sen gelene kadar canim ameliyati baslatmam...birinin yanimda olmasi nasi bi duygu onu tatmak istiorum...
yok canim eminim bi tek ben öyle yapmadim...o tamponlardan dolayi kesin cok tirnak geciren oldu ona...
ehh peki madem bundan sonraki ilk ameliyatında görüşmek üzeree...laelaelaelaelae (Allah korusun tabi)
ilk iki ameliyatınıda bu bahsettiğin doktoramı oldun doktor demek uygunmudur bilemiyorum gerçiCADIARZU
valla ya...harbiden iskenceydi onlar...aslinda bazi kisilerde hala uygulanmali...sositososito
ehh peki madem bundan sonraki ilk ameliyatında görüşmek üzeree...laelaelaelaelae (Allah korusun tabi)
ilk iki ameliyatınıda bu bahsettiğin doktoramı oldun doktor demek uygunmudur bilemiyorum gerçiCADIARZU
kızlar ya benim bugün 8. günüm
siz benim gibiyken burun içini nasıl temizliyordunuz
ben spreyi sıktıktan sonra nemli peçetenin ucunu kıvırarak burnuma hafifçe sokuyorum ama pek yeterli gelmiyo
birde şu bantlardan ne zaman kurtulacam
emre bey yine bantladı çıkartırken çok acıyo senağlama
Olur mu hiç sensiz...Tumena ,elapr,hayat,sersa herkes gelir hatta demothy,hambospara,lolabunny,gamzei de katılır....)
Canım kulak çubuğuyla temizlemen lazım. Ama sadece pamuklu kısmını sokabiliyosun burnuna yerimseniben bantlar 2 hafta sonra çıkıyo. Zaten en zor aşamaları 1 aya kadar. Sonrası daha kolay opuyorumnanaktan
tşk. ederim canım ama kulak çubuğu sanki büyük ya :bbo:
yok yaf sok sok sorun olmaz...hatta biraz spreyden SIK pamuga...öyle temizle...ben neler soktum bu buruna temizlemek icin...:lepi:
yok yaf sok sok sorun olmaz...hatta biraz spreyden SIK pamuga...öyle temizle...ben neler soktum bu buruna temizlemek icin...:lepi:
hayir bence hic ses cikarmaya gerek yok BURUNLARIMIZI havaya diker yürürüz hahahahahaha :lepi:
Ne soktunnn:roflol:
Kulak çubuğundan bişey olmaz sersacım ben Emre Beye sordum bizzatsositososito ama şimdi ucu dar gibi duruyodur oyüzden sana büyük geliyo bantların komple çıkınca her bulduğunu sokarsın rahatlıkla Tumena gibilülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 ya denedim şimdi girmiyo sen nasıl soktun ya :jeyyar: korkuyorum dikiş yerlerinden açılır burnum :roflol::
Eveeet bende geliyorumklava: klava: klava: sen tarihi söyle ilk ucakla ordayiz sezenide alirim geliriz :lepi:kötükedihüso
Ne soktunnn:roflol:
nemi soktum...olmaz söylersem taklit edilirim...taklit edilmekten hic ama hic hoslanmiorum...
valla en kolayi cimbiz oluo...hala öyle cikartiorum ben...tam arkaya doluo tüm igrenclikler...hop die cekiom cimbizla...
hıımm doğru bantlar var daha bunlarda sıktı ama ya her gittiğimde emre bey birdaha yapıştırıyo çıkartınca da çok acıyo mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?