- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
- Konu Sahibi EstetikEditor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekür ederim doktor bey inşallah dediginiz gibi agrı hisetmeden biter :) iyi günler dilerimMerhaba Josqua öncelikle çok geçmiş olsun .Kesinlikle korkulacak ve endişe edilicek bir durum değildir. Yeni tip slikonlu tampon kullanıldığı için acı ve ağrı en aza indirgemistir .
Hocam merhaba ameliyatimin 18. Gunundeyimm. Kapali teknikle septorinoplasti oldum. Burnumun kemeri alindi o nokta suan duz ama cok odem var burnum asagi uca dogru giderken cok sis. Bantlarin ciktigi ilk gun boyle degildi. Uca dogru daha buyuk burnum. Sol tarafi da sag tarafina gore daha sis ve elmacik kemiklerime dogru cok fazla sis. Oraya dokununca sertlik var sanki odem degil de kemik gibi. Sali gunu kontrolum var size sormak istedim. Burun ucumdaki odem cok fazla ve burun sirtimdan uca dogru giderken sanki kemer olusacak gibi. Ameliyatta burun ucum dusuktu o duzeltildi kemer alindi ve yanlara dogru cok kalindi burnum kucultuldu. Sizce cok mu acele ediyorum?