Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

geçmiş olsun, çok sevindim memnun olmana.. bizlerin memnuniyetsizlikleri biraz arsızlıktan da olabilir :)) ya ödemlerle başım dertte olduğu ve taraflı bir gözle aynaya baktığım için bendeki değişimi sadece giyebildiğim kıyafetlerden anlıyorum ama ne yazık ki hiçbir zaman yeterli değilmiş gibi geliyor :) resimlerini görmeyi isterim sakıncası yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
off ben hiç böyle saftoriklik yapmazdım ya noldu kafayı yedim herhalde sağ ol juno uyardığın için ama özel mesaj yazamıyorum henüz.. düzeltme istedim önceki mesajım için umarım bir an önce halledilebilir..

bişi değil canım, silinmiş zaten

soleil selam,nasılsın,operasyon sonucundan memnun olmana sevindim demek göbeğniide yaptıracaksın ama yaz sezonu sana biraz sıkıntı olmazmı ,hem korse giyeceksın hem ödemler seni acaba biraz zorlarmı acaba diye merak ediyorum,ben nisan 13 de göbek bölgemi yaptırmıştım valla hala ödemlerim var yok değil,ameliyattan önce doktorum derimin çok gergin olduğunu söylediği halde şu anda azıcıkda olsa sanki bir gevşeklik var gibime geliyo,ama vucut konturlarının yerine oturması birkaç ayı bulacakmış ya sabırla bekliyorum,bu hafta göbeğime kavitasyon yaptırmayı düşünüyorum umarım fazla acı hissetmem,bunların biran evvel bir şekle şemale girmesi lazım yoksa bende kafayı yiyecem )))))

yaptiran arkadaslar, bunu bilmezsen olmaz deyip onereceginiz birsey var mi?

cool sen hangi bölgelerini yaptıracaksın ben önceki mesajları okuyamadım,ödemlerini öyle çok kısa zamanda atamıyomusun,öyle geçen hafta operasyonu geçirdim bu hafta manken oldum gibi bir olayda yok,çünkü bende burdan biraz okuduğum bilgiyle operasyona girdim akşama evime dönerim bişey olmaz diyordum ama hiçde öyle olmadı,bir bölgeden yaklaşık 5 saat süreyle kanla karışık sıvı geldi yanımda arkadaşım olmasaydı tek başıma çok kolay halledemezdim ,korkulacak bişey değildi ama hareketlerin azıcık kısıtlı olduğu için tedirgin oluyosun ben liposuctıon la beraber göğüs ameliyatıda olmuştum belki ikisi birarada beni zorladı ,eğer yardımcı olabileceğim bişey varsa memnuniyetle yazarım

bach merhaba,
sana kavitasyonu kim tavsiye etti..dr unla konuştunmu? ben mesela solaryuma girecektim olmaz girme dedi bana çünkü ödemlerim tam geçmediği için bazı yerler koyu bazı yerler açık kalır dedi..bende 9 nisanda oldum..karnımdan.. ama ödemlşer henüz geçmedi ve sanki klasik lipolu gibiyim..engebeler var bazı kesimlerde.. günde 10 dk masaj yapmamı tavsiye etti dr um..yapıorum umarım faydası olur :I

anika merhaba,gecen hafta doktora gittim kontrole ,biraz gevşeklik vardı yaptırabilirmiyim dedi olur dedi,ama o da el masajı yaptırırsan daha iyi olur dedi,bende 13 nisanda oldum benimde hala ödemlerim var solaryuma girebilirmiyim dedim girebilirsin dedi sadece gögüs ameliyatı da olmuştum beraber dikkat et o izlerin yanmasın dedi, engebe bazı yerlerimde benimde var hele göbeğimin alt tarafında sağda elips şeklinde bir yağ kutlesi gibi görünen bir yerim var ki sorma ama ödem dedi doktorum içim rahatladı,operasyona girmeden önce solaryuma girmiştim karnım bayağı yanık durumda ama haziranın 2 sinde düğünümüz var dekolte bölgem için istiyorum olmaz sa korsemle girerim diye de düşünmüyorum,bende aklıma geldikçe yukarıdan aşağıya doğru masaj yapıyorum ama dediğin gibi umarım faydası olur

Son düzenleme:
evet canım bende aynı şekildeyim..göbek deliğimin altında bi yer çukur iki yer yağ bezesi gibi şişlik bi an önce geçsede rahatlasam sinirimi bozuyor bu görüntü açıkçası.. sanki hep ord kalacakmış gibi geliyor.. sen de hala korse takıyormusun..bana dr takabildiğin kadar tak dedi ama..ben yavaş yavaş bırakmaya başladım artık bunaltıyor çünkü.. haftaya falan randevu alıp gideceğim...peki dikiş izlerin ne alemde benmkiler kap kara duruyor orada..şimdi solaryuma girince daha da koyulacak o yüzdende çekiniyorum aslında

selam kızlar bir süre yurt dışındaydım uzak kaldım konulardan.. ben vazgeçtim göbeğimi sonra yaptırırım herhalde.. hala uyuşuk bölgeler var bacaklarımda ne bilim bu saatten sonra da ödemler azalırsa herhalde o durumu ben kilo verdim şeklinde yorumlayacağım, bu haline o kadar alıştım ki.. eskisinden kat kat ark var tabi ama hala daha ödemlerin var olması acaba ileride nasıl bir görüntü sağlayacak merak ediyorum.

yazın göbek korsesine katlanılmaz değil bence en azından bu aralar havalar soğuk gidiyor ama asla bacak korsesi çekilmez diye düşünüyorum.. amaaaan ben biraz saldım sanırım, şu an formumu korumaya çalışmakla uğraşıyorum..

Son zamanlarda coskun Beye ameliyat olan var mi? Yüzüme yag enjeksiyonu ve lazer lipoliz yaptirmakistiyorum. Fiatlar hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim, Ankaradan gelecegim.

soleil merhaba hoşgeldin,biraz motivasyonun mu bozulmuş senin öyle gördüm:) biz seninle aynı dönemlerde olmuştuk operasyonu dimi,bende de aynı sorunlar hala mevcut hala ödemlerim var bana korseni çıkar dediler ama faydası olur diye elimden geldiğince giyiyorum,operasyondan sonra 4 kilo vermiş gibiydim bugün tartıldım 2 kilo almışım gerisin geri çok sinirim bozuldu tamam dediğin gibi eskiye göre çok iyi ama mükemmel değil henüz,valla yediğime içtiğime de çok dikkat eder oldum senden sonra ama nafile ,sen doktorunda görüştün mü ne diyor bu ödemler için ????

anika merhaba kusura bakma mesajını yeni gördüm,sorma bugün azıcık masaj yaptım karnımın içinde irili ufaklı adacıklar var sanki :)masaj yaptırma şansın varsa yaptırma şansın varsa dene bence ,evet ben korseyi takıyorum hala sanki bütün umudumu ona bağlamış gibiyim bana da 6 hafta tak demişlerdi ama ben hala devam,fakat bazen gündüz çıkarıyorum gece takıyorum,dikiş izlerim kalmadı göbeğimde sadace 2 tane çok minik bir çizgi var onlarda çok aşağıda sorun yaratmıyor bana ,senden ne kadar yağ almışlardı anika seninde göbeğinde benim gibi gevşeklik var mı ???

benden 1,5lt yağ alındı..
midemde pek problem yok da göbekte parça parça şişlikler var. çok sinir bozucu.. masaj yaporum ama hala inmediler. ben korseyi de bıraktım geçen hafta itibariyle.. artık daraldım çünkü..
Gevşekliğe gelince evet bende de var. oturunca daha çok ortya çıkıyor.. Hele birde o gün çok yediysem sanki hiç yaptırmamış gibi oluyorum..
motive olmak için çok fazla yememek lazım yoksa eskisi gibi görünüorum :s

anika selam,bende bu hafta başından beri korsemi çıkardım hatta yalovaya gittim ve korseyide yanımda götürmedim yanıma da aldım kot pantolonlarımı vay efendim bunu yapan sen misin 3 günden sonra benim karnım bir şişti bir şişti tıpkı operasyondan öncesi gibi kotlar sıkmaya başladımı nasıl ısdırap nasıl bir acı anlatamam ,cuma istanbula döner dönmez sıcak falan demedim giydim korsemi ve sanki toparladı demekki korseyi henüz çıkarma zamanımız gelmedi diye düşündüm ama daha ne kadar giyeceğiz bilmiyorum,, önümüzdeki hafta doktoruma gidecem bakalım o ne diyecek ???

benimkinde fark var juno.
ama korseyi çıkardığımdan beri şişti karnım.2 ay oldu yaptıralı artık ne korsesi bu yaa pofff.
ben takmak isteimorum bunaldım artık. bu hatfa daha da çok şişti gözle fark edilio dar bir body giydiğimde fln o odemler
bende randevu alaiblirsem bu hafta gitmek istiyorum

2 hafta sonra filan çıkarmıştı şimdi 3 ay dolmak üzere hala ödem kalmış mıdır
elleyince hiç yağ yok gibi ama özellikle ayakta yandan bakınca sanki fark yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…