Op.Dr.Bertan Baran Demir Hakkında

ddihm_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
39
12
3
28
Merhaba arkadaşlar
Doktoru uzun zamandır sosyal medya üzerinden takip ediyorum rinoplasti-revizyon rinoplasti ameliyatları yapıyor yaptığı burunları da beğeniyorum fakat hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım açıkçası. Belki burda yaptığı işleri bilen memnun olan ya da olmayan birkaç kişiye ulaşırım diye konu açtım. Doktora ameliyat olan arkadaşlar var ise tecrübelerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler şimdiden herkese..

merhaba, ben bertan hocaya rinoplasti oldum ama memnun değilim. yaptığı bazı burunlar evet güzel ama iyi incelerseniz çoğunun ucu uzun ve sivri. ben ameliyat öncesi ucu kısa bir burun istiyorum dememe rağmen uzun yapıldı, çok yapay duruyor. burnumun ucu sol profilden bakıldığında aşırı kalkık ve yuvarlak, sağ profil ise tam tersi. kalkıklığı yerinde ama ucu sivri ve uzun. alttan burun delikleri eşit ve iyi, önden bakıldığında da burun yüzüme yakışıyor fena değil. ama genel olarak önerdiğimi söyleyemem. bence bütçeniz çok kısıtlı değilse erkan soylu ya da şaban çelebiye bakın. eğer burnunuz kötü durumda değilse basit düzeltmeler için dr.evcimik’te güzel bence ve daha uygun. bende revizyon olacağım doktor arayışındayım. yardımcı olmuşumdur umarım 👐🏻

merhaba, ben bertan hocaya rinoplasti oldum ama memnun değilim. yaptığı bazı burunlar evet güzel ama iyi incelerseniz çoğunun ucu uzun ve sivri. ben ameliyat öncesi ucu kısa bir burun istiyorum dememe rağmen uzun yapıldı, çok yapay duruyor. burnumun ucu sol profilden bakıldığında aşırı kalkık ve yuvarlak, sağ profil ise tam tersi. kalkıklığı yerinde ama ucu sivri ve uzun. alttan burun delikleri eşit ve iyi, önden bakıldığında da burun yüzüme yakışıyor fena değil. ama genel olarak önerdiğimi söyleyemem. bence bütçeniz çok kısıtlı değilse erkan soylu ya da şaban çelebiye bakın. eğer burnunuz kötü durumda değilse basit düzeltmeler için dr.evcimik’te güzel bence ve daha uygun. bende revizyon olacağım doktor arayışındayım. yardımcı olmuşumdur umarım 👐🏻
Merhabalar revizyon için evcimik nasıl acaba bit bilginiz var mı revizyon yapıyormuş ama bilemedim

Merhabalar revizyon için evcimik nasıl acaba bit bilginiz var mı revizyon yapıyormuş ama bilemedim
merhaba bende sadece ig’dan gördüğüm ve yabancı hastalarının yorumlarını okuduğum kadar biliyorum. genel olarak yaptığı burunları beğeniyorum ama revizyon icin düşünüyorsanız ve probleminiz basit, küçükse fatih hoca güzel yaparmış gibime geliyor. eğer karışık bir problemse erkan soylu ya da şaban çelebi bence. yine de doktordan randevu alıp bilgi almak daha mantıklı. fatih hoca burnunuzun max nereye kadar değiştirilebileceği hakkında dürüst ve net olurmuş gibi duruyor

Son düzenleme:
merhaba bende sadece ig’dan gördüğüm ve yabancı hastalarının yorumlarını okuduğum kadar biliyorum. genel olarak yaptığı burunları beğeniyorum ama revizyon icin düşünüyorsanız ve probleminiz basit, küçükse fatih hoca güzel yaparmış gibime geliyor. eğer karışık bir problemse erkan soylu ya da şaban çelebi bence. yine de doktordan randevu alıp bilgi almak daha mantıklı. fatih hoca burnunuzun max nereye kadar değiştirilebileceği hakkında dürüst ve net olurmuş gibi duruyor
Anladım teşekkür ederim. Erkan beyle ilgili kötü yorumlar gördüm ama bilemedim. Dediğiniz gibi Muhammet beyin yaptığı burunlar gerçekten güzel ama zor bir revizyonda nasıldır bilmiyorum. Ahmet İslam beyle görüştüm ama onun da tarzını çok sevemedim. Çok karmaşık bir durum gerçekten.
Şaban çelebi hakkında da kötü yorumlar vardı her doktorla ilgili var sanırım.

Ya Erkan beyin revizyonları çok iyi gerçekten benzer problemlerim var baktım da çok da güzel yapmış ama memnun olmayan hastalar vardı o yüzden korkuyorum biraz fiyat olarak bilginiz var mı acaba

Geçmiş olsun öncelikle ilk ameliyatınız mıydı anladığım kadarıyla öyle. Detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ben sosyal medya üzerinde birçok doktor takip ediyorum aslında bu doktorla ilgili konu açmamın nedeni bana şimdiye kadar düz burunlar yapıldı ve burnum ikinci ameliyatım da aşırı küçültülmüştü ve maalesef çok kötü bir haldeydi üçüncü ameliyatımı Erkan soyluya oldum fakat sonuçta mükemmel memnun kalmadım sadece kötünün iyisi gibi bir şey oldu burnumun ucuna doğru yamukluk var kendi burnumda öyleydi üzülerek söylemeliyim ki hala öyle artı burun ucum kötü delikler eşit değil artı derim de ince olduğu için koyulan kıkırdaklar da belli o yüzden belki biraz kalkık olursa ve büyüme olursa biraz daha yamukluk gider sorunlarım biter diye bu doktor dikkatimi çekmişti o yüzden konu açtım fakat şimdiye kadar 3 kere ameliyat olduğum için dördüncüye ciddi anlamda gücüm kalmadı ve yeniden bir ameliyat olursam tam anlamıyla bu kez tüm sorunlarımı halledebilecek bi doktorla görüşmek isterim haliyle. Fotoğrafınızı özelden atarsanız çok sevinirim fikir edinmiş olurum bende teşekkür ederim şimdiden 🙏

Burunları küçültmüş ya öyle geldi bana zaten kendisi de takibim de ama siz öyle deyince yeniden baktım benim sorunlarım buradaki bir çok insandan fazla çünkü benim dediğim gibi ikinci burun ameliyatım tam bir faciaydı üstüne zaman geçti üçüncüyü oldum yine sonuçtan memnun kalmadım şu an bile küçük ve burun ucumda doku kaybı var böyle olunca da kıkırdak kayması var güzelim burun mahvoldu gitti

Ya Erkan beyin revizyonları çok iyi gerçekten benzer problemlerim var baktım da çok da güzel yapmış ama memnun olmayan hastalar vardı o yüzden korkuyorum biraz fiyat olarak bilginiz var mı acaba
memnun olmayan ve beğenmeyen hastalarından biri benim asla kötülemiyorum öyle bir amacım da yok zaten ama insan ne bileyim o kadar paraya mükemmel bir şey bekliyor fakat şunu söylemeliyim ki doktorun el becerisi, burun içi ve dışına her anlamda hakim olması bir çok operasyona girmiş olması, sadece ameliyat masası ve 1 haftalık fotoğraf-video paylaşması değil de upuzun yıllarca hiçbir şekilde burnun bozulmaması ve o haliyle paylaşım yapması, doktorun ilgisi alakası ve hasta ayırt etmeden memnun bırakması bunlar önemli etkenler ayrıca doktor en çok hangi anlamda başarılı mesela bu da çok önemli çünkü her burun bir olmaz kimi kalın derilidir kimi ince kiminin burnun büyüktür kiminin küçük kiminin doku kaybı vardır kiminin yok kimisinin burun delikleri asimetriliği vardır kiminin yok kiminin yüz asimetriliği vardır ve bu çoğunlukla burnun her iki yanının da eşit olmamasına etkendir bu da çok önemli yani anlayacağınız doktor hangi alanda daha iyi ve hastanın ne tür şikayetleri var ise oraya yönelmeli mesela benim derim incedir ve yapılan her işlem belli olur derinin ince olması birçok hasta için avantaj fakat benim için değil işte bunların hepsine dikkat etmeli. Geçmiş olsun size de sizinle de konuşmuştuk sanki öyle hatırlıyorum umarım gönlünüzce olur her şey..

Ben bu siteyi çok sonra öğrendim keşke en başından bilseydim ve araştırma fırsatım olsaydı burada hiçbir doktora iyi ya da kötü diyemem çünkü memnun olanı da vardır olmayanı da bu biraz da burun yapısına bağlı bir şey umarım herkesin gönlüne göre olur görüşme imkanınız var ise yine görüşün tabi dediğim gibi her burun bir olmaz. Çok mükemmel dediğimiz bir doktorun bile memnun olmayan hastası vardır mutlaka..

Back
X