off ben hiç böyle saftoriklik yapmazdım ya noldu kafayı yedim herhaldesağ ol juno uyardığın için ama özel mesaj yazamıyorum henüz.. düzeltme istedim önceki mesajım için umarım bir an önce halledilebilir..
valla bence değer.. hatta haziran başında göbek operasyonu için günüm bile var, tedirgin oluyordum yaz sıcaklarında nasıl olur diye ama olur gayet de güzel olur inş :) ben şimdiye kadar memnunum ama benim tek sorunum ödemlerimin hala yoğun olması. kollarımdan düşünüyordum ama vazgeçtim çok göze batmıyor sadece ben kolumu gövdeme yapıştırınca oluşan kalınlıktan memnun değildim arkadaşlarım da ikna etti gerek olmadığına zaten.
yaptiran arkadaslar, bunu bilmezsen olmaz deyip onereceginiz birsey var mi?
soleil selam,nasılsın,operasyon sonucundan memnun olmana sevindim demek göbeğniide yaptıracaksın ama yaz sezonu sana biraz sıkıntı olmazmı ,hem korse giyeceksın hem ödemler seni acaba biraz zorlarmı acaba diye merak ediyorum,ben nisan 13 de göbek bölgemi yaptırmıştım valla hala ödemlerim var yok değil,ameliyattan önce doktorum derimin çok gergin olduğunu söylediği halde şu anda azıcıkda olsa sanki bir gevşeklik var gibime geliyo,ama vucut konturlarının yerine oturması birkaç ayı bulacakmış ya sabırla bekliyorum,bu hafta göbeğime kavitasyon yaptırmayı düşünüyorum umarım fazla acı hissetmem,bunların biran evvel bir şekle şemale girmesi lazım yoksa bende kafayı yiyecem )))))
bach merhaba,
sana kavitasyonu kim tavsiye etti..dr unla konuştunmu? ben mesela solaryuma girecektim olmaz girme dedi bana çünkü ödemlerim tam geçmediği için bazı yerler koyu bazı yerler açık kalır dedi..bende 9 nisanda oldum..karnımdan.. ama ödemlşer henüz geçmedi ve sanki klasik lipolu gibiyim..engebeler var bazı kesimlerde.. günde 10 dk masaj yapmamı tavsiye etti dr um..yapıorum umarım faydası olur :I
selam kızlar bir süre yurt dışındaydım uzak kaldım konulardan.. ben vazgeçtim göbeğimi sonra yaptırırım herhalde.. hala uyuşuk bölgeler var bacaklarımda ne bilim bu saatten sonra da ödemler azalırsa herhalde o durumu ben kilo verdim şeklinde yorumlayacağım, bu haline o kadar alıştım ki.. eskisinden kat kat ark var tabi ama hala daha ödemlerin var olması acaba ileride nasıl bir görüntü sağlayacak merak ediyorum.
yazın göbek korsesine katlanılmaz değil bence en azından bu aralar havalar soğuk gidiyor ama asla bacak korsesi çekilmez diye düşünüyorum.. amaaaan ben biraz saldım sanırım, şu an formumu korumaya çalışmakla uğraşıyorum..
selam kızlar bir süre yurt dışındaydım uzak kaldım konulardan.. ben vazgeçtim göbeğimi sonra yaptırırım herhalde.. hala uyuşuk bölgeler var bacaklarımda ne bilim bu saatten sonra da ödemler azalırsa herhalde o durumu ben kilo verdim şeklinde yorumlayacağım, bu haline o kadar alıştım ki.. eskisinden kat kat ark var tabi ama hala daha ödemlerin var olması acaba ileride nasıl bir görüntü sağlayacak merak ediyorum.
yazın göbek korsesine katlanılmaz değil bence en azından bu aralar havalar soğuk gidiyor ama asla bacak korsesi çekilmez diye düşünüyorum.. amaaaan ben biraz saldım sanırım, şu an formumu korumaya çalışmakla uğraşıyorum..
evet canım bende aynı şekildeyim..göbek deliğimin altında bi yer çukur iki yer yağ bezesi gibi şişlikbi an önce geçsede rahatlasam sinirimi bozuyor bu görüntü açıkçası.. sanki hep ord kalacakmış gibi geliyor.. sen de hala korse takıyormusun..bana dr takabildiğin kadar tak dedi ama..ben yavaş yavaş bırakmaya başladım artık bunaltıyor çünkü.. haftaya falan randevu alıp gideceğim...peki dikiş izlerin ne alemde benmkiler kap kara duruyor orada..şimdi solaryuma girince daha da koyulacak o yüzdende çekiniyorum aslında
benden 1,5lt yağ alındı..
midemde pek problem yok da göbekte parça parça şişlikler var. çok sinir bozucu.. masaj yaporum ama hala inmediler. ben korseyi de bıraktım geçen hafta itibariyle.. artık daraldım çünkü..
Gevşekliğe gelince evet bende de var. oturunca daha çok ortya çıkıyor.. Hele birde o gün çok yediysem sanki hiç yaptırmamış gibi oluyorum..
motive olmak için çok fazla yememek lazım yoksa eskisi gibi görünüorum :s
benimkinde fark var juno.
ama korseyi çıkardığımdan beri şişti karnım.2 ay oldu yaptıralı artık ne korsesi bu yaa pofff.
ben takmak isteimorum bunaldım artık. bu hatfa daha da çok şişti gözle fark edilio dar bir body giydiğimde fln o odemler
bende randevu alaiblirsem bu hafta gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?