı. Ama diyebilirim ki hayatımın en kötü gününü geçirdim. Karşılaştığım aksaklıkların her hastanede karşılaşılacak şeyler de değil. Bir hastane ya da doktor kendi alanının iyisi olmaya çalışıyorsa bu tür aksaklıklar yaşanmaz. Bir hastanın ameliyat masasında sebepsiz yere bir saate yakın bekletilmemesi gerektiğini değil tecrübeli bir doktor tıp öğrencisi bile bilir. Operasyonda ne işlem yapılacağı, operasyon gerçekleşmezse ne sorunlarla karşılaşacağınız açıklaması üç dakika sürmez ve özel bir doktoru seçmişseniz üç dakikalık açıklama beklemek en doğal hakkınızdır. Bir deri problemi yaşasanız ve bir cildiye uzmanına görünmeniz gerekir. O cildiye uzmanının sizi bekletmesi o kadar yaralamaz. Oysa jinekolojik muayene ve tedavi süreçleri bir kadının en zor anıdır, dolayısıyla bir jinekolog daha hassas davranmalıdır hele de kendisi de bu süreçleri yaşamış ya da yaşayabilecek bayansa. Yedi senedir Jale hanıma gittiğinizi yazmışsınız (rahatsızlığınızı bilmiyorum, şifa diliyorum tez zamanda). Yedi sene bırakın iyi bir doktor-hasta ilişkisini sağlam bir dostluk için yeterli süre. Size bu yedi senenin etkisiyle çok ilgili davranıyor olabilir ama unutmayın ki her doktorun yedi senelik hastası olmayabilirsiniz, yalnızca birkaç kere gitmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu durum size özensiz davranılmasının gerekçesi olamaz. Tıp öyle bir alandır ki özensizliği çoğu durumda geriye almanız mümkün olmaz. Özürler edilir ama siz yaşadığınızla kalırsınız.

canım,,,,,,,,,,
ya sen çok fazla doktor tanımamışsın hayatında yada çok fazla hastanelere işin düşmemiş...allah ta düşürmesin...........
çok şükür benim hiçbir rahatsızlığım yok...genel kontrol ve gerekli sağlık taramaları için gidiyorum jalae hanıma 7 yıldır hastasıyım........şimdi de gebelik takibimi yapıyor sağolsun...
konuşmaların çok çelişkili.........fakültede edilen yemin veya görülen dersler aynıdır özel veya devlet hastanesinde çalışan doktorlara farklı imtiyazlar tanınmaz...
yani doktor özelde de aynı devlette de aynı davranmalıdır hastasına....
ben basit bir test için fakülte hastanesine gittim....:1no2: saat 9 a randevu verdiler sakın geç kalmayın dediler..................
saat 8*30 da hastanedeydim..............5 dk bir test için tammm 4 saat bekledim hastanede.................üstelik günler öncesi yaşadığım aksilikler de cabası...........
şimdi yüzlerce doktor yetiştiren bir tıp fakültesinde bu ders verilmiyormuydu doktorlara.........
neyse konuyu çok uzatmak gibi bir niyetim yok..............:1no2:
ama her hastanede her kuruluşta aksilikler olabiliyor bunlar dağanın kanunu...
beğenen gider beğenmeyen başka bir kuruma gider...
başka doktorlara gittikçe (farklı branş )jale hanımın değerini daha iyi anlıyorum ve bundan dolayı mutlu oluyorum............

öyle doktorlar varki..............
anlatsak burda destan olur..............ne para ne de pul önemli değil................
sözde profesör............bir doktor dan örnek vereyim............görümcem ortopedik bir ameliyat geçirdi...
üünlü bir profesre özel bi hastanede oldu ameliyatı...............tam 4000 yl sadece doktora ameliyt parası ödedi...özel ya..................ameliyat bitti..............çok şükür şimdi iyi.........ama doktor yok meydanda...ameliyat nasıl geçti ne oldu nasıl oldu kimse bilmiyor...ameliyatı bitirip hastanın ayılmasını beklemeden ailesine açıklama yapmadan çekmiş gitmiş............
yani insanlar hayatta öyle şeyler yaşıyor ki...yarım saat 1 saat beklemek insana hiç gelmeye başlıyor...
allah ne eksik etsin doktorlardan de de düşürsün...
herkeze sağlık versin inşallah

Konuyu medeni bir şekilde tartıştıkça uzamasının kimseye zararı olmaz, hatta okuyanlar için aydınlatıcı olur. Yazılanları bir imtiyaz isteme olarak anladıysanız açıp bir hasta hakları yönetmeliğini okumanızı tavsiye ederim. Yazdıklarımda bir çelişki bulamıyorum, ama sizin yazdıklarınız hakkında kafamda epey soru işareti var. Jale Gürlüler ile ilgili bu sayfaya (başka sayfalarda da var) 31 tane mesaj yollamışsınız, hepsinde övgü ve tavsiye var. Bir eleştiri olduğunda hemen cephe almışsınız ki bunu benim aklım almıyor. (Bu konu başka bir kişi tafaından da dile getirilmişti). Bire insanın bir rahatsızlığı yoksa sürekli olarak doktora gitmesi, sürekli onu övmesi en hafif ifadeyle bana şüpheli geliyor. Jale hanım iyi bir doktor olabilir, çoğu hastasına özenli davaranmış olabilir. Ama ben diyorum ki benim muayenem ve operasyonumda öyle değildi. Daha sonraki konuşmamızda kendisi hatasını kabul etmiş, sayısız özür dilemiş, kendisini bir daha tercih etmem halinde hatasını telafi etmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. Siz hala öyle olmamıştır deyip komik olmayın.

birincisi keşke herkez hasta olmadan 6 aylık konrtollere gitme olgunluğuna ve bilincine ulaşabilse...bu anlaşılan size çok uzak bir kavram..doktorlar sadece önemli hastalıklarda ve işin raddesi operasyon bboyutuna geldiğinde gidilecek insanlar değildir...
ben rutin ollarak 6 ayda bir kadındoğum uzmanıma gidip muayne oluyorum yılda bir smear aldırıp kontrolden geçiyorum..bunun neresi anormal anlayamadım..asıl bunu anormal bulan insanları anlamam mümkün değil......:1no2:
ben kimseye karşı cepe almam her yazımda yazıyorum bu benim görüşüm....isteyem gider isteyen gitmez bu beni hiç ilgilendirmez..şimdi memnun olduğum ve hiç hatasını görmediğim bir doktora zorla hata mı çıkarayım....:1closedeyes:
hasta haklarını çok iyi biliyorum...ama zaman zaman zaman böyle aksilikler çıkabilir bunu da anlayışla karşılıyorumm bu benim görüşüm....
burda asıl bana şüpeli gelen.......................:1no2:siz buraya yeni üyesiniz.........henüz 4-5 mesajınız var ve sanıyorum uzun zamandır takip ediyorsunuz jale hanımı........:1no2:ve beni.......neden peki....4 mesajınız var 4 ü de jale hanımla ilgili...........
benim geçmişte yazdığım mesajlar sizi veya başkasını neden bu kadar ilgilendiriyorki........siz nasıl düşüncenizi dile getiriyorsanız bende gayet net düşüncemi dile getiriyorum...jale hanımdan çoooooooook memnun olmam neden sizi veya başkalarını bu kadar rahatsız ediyor anlam veremiyorum..
operasyonunuza geç kalmış...........o bir doktor...sayısız hastası ve ameliyatı var tek hastası siz değilsiniz eminim araya acil başka küçük operasyon veya hastalar girmiştir...
özür dileyerek te çok olgun bir davranışta bulunmuş ve ne kadar iyi niyetle davranmış...
bir kez daha taktirimi kazandı...........
ben hiçbir yazımda öyle olmamıştır demedim ..asıl siz komik olmayın yazılarımı 4 gözle okuyun lütfen..

ayrıca bu benim düşüncem ve benim memnuniyetim....ben her zaman söylüyorum şahsım adına kendisinden çok memnunum...
diyer hastalara tutumunu,davranışını bilmem mümkün değil....her birey kendi değerlendirmesini kendi yapar...siz nasıl memnun kalmadıysanız...........bunu dile getirdeyseniz bu nasıl doğal hakkınızsa.....
ben de memnuniyetimi istediğim şekilde ifade etme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum....haksızmıyıma.s

beyaz melek zaten memnuniyetini her mesajda zaten fazlası ile dile getirip duruyorsun. jale hanımın fanatiği olduğunu anladık !!!!!diğer arkadaşda gayet doğal olarak yaşadığı olumsuzluğu dile getirmiş.hakikaten kıza niye bozuluyorsunuz.gerçektende doğru noktalara temas etmiş her doktor için geçerli olan üstelikte kötüleme aşağılama olmadan sıkıntısını dile getirmiş.kendinde başka doktorlara sataşarak doktorunu ön plana çıkarmaya çalışma.sonuçta buda etik değil.

beyaz melek zaten memnuniyetini her mesajda zaten fazlası ile dile getirip duruyorsun. jale hanımın fanatiği olduğunu anladık !!!!!diğer arkadaşda gayet doğal olarak yaşadığı olumsuzluğu dile getirmiş.hakikaten kıza niye bozuluyorsunuz.gerçektende doğru noktalara temas etmiş her doktor için geçerli olan üstelikte kötüleme aşağılama olmadan sıkıntısını dile getirmiş.kendinde başka doktorlara sataşarak doktorunu ön plana çıkarmaya çalışma.sonuçta buda etik değil.

merhaba,,,,,
ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz ısrarla anlamamakta direniyorsunuz...
ben memnunum diye başkaları da benim doktorumdan memnun olacak diye bir kanun kural yok.........bunu her zaman söylüyorum....ben memnunum.................başkalarına nasıldır bilemem ki beni de ilgilendirmez....
ben sadece arkadaşın yaşadığı olayın çok doğal olduğunu her hastanede yaşanan sorunlar olduğunu dile getirdim..................
ben memnun olduğum birine göz göre göre memnun değilim diyemem ki.........
memnunsam memnunum asıl sizle neden bu kadar doktorumdan memnun olmamdan rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim....
ben şahsım adına birisinin memnun kaldığı,güvendiği bir doktoru olmasından memnuniyet duyarım...
bunu her mesajımda söyküyorum bu her doktorda geçerlidir....
birinin memnun olduğundan bir başkası memnun olmayabilir bu çok doğal......................
ben memnunum sen memnun kalmazsın................
sen memnunsundur ben memnun kalmam.....bu çok doğal bişey....
burda herkez kendi fikrini belirtiyor....
hepinize sağlıklı günler

kesinlikle her ne doktoru olursa olsun hastasıyla ilgilenmeyen bir doktoru asla affedemem şahsım adına...ameliyatını yapmış hiç ilgilenmemiş sonrasında ...nekadar ayıp birşey ki özelden gittiğiniz bir doktor..tıp dediğimiz şey insan hayatı şakaya veya moral bozukluğuna gelemiyeceğini düşünüyorum..veya hiçbir doktorun o anki sıkıntısını veya aksi giden birşeylerini hastasına yansıtma gibi bir lüksü yok bana göre...ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE AKSİLİKLER VERMESİN HAYATTA EN KORKYUĞUM ŞEY ....çok çok geçmişolsun dilerim...
ama tabi hastahane personeliyle ilgili aksaklıklar doktorun aksıklıkları hepsi üstüste gelmiş..belki burada hastahane yönetiminin iyi olmamasından kaynaklanan aksilikler birbirini kovaladı...heriş doktorda değil demeki...zincirleme ekip işide birbirini tamamlayan şeyler....ne diyeceğimi bilmiyorum ç.ok bahtsız bi durum allahh korusun yarabbimmm...en korktuğum şeyler....:utangac::utangac::utangac:

Merhaba,
Doktor veya hastane tavsiyelerinizde yaşadığınız olumlu,olumsuz tecrübeleri aktarmanız kadar doğal birşey olamaz,bilgilenmek ve bilgilendirmek en doğal hakkınız ama bunu lütfen Uzmanları ya da burada yorum yapan kişileri rencide etmeden yapınız.
Birbirinizden alıntı yaparak konuyu ikili tartışmalara dönüştürmeyiniz.

Merhabalar konuyu açan kişi olarak ne zamandır ( doğum yapmam sebebi ile ) giremiyordum sayfaya .Doğum sırasındaki tavırlarını yazmıştım daha önce tekrar o onları anlatmayayım.Fakat başıma gelen yeni bir olayı da paylaşmak istiyorum .Ben hamileyken Jale hanımı ne zaman arasam ulaşıyordum hatta eğer telefonuna ncevap veremdiyse o beni geri dönüp arardı.Doğum yapalı 53 gün oldu ve hala kanamam yada lekelenmem devam ediyor .Cuma günü kendisini aradım telefonu cevap vermedi nasılsa döner dedim dönmedi .Sonraki gün dü tekrar aradım ama yine ulaşamadım .Ve şaşkınım geçici hasta olarak telefonumuzu kaydedip sonradan siliyormu acaba dedim .Yarın tekrar aramayı denicem Eğer ulaşamazsam paylaşırım buradan yine ama kafam da daha önceden oluşan soru işaretleri büyümeye başladı hele son yazılanları okuyunca ????

Back