Daha bugün 1. yıl kontrolüm için Emre Bey'e gittim, her zamanki gibi beni son derece sıcak karşıladı. O gerçekten iyi bir insan bunu her halinden hareketinden seziyorsunuz. Ameliyat hanesinde kaç tane insanla karşılaştım hepsinin burnu çok güzel, kendime bakıyorum benim burnum da çok güzel oldu. Aradan 1 yıl geçti hala bana aynı sıcaklıkla davranıyor, tek tek resimlerimizi çekiyor, dosyalıyor, değişimlerle yakından ilgileniyor. Bugün ameliyattan önceki ve sonraki halimi karşılaştırdık, ki bunu değişimleri ay ay görmek için her gittiğimde yapıyoruz, kaldı ki şunu da biliyorum, ben burnumdan memnun kalmamış olsaydım yani burnumu beğenmemiş olsaydım tekrar yapardı, bunu kendisi de söylüyor. Ama öyle bir ihtimal söz konusu bile değil, çünkü gerçekten yaptığı işe özeniyor. İşini seviyor. Benim ameliyatımın hemen ertesinde beni ziyaret etmişti, kafasında renkli renkli bi bone vardı, gerçekten işini seven bi doktor. Ertesi sabah da geldi beni gördü sabahtan kalkıp gelmiş düşünün yani. Sonrasında arar sorar ilgilenir. Nefes açısından da estetik görüntü açısından da yaptığı burundan çok memnunum. Böyle onu karalamak için konuşan insanlar(ya da diğer doktorların sekreterleri mi demeliyim) gördüğümde de çok üzülüyorum. çünkü o bunları hiç hak etmiyor. eğer bana inanmıyorsanız gidip görüşün, görüşmek ücretsiz. ya da telefon açın. hiçbir şey kaybetmezsiniz.