Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

ya aynen bende Levent beye aynı şekide sordum.. damarlarıma iç organlarıma zararı yokmu die yojk bu lazer sadece yağı görür fln demişti..ama insanın içine kurt düşünce soruo işte böyle napiyim (

soleil merhaba,kusura bakma yazamadım özür dilerim , ben superplast ta olmadım, doktorum metropolitanda yaptı operasyonlarımı,ilk birkaçgün yürürken ödemlerim artıyormuş meğer o yüzden pek bir şiş halde eve dönmüşüm şimdi daha çok yürüyorum ödemlerim daha iyi durumda, bana karnına hafif hafif masaj yap dedi doktorum ama azıcık ağrısı var pek yapamıyorum bazı arkadşlar lpg falan yaptırdıklarından bahsediyorlar daha çabuk toparlanması için benim şu dönemde öyle birşey yaptırmam söz konusu bile değil, ama umarım 5 haftanın sonunda korsemi çıkardığımda da eskisi gibi bir göbekle karşılaşmam ,çünkü maşallah iştah yerine geldi yine yiyorum ben hominigırtlak

geçmiş olsun duymamıştım metropolitanda yaptıklarını, biz tek bir yere odaklanmıştık.. ya lpg bana bile uygun değil kimmiş o yaptıranlar yahu nasıl dayanılır lpg ye bu acılarla.. benim 1 ay oldu hala bazı yerler acıyor.

ben işlemden çıktıktan sonra doktorumun tek isteği olduğum kiloyu korumamdı o yüzden yediklerini lütfen kontrol altında tut ki sonra hayal kırıklığı yaşamayasın bak havalar da iyice ısındı sık dişini azıcık :)

selam arkadaşlar
arkadaşın karın bölgesini yaptıralı 1.5 ay oldu ama hala pek değişiklik yok

ben de bacak mı yaptırsam diyorum ama bilemiyorum :26:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
arkadaşın karın bölgesini yaptıralı 1.5 ay oldu ama hala pek değişiklik yok

ben de bacak mı yaptırsam diyorum ama bilemiyorum :26:

emin misiniz yani arkadaşının karnına her bakan aynı şeyi mi söylüyor..? ben de bacaklarımı yaptıralı 1 ay olacak, aynaya her baktığımda eskisi gibi görünüyor ama eski kıyafetlerimi giyince içine giriyorum.. ben de anlamış değilim bu işi ama ciddi bir görüntü aldanması olabilir.. sana da tavsiye ederim bacak olayını ama artık sonbaharda yaptır çünkü o morluklar ve korseyle bu sıcaklar çekilmez.. hatta şimdiden sonbahar için işlem randevusu al ki sonra kalmıyor heryer doluyor, yazın bir ara da doktor bey için görüşme istersin..

canım kimse görmüyo ki :)
kıyafette ve kiloda da fark yok işte.
ya bacak için çok zorlanıyo musun
ben doktor olduğum için çalışırken sorun olur mu diyorum izin hakkım da yok
bi de korseyle filan wc olayı da zor olur sanırım :)

bacak öyle kolay bir olay değil.. o korseyi giydiğin ilk 3 gün cenderede gibi böyle komik apış apış yürüyen bir robot gibi oluyorsun ama sonra vücudun alışıyor. tuvalet olayı çok kolay, hiçbir yere bulaşmadan her türlü tuvaletini yapabiliyorsun ama tuvalete oturması biraz zor oluyor sağdan soldan bir yerlere tutunarak dizlerini kırmadan bacaklarını ileri uzatarak oturuyorsun ama sanırım zaten her yaptıran kendine göre kolay bir yolunu bulur ki bu da benim kolay yolumdu :) cuma günü yaptırsan haftasonunu da evde yatarak geçirsen daha iyi olur ama mutlaka ve mutlaka ilk bir hafta herkes anlar yürüyüşünde bir gariplik olduğunu :) sonra da incelmenden anlaşılıyor ama bacaktaki ödem kolay gitmiyor benim ayaklarıma kadar bile inmişti bir ara.. yemene içmene sporuna herşeyine çok dikkat etmen gerekir, aslında bu tür operasyonlar insanı biraz gaza getirsin biraz disipline etsin diye bence çünkü sağlığımıza her daim dikkat etmeliyiz, yoksa bi ton para verdik bi ton sıkıntıya katlandık diye sağlığımıza dikkat etmek değil sadece..

eğer düşünüyorsan kesin tavsiye ederim, hatta arefesi cumaya denk gelen bir bayramda arefede yaptır ki bayram tatilinden faydalan, arefesi cumartesiye de denk gelse cumartesi yaptır -ki cumartesi işlem yapıp yapmadıklarını bilmiyorum sorman lazım-. yine de her şekilde dediğim gibi sonbahar için şimdiden bir görüşme ve işlem tarihi al mutlaka sonra hemen doluveriyor..

arkadaşın için de aklım almıyor diyeyim :) artık doktorunun bir açıklaması vardır mutlaka umarım daha fazla ödem tutmaz vücudunda..

evett kesinlikle haklısın zaten en büyük korkum 5,haftanın sonunda korseyi çıkardığımda giden yağların geri gelmesi (( meme operasyonuda geçirdiğim için kendimi fazla zorlayıp sporda yapamıyorum,1 haftadır iyi yürüyorum ama ,senin yazıların beni acayip motive ediyor valla çok teşekkür ederim.bundan sonra daha dikkat edeceğim kseinliklee :18:

valla bizim de aklımız almıyor da doktorla da görüşmedi
benim işim için tatil yok canım ya bayramlarda filan nöbet oluyo hatta daha yoğun oluyo
işte yıllık izin hakkımın gelmesini beklemem lazım bu durumda
bacak yaptıranları burda okuyunca diğer bölgelerden daha zor olduğunu düşündüm zaten ben de :)
illa yemeğe filan dikkat etmek lazım mı ki ya
benim arkadaşa postop öyle bişi denilmemişti de
ama kilo almadı

Son düzenleme:

rica ederim :) yani yemeye dikkat etmenin en büyük faydası da harcadığımız bunca parayı çöpe atmamak ve çektiğimiz sıkıntılara değmesi.. valla ben yazlık alışverişlerime başladım çok da mutlu oluyorum 36 bazen de 38 beden giyince :)

yaaa.. durumun zor o zaman.. yani ne bilim her bacak yaptıran için de zor oluyor mu bilmiyorum, yaptırdığının ertesi günü kayak yapan bile varmış doktordan duyduğum kadarıyla ama bilemiyorum tabi.. ayrıca yemeye illa dikkat etmek lazım, yağları aldırdık diyip meze sofralarında sabahlayıp deniz kenarında biralar patatesler colalar dondurmalar dersek yanarız :) sağlıklı beslenme diyelim biz en iyisi :129:

selam yaaa benim sana danışmam gerek bacak konusunda tecrübeli olduğun için.. senin dikiş izleri ne alemde? benimkiler çok ortada ve kırmızı gerçi 1 ay oldu daha ama ne bilim içime korku düştü :) ya bi de hafif dalgalanma gibi duruyor bir bacağım hafiften daha kalın gibi bunların hepsi ödem mi? dün havuza girdiğimde bacaklarım acıdı ya sanki ucunda ağırlık olan kancalar takılıymış da etimi çekiştiriyorlarmış gibi oldu ilk yüzmeye başladığımda.. normal mi bunlar ne zaman geçer senin geçti mi ay çok çaresiz hissettim kendimi birden :44:

Benim malesef bacak degildi,basenlerin yan cikintilarina islem yapildi ama bacak yanlarimda morluk olustu.
Izleri sorarsan yok gibi,popo cizgisi hizasindalardi,acik renk ben gibi kucuk.
Fakat senin nerde bilemiyorum, heryerin derisi de farkli oluyo.bacak iciyse daha hassas daha uzun surebilir.
Deri icindeki bolge de uzun surede toparlar o yuzden bence agri hissetmen normal.
2-3 ay bekle bence. 5. 6. Haftadan sonra bile fark hissetmistim ben.
Eger 2-3ay sonrasinda kalinlik vs bi fark goruyosan doktorla gorusursun, en iyisi ona sormak olacaktir.
Ama daha erken kafani takma bence simdilik:)

hmm teşekkürler.. aslında hem bacak içi hem diz içi hem de basenlerden alındı tabi dediğin gibi en çok sorun iç taraftan yaşıyorum. erken olduğunu biliyorum ama ne bilim havua gidince fark ettim herşeyi zaten :)

Soleil ynei gordum cevabini tesekkur ederim.

arkadaslar ben arasirmalarda abarttim galiba daha cok okudukca daha da cok kafam karisiyor. biri diyor ki hicbir faydasini gormedim biri diyor ki olacak galiba vs vs vs.
iyice ambale oldum. daha once burada yaza yaza operasyon ucretlerini ucurmusuz demistim. simdi begenmeyelim de azicik indirim yapsinlar malum yillarin dunya krizi devam ediyor hadi parayi halletsek basariyi napicaz onu bakin ben de bilmiyorum.
Ben yazilan herseyi okuyorum. lutfen arkadaslar yazin...

Son düzenleyen: Moderatör:
operasyon yaptiran tum arkadaslar; epey zaman gecti. ne dusunuyorsunuz? gozle gorulur fark var mi? kendiniz ne hissediyorsunuz? deger mi yani bizim yaptirmamiz icin tavsiye eder misiniz? az kaldi geliyorum istanbul`a. zaman yaklastikca tedirginligim artiyor.

valla bence değer.. hatta haziran başında göbek operasyonu için günüm bile var, tedirgin oluyordum yaz sıcaklarında nasıl olur diye ama olur gayet de güzel olur inş :) ben şimdiye kadar memnunum ama benim tek sorunum ödemlerimin hala yoğun olması. kollarımdan düşünüyordum ama vazgeçtim çok göze batmıyor sadece ben kolumu gövdeme yapıştırınca oluşan kalınlıktan memnun değildim arkadaşlarım da ikna etti gerek olmadığına zaten.

selam kızlar,

bende memnunum ama ödemlerim geçmiş değil henüz. o yüzden 31 inde tekrar kontole gidiyorum.
eskisi gibi ayakta bile bombeli duran göbeğim şu anda çok çok iyi duruyor. ödemlerim geçince resim çekilecek sizinle paylaşacağım yine.
belime gelince annem çok hoş göründüğünü söyliyor ki belimde de karnımdan dolayı oluşan bir ödem durumu söz konusu..
kollarıma yaptırmayı bende çok isterdim ama beni şu kanül giriş yerleri sinir ediyor. kahverengi küçük lekelerden bahsediyorum.. geçmesi uzun zaman alıyor.. zamanla ben miş gibi duruyor ama sinir bozuyor napiyim :)
gelişmeleri bildireceğim..

aahhhahha sorma ya o dikiş izleri sayesinde benekli benekli bişi oldum bi de böyle simetrik ya hepsi komedi resmen :) ama yani benim umudum var 5-6 ay sonra onlar yok olur inşallah :) yazın güneşlenirken tüm beneklerimin üstüne 50+ güneş koruyucusu sürücem iz kalır korkusuna :))

Merhaba Bayanlar,

sizlere kendi slimlipo deneyimimi anlatmak istedim. Bir kaç gün öncesine kadar ben de kadın sitelerini geziyor ve merakımı gidermeye çalışıyordum.Şimdi sizleri aydınlatmayı görev bildim.Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum. 12 Mayıs cumartesi günü Coskun Bey e slimlipo oldum. İç bacak,dizler ve alt bacaktan. Uygulama günü ve sonrası çok rahat geçti diyebilirim.Hiç korkulacak bir durum yok.Zaten doktoruma çok güvenerek bu işe girdim. Dileyenlere resimlerimi yollamaya hazırım.Salı günü bandajlarım çıktı.Diz bölgesi ve iç bacagım gayet iyi durumda.Alt bacaklarda şimdilik çok ama çok bir değişiklik gözükmese de zamanda inceleğini umuyorum.Özellikle dizlerimdeki değişiklik beni çok mutlu etti.Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.Kısaca böyle.E-mail adresini verenlere resimlerimi atabilirim.Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…