Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sen gelene kadar canim ameliyati baslatmam...birinin yanimda olmasi nasi bi duygu onu tatmak istiorum...

yok canim eminim bi tek ben öyle yapmadim...o tamponlardan dolayi kesin cok tirnak geciren oldu ona...

ehh peki madem bundan sonraki ilk ameliyatında görüşmek üzeree...laelaelaelaelae (Allah korusun tabi)

ilk iki ameliyatınıda bu bahsettiğin doktoramı oldun doktor demek uygunmudur bilemiyorum gerçiCADIARZU

ehh peki madem bundan sonraki ilk ameliyatında görüşmek üzeree...laelaelaelaelae (Allah korusun tabi)

ilk iki ameliyatınıda bu bahsettiğin doktoramı oldun doktor demek uygunmudur bilemiyorum gerçiCADIARZU

yok canim...bi kez burunu bozan birine ikinci kez ameliyat olmazdim...her üc ameliyat üc degisik doktor tarafindan yapildi...

Canım Emre Beyin elleri değdikten sonra bir sonraki ameliyatın burun olmayacağı kesin. Şu eskilere de doktor diil gassap diyebiliriz kanımca lmaz: yani iyileşmenin ne kadar uzun bir süreç olduğunu düşündüğümde Tumenacığım çok çekmiş cidden :teselli: bir sonraki ameliyat yüz gerdiymeydi sanırım. Ben de gelirim bi taraftan sen bi taraftan ben tutup gerdiririz canım :jeyyar:

kızlar ya benim bugün 8. günüm
siz benim gibiyken burun içini nasıl temizliyordunuz
ben spreyi sıktıktan sonra nemli peçetenin ucunu kıvırarak burnuma hafifçe sokuyorum ama pek yeterli gelmiyo
birde şu bantlardan ne zaman kurtulacam
emre bey yine bantladı çıkartırken çok acıyo senağlama

Canım kulak çubuğuyla temizlemen lazım. Ama sadece pamuklu kısmını sokabiliyosun burnuna yerimseniben bantlar 2 hafta sonra çıkıyo. Zaten en zor aşamaları 1 aya kadar. Sonrası daha kolay opuyorumnanaktan

Olur mu hiç sensiz...Tumena ,elapr,hayat,sersa herkes gelir hatta demothy,hambospara,lolabunny,gamzei de katılır....)

Sanki birilerini unuttum ben yaw..kim var başka balea var...sezoss var derya var..ohoo bayaa bir kalabalık mışız ..:))

Canım kulak çubuğuyla temizlemen lazım. Ama sadece pamuklu kısmını sokabiliyosun burnuna yerimseniben bantlar 2 hafta sonra çıkıyo. Zaten en zor aşamaları 1 aya kadar. Sonrası daha kolay opuyorumnanaktan

tşk. ederim canım ama kulak çubuğu sanki büyük ya :bbo:

yok yaf sok sok sorun olmaz...hatta biraz spreyden SIK pamuga...öyle temizle...ben neler soktum bu buruna temizlemek icin...:lepi:

Ne soktunnn:roflol:

Kulak çubuğundan bişey olmaz sersacım ben Emre Beye sordum bizzatsositososito ama şimdi ucu dar gibi duruyodur oyüzden sana büyük geliyo bantların komple çıkınca her bulduğunu sokarsın rahatlıkla Tumena gibilülülülülülü

yok yaf sok sok sorun olmaz...hatta biraz spreyden SIK pamuga...öyle temizle...ben neler soktum bu buruna temizlemek icin...:lepi:

kaydirigubbakcemile3 ya denedim şimdi girmiyo sen nasıl soktun ya :jeyyar: korkuyorum dikiş yerlerinden açılır burnum :roflol::

hıımm doğru bantlar var daha bunlarda sıktı ama ya her gittiğimde emre bey birdaha yapıştırıyo çıkartınca da çok acıyo mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 ya denedim şimdi girmiyo sen nasıl soktun ya :jeyyar: korkuyorum dikiş yerlerinden açılır burnum :roflol::

valla bilmem canim...ben hastanedeyken bile hemsireler o spreyi bi sokulardi burnumun icine...ama bisi olmadi...:)

benim burun cok dayanikli demek...emre bey temelini i atmis...

ama korkma islat ucunu yavas yavas sok...bisi olmaz...

Ne soktunnn:roflol:

nemi soktum...olmaz söylersem taklit edilirim...taklit edilmekten hic ama hic hoslanmiorum...

valla en kolayi cimbiz oluo...hala öyle cikartiorum ben...tam arkaya doluo tüm igrenclikler...hop die cekiom cimbizla...

hıımm doğru bantlar var daha bunlarda sıktı ama ya her gittiğimde emre bey birdaha yapıştırıyo çıkartınca da çok acıyo mafoldumben

aa ne acısı
unuttunmu
sen en dayanıklı hastasınlmaz: sen böle yaparsan bizim gibi korkaklar napsınkaydirigubbakcemile3

2 hafta kadar duruyo o bantlar senin ne kadar olduu çıkar yakındaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…