• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bence emre bey güzel burunlu hastalarını toplasın yemeğe götürsün :içelim:

Emre Bey'in güzel burunlu hastalarını yemeğe götürmesi için ciddi bir bütçe ayırması gerekir, o kadar çok güzel burunlu hastası var ki :dance:
tabi isteyenin bir yüzü cokacimcoookşakkıdı

yok yaaaaaaaa...kimse biyere emre beyle gitmiyor...:P yasakliyorum...bensiz surdan suraya gideni kursuna dizerim...hem yurtdisinda yasiyanlara cok büyük haksizlik bu...oturun oturdunuz yerde...:P

Canım Tumena bantlarını kendi söktüğü gibi, ben de bi tane dikişimi kendim sökmüştüm :utangac: Emre Bey'in yaptığı burunlar sağlam oluyo dikişleri söksen bile dökülmüyo :lepi: hatta kullanıyosan Emre Beye çaktırmadan sigara bile içebilirsin :delphin: Gerçi benimkini çakmıştı ama... İlk sigaramı yakıp yarılamıştım ki aradı sen sigara mı içiyosun diye kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Lolabunny olayindan sonra kesin ermis diyorum adama...:P
sigaranin kokusun taaa nerelerden almiski hemen aradi seni...:D

yok yaaaaaaaa...kimse biyere emre beyle gitmiyor...:P yasakliyorum...bensiz surdan suraya gideni kursuna dizerim...hem yurtdisinda yasiyanlara cok büyük haksizlik bu...oturun oturdunuz yerde...:P

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar ben kaçıyorum spreyimi sıkayım sonra uyuyacam :ecrin_bebek:
hepinizi kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrr güzel burunlu bayanlar opuyorumnanaktan

Yemeğemi gidiyoruz, nezaman,kaçta,hemen hazırlanimkaydirigubbakcemile4 bknz.kendi kendine gelin güvey olmakkaydirigubbakcemile3

Öle bişi olursa sen, Derya ve sezossun da geleceği şekilde ayarlarız canım. sizsiz olmaz
opuyorumnanaktan

Lolabunny olayindan sonra kesin ermis diyorum adama...:P
sigaranin kokusun taaa nerelerden almiski hemen aradi seni...:D

Emre bey hastalarının peşine dedektif takıyo canım. Sen anneni masum mu sanıyosun gir bak şuan odada Emre beye rapor verio olabilir :jeyyar:

Atlar uçağa gelirsin ya olmadı helikopterimle aldırtırım senişakkıdı

özel jetin yokmu...helikopterimi yakistirdin bana...ask olsun...neyse izin verdim gidebilirsiniz...bende emre beyle bir aksam yemege giderim...naniiiik...:P

özel jetin yokmu...helikopterimi yakistirdin bana...ask olsun...neyse izin verdim gidebilirsiniz...bende emre beyle bir aksam yemege giderim...naniiiik...:P

ahaha jet yazıyodum helikoptere çevirdim, demek helikopteri uygun görmüşümsırnaşık şey

git tabi canım Emre Bey niye var biz hastalarıyla yemek yemek içinncokacimcoook

Back