Op.dr.bekir sivri

Tekrardan Merhaba arkadaslar. 10. Ayimi tamamladim. Sisliklerim indi ve bir sıkıntı yok:) fotograftan bellıdır yuzumdekı gulumseme bıle bır baska:))))

Eklentiler

• IMG-20150326-WA0013.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 2.184

fotoğraflarınızı görebilir miyim ?

Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)

Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)
Canım bende bekir beye olmak istiyorum nisan ayı gibi. Beni en cok güvendiren şeyde hastalarının memnun kalması oldu. Bütün hastaları cok memnun ve agrısız sızısız atlattıklarını söylüyorlar. İnşallah bizimde öyle olur. Sen ne zaman olacaksın?

16 aralıkta siz ?

16 aralıkta siz ?
Ben daha tarih almadım ama nisan ayında olacağım büyük ihtimalle:) henüz muayene olmadım ama bekir beye olacağım. Bir tek ona kanım ısındı nedense.
Ameliyattan sonra yorumlarınızı bekliyorum bu başlıkta aydınlatın bizleri:)

Merhaba ben Bekir beyin asistanina mesaj attim bugun yarin randevu icin beni arayacaklarmis.
Ne zamana dogru randevu verir sizce birde ameliyat tarihi nekadar sonraya veriyor.
ben cok korktugum icin hep aklimda bir cayma fikri var
fiyati hakkinda bilgisi olan var mi ?

KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN 03.03.2016 BEKİR SİVRİYE BURUN ESTETIK AMELIYATIM VAR VE COK KORKUYORUM COK ISTIYORUM AMA COKTA KORKUYORUM LUTFEN DOKTOR BEKIR SIVRI BEY E AMELIYAT OLANLAR YAZIP YARDIMCI OLABILIRLERMI TEK KORKUM AMELIYAT SONRASI YASANAN SIKINTILAR VE GERCEKTEN BASARILI BIR SONUC ELDE EDILIYORMU LUTFEN SON 2 GUNUM KALDI COK KORKULU ENDISELI VE HEYCANLIYIM YARDIMCI OLUN KIZLAR TESEKKURLER SIMDIDEN

bende herhalde bekir sivride yaptircam.. emre ilhanla baris cakirdan caydim insallah bundada caymam -.- kapalimi yoksa acikmi ameliyat yapiyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…