Op.Dr. Cahit Vural ile Burun Estetiği

Merhaba E emineaysil 4. gün ameliyat ile ilgili yorum yapmak için çok erken. Tüm şişlikler hızlıca geçerek arzu ettiğiniz görüntüye ulaşacaktır. Hiç endişelenmeyin.

Merhaba E esen654 Burun estetiğinde kemik yapının şekillenmesi için hibrid teknoloji son derece güvenli bir yöntem. Eğer bizimle mevcut durumunuzu paylaşırsanız bizde seve seve yardımcı olmak isteriz.

Hocam ben acaba bir yanlis mi yaptim ben sislikler daha cabuk insin diye kendim bant alip yapistirmistim bir kac gun boyunca cikardim taktim cikardim taktim bu burnuma zarar verebilir mi? Baska bir doktor 8 hafta takmak aslinda iyidir hem odemlerin inmesini hizlandirirmis hemde burnu havada tutar demisti fakat biraz korktum ve sonunda takmamaya karar verdimde su an burnum daha kotu sisiyor sanki bunun bantlarla bir alakasi olabilir mi acaba yoksa normal odem midir? Ve benim taktigim bant flaster band degildi de plastic band gibi bisey ama eczaneden almistim.. Umarim burnumu zedeleyecek bir sey yapmamisimdir

Hocam merhabalar... Burun ameliyatım 2 hafta sonra 3
Ayım bitecek sol taraf daha fazla sis ve sola doğru Cok degil ama bir yamukluk var Cok endişeliyim ve korkuyorum ya geçmezse DR masaj önermedi.. yatakta hep sol tarafıma uyuyorum ödemlerin bununla ilgisi olabilirmi sizce ?? Şimdiden teşekkür eserim ..saygılar

MErhabalar
İlk ameliyatımı kbb doktoruna oldum ve burnumun önü düştü sonrasında estetik operasyon geçirmek zorunda kaldım 3 yıl oldu burnumun önünde hala şişlik var doktorum 2. ameliyatlarda oluyor dedi istersen tekrar ameliyat edeyim inmesini bekliyelim dedi ne yapmalıyım bilemedim 3. ameliyatı olmak istemiyorum.

Amaliyatsız burun estetiği hakkında merak edilenler.
Burun dolgusu uygulaması, cilt altına enjektör ve iğne yardımı ile hyalüronik asit içerikli dolgunun enjekte edilmesi işlemidir. Buruna yapılacak dolgu işlemi sırasında duyacağınız rahatsızlığınızı en aza indirmek için bu bölgeye uyuşturucu kremler sürülür veya lokal anestezi yapılır.

Burun dolgusunun ortalama kalıcılığı ne kadar?
Kullanılan Juvederm türüne, dolgu miktarına ve kişinin biyolojik süreçlerine bağlı olarak dolgunun kalıcılık süresi 6 ile 18 ay arasında değişmektedir. Yani burun dolgusu ile 10-15 dakikada gerçekleştirilen ameliyatsız burun estetiği sonucu 18 aya kadar devam
etmektedir. Dolgunun etkisi geçtikten yani dolgu eridikten sonra dilenirse tekrarlayan uygulamalar ile elde edilen burun estetiği sonucu devam ettirilir. Veya hasta kalıcı bir sonuç istiyora, burun estetiği ameliyatı ile sonuç kalıcı hale getirilmiş olur.

Burun dolgusu ile neler yapılabilir?
  • -Burun eğrilikleri tamamen giderilebilir veya hafifletilebilir
  • -Burun ucu kaldırılabilir
  • -Burun asimetrileri düzeltilebilir
  • -Burun estetiği ameliyatı sonucu oluşan problemler giderilebilir
  • -Burun dudak bileşkesi belirginleştirilebilir
  • -Burun sırtı düzleştirilebilir
  • -Burun alın ilişkisi düzeltilebilir
  • -Burun kanadı çentiklenmesi düzeltilebilir

merhaba S susu 5511 Rinoplasti sonrası iyileşme süreci 1. yılda sonlanıyor bu zamana kadar bir takım simetri sorunları olabiliyor. Onun dışında yan yatmanızın burnun şekli üzerine basınç uygulanmıyorsa hiçbir olumsuz etkisi yok Endişe etmeyin geçmiş olsun.

Merhaba F fSevinc

Rinoplasti sonrası bant takmak zaman zaman işe yarayabiliyor ama ne olursa sizi ameliyat eden doktorunuzun önerilerinin dışına çıkmayın Çok geçmiş olsun

Merhaba citircim citircim Elbette bazı durumlarda 3. ameliyatı yapabiliyoruz. Önemli olan bu ameliyata ihtiyacınız olduğuna doktorunuzla birlikte karar verebilmeniz Çok geçmiş olsun

merhaba Josqua Josqua Burun estetiği diğer ameliyatlara kıyasla son derece kolay bir ameliyat aslında. Daha kötü olma ihtimali inanın yok denecek kadar az.

12 saat once amelyat oldum ve cok fazla morlugum var kucuk kizimin korkmamasi icin acil cozumlere ihtiyacim var yokmudur bir yolu cok agir gecti cok zorlaniyorum

Eklentiler

• 1476330495592.jpg
    1476330495592.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 136
Hocam ameliyat sonrası tamponlar çıkarıldığında burun içinde ilaç kokusu gibi kotu bir kokunun gelmesi normal mi eğer normalse ne kadar sürer geçmesi
Teşekkürler

X