hee birde gecenin ikibuçuğunda uyuyan bebeğimi alıp topuk kanı aldılar zavallı oğlum bas bas bağırdı ağladı bu kadar düşüncesizlik olmaz!!!!!!!!!!!klava:
gözünaydın bursasu ...allah bebişinle size sağlıklı uzun ömürler versin canım....bu uzun vadeyi atllattın sonunda ve yeni bi yolculuğa çıktınız demek bebişinle..mutluluk sağlık sizinle olsun ....
buarada jale hanımın sizi doğumdan sonra görmemesi biraz tuhafıma gitti açıkçası..okadar ilgili olan doktor doğum yapınca neden hemen sizi bıraktı anlamadım..insan bi kontrole gelir yaaa..hele şu jimer konusunda hepten kafam karıştı...acemi bir personel herhalde..okadar özelden gidiyorsun bide insan daha çok özen bekliyor ama bunlar ssk ya çevirmişler hastaneyi desene.....
neyse senin için hayırlısı olmuş canım hayırlı bir doğum geçirmişsin yinede...
anneliğini tekrar tebrikederim......
buarada epidural takıldıkttan sonra tamamenmi bayıldın????
hanii biraz ayık kalma olayı nasıl oluyor epiduralde olmuyormu bu????
hayırlı uğurlı olsun derin....ALLAH bebeğinle birlikte uzun ömürler nasibetsin sağlıkla sıhatle işallahh....
buarada doğum sırasında birşeyler yaşadığından bassetmişsin bunları paylaşman mümkünmü acaba??? NELER YAŞADIN NELER OLDU..ENAZINDAN BİZEDE BİR BİLGİ OLUR...teşekkürlerrr
Amin canım inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/256854-opdr-jale-gurluler-6.html bak canım bu sayfada yazdıklarım .Birde oraya yazmışmıyım hatırlayamadım .Benden ameliyat sırasında o da farkı olarak 100 ytl istedi garip ama gerçek .Ben ameliyata indiğimde sezeryana geçtiğimiz için suit oda istedim .Oda hem keisyor sanırım o sırada hem 100 ytl fark ama o oda için idyor .Ve bir gün önce pembe mavide konuşurken gidin hangi odayı isterseniz seçin demesine rağmen :)))buarada epidural takıldıkttan sonra tamamenmi bayıldın????
hanii biraz ayık kalma olayı nasıl oluyor epiduralde olmuyormu bu????
merhaba cperinaz öncelikle hayırlı olsun ,
bende 4 haftalık hamileyim önce melike hanımla başladım kontrollere o çok yoğun jale hanıma geçtim .evet dediğine katılıyorum bendde aynısını yaşadım.haıyrlı olsun dedi tam çıkıyordu konuşmuyacakmıyız dedim ne yapmam gerektiği hakkkında konuşmadıkmı dedi.tabi onun sadece hastası ben değilim ama meraksız olsam demekki iyigünler dicek ve çıkcaz fazla konuşmayı sevmiyor sana önerim ben 1.sinde 10 dakka bile konuşmadı benimle 2.sinde not aldım kaığı çıkardım ve bol bol sordum sonuçta özel bir dr değilmi 10 dakkka konuşmak isteseydim melike hanıma devam ederdim
çok kararsızım yine o hastanede çok güzel araştırmalara devam edeceğim 2 hafta sonra yine gitcem böyle devam ederse olmaz sanırım ..............
Kızlar bahsettiğiniz doktorlar Melike, Jale ve Gülin, Bursa da çok ünlü doktorlardır..
Bu durumda çok yoğun olmaları da normal..
Zaman zaman kontrolleri kısa geçmeleri, bu kadar yoğunlukta ben normal buluyorum ama gerekeni yaptıktan sonra tabii..
Yani bu kadar yoğun doktorları seçince, fazlasını beklemeyin derim..
merhaba ,bahsettiğin herşeyin zaten farkındayız ne kadar iyi dr olduklarını ve yoğunluklarını ama özel oldukları için görüşme sürelerinin sgk lılara göre daha uzun olması gerektiğini düşünüyorum pazartesi gittiğimde jale hanıma hiç bekleyen yoktu benden sonra ama yinede çok aceleciydi.ne diyelim hakkımıda hayırlısı olsun umarım bir daha bunu yaşamam kendi adıma .sen hangi dr gidiyorsun?
çok yoğun olmaları beni hiç ilgilendirmiyor. randevu aldığımızda belli bir muayene süreleri var değil mi? demek ki o sürede muayene etmeleri gerekiyor. Bi ultrasonda bakıp eline bi çıktı vermekle iş bitmiyo bence. Ben iki kez gittim daha ağzından kaç haftalık hamile olduğumu bile öğrenemedim. Benim istediğim doktor böyle değil kesinlikle. Ben araştırmaya başladım. Kesinlikle değiştircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?