Op. Dr. Banu Göker Özdemir

tatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2009
25
1
86
İstanbul
Herkes'e merhaba,
Banu Göker Özdemir'e giden arkadaşlar var mı? Hamilelik döneminde ona gitmeyi düşünüyorum.
Tşkler

merhaba,

26 haftalık hamileyim. Hamilelik süresince bütün kontrollerim Banu Hanım tarafından yapıldı. Tek kelime ile muhteşem bir doktor. Başlangıçta sorunlu bir hamilelik yaşadım 7/24 ilgisini sevgisini bilgisini eksik etmeyen banu hanım sayesinde hersey normale döndü. Sizin sorununuzu kendi sorunu gibi benimseyip sizinle aynı derecede üzülebilen kaç doktor vardır ki.. Gözü kapalı güvenebileceğiniz övmeye kelime bulamadığım harika bi doktor. :)

Sevgiler

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Bende başka bir doktora kontrole gittiğimde gördüm. Çok genç ve dinamik bir doktor gibi görünmüştü bana. ıçin çok ısınmıştı demekki yanılmamışım.
Bu arada doğumu Memorialdamı yapmayı mı düşünüyorsun?

Selam,
Rutin kontrolüme yine Memorial'da çalışan Figen Hanım'a gidiyordum ama son gidişimde Banu hanım'ı gördüm, normal bir doğumu vardı aynı zamanda hasta da bakıyordu. Bu devirde normal doğum'u destekleyen doktor çok az, hoşuma gitti. Ben henüz hamile değilim geçen ay olmadı bu aya artık hayırlısı. Pazartesi yine de ona bir kontrole gideceğim, inşallah bu arada hamile kalırsam rutin kontrolleride ona yaptıracağım.
görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar.Ben de memorialda Dr. Asena hanıma gidiyorum kontrole. O da çok tatlı bir dr.Ben de ondan çok memnunum tavsiye ederim...

MRB arkadaşlar bende 29 hfatlık hamileyim tüm kontrollerimde figen hanıma gittim ilk kızımda da figen hanımdı doktorum tavsiye ederim doğum içinde memorial çok doğru bir tercih ederim hemşireler sizinle o kadar güzel ilgileniyorlarki ben çok memnunum tavsiye ederim

arkadaslar benimde doktorum Banu hanım. ağustos dogum yaptım. tarifi mümkün değil. çok ama çok iyi bi doktor. doktordan ziyade arkadas gibi davranıyor insana. ben şöyle söyleyeyim siz anlayın. dogumdan sonra cok özledim kendisini. sonr zamanlardada hergun görür olmuştum. dogumdan sonra özlediğimi anladım. ayrıca memorialde dogum yaptım. herşeyiyle çok memnun kaldım hastaneden, hemşirelerden, personelden, odalardan, servisten. düşünmeden teslim edebilirsiniz banu hanıma ve memoriale.

Arkadaşlar bende yeni hamileyim. Bende Hamile kalmadan önce Banu Hn. a muayene oluyordum. Hamile kaldığımda da dr değiştirmeyelim dedik. Banu Hn ın tecrübesi nasıl sizce? Bi de diyelim normal doum oldu gece doğum başladı diyelim doğuma kendisi mi giriyor yoksa acil doktorları mı? Biliyor musunuz?

Back
X