• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hayat üzülmesin diye burdan yorum yapmak istemiyosun tabi anlayışla karşılıyorummşakkıdı

bende en masum hastasi secilmek istiyorum...
tek basima günlerce orda masum masum oturdum...kimseye zararim olmadi...hemsireleri bile yormadim...dusumu kendim aldim...:utangac:

bende en masum hastasi secilmek istiyorum...
tek basima günlerce orda masum masum oturdum...kimseye zararim olmadi...hemsireleri bile yormadim...dusumu kendim aldim...:utangac:

oyy oyy sana hiç kıyamam :1hug:
ben seni en masum hasta :hooray:
elaprı da en dayanıksız hastası seçiyorum :hooray:
şimdi ikinizinde ödülü var delikafadulden

akannehirakannehir
aaa inanamıyorum okuduklarımaaa

ne kıskançlığım kalmışş ne ödülümün manasızlığıııı:umursamaz:

hıııhhh... küstüüm.. tribe girdimm......:dilcikar:
kötü söz sahibinindiirr bikeremm:kızgın:

ayrıca en dayanıksız olma ödülümle gurur duyuyorumm!!:kahve:

akannehirakannehir
aaa inanamıyorum okuduklarımaaa

ne kıskançlığım kalmışş ne ödülümün manasızlığıııı:umursamaz:

hıııhhh... küstüüm.. tribe girdimm......:dilcikar:
kötü söz sahibinindiirr bikeremm:kızgın:

ayrıca en dayanıksız olma ödülümle gurur duyuyorumm!!:kahve:

lol...inan canim inan...laelaelaelaelae

ödülünüde yerim ben...al dünyanin tüm ödülleri senin olsun...cesaretli kizsin...yoksa ameliyat olabilirmiydin...:P

bu arada su cantayi kim sana hediye gönderdi...bende istiom o cantadan...:sinifsinif:

lol...inan canim inan...laelaelaelaelae

ödülünüde yerim ben...al dünyanin tüm ödülleri senin olsun...cesaretli kizsin...yoksa ameliyat olabilirmiydin...:P

bu arada su cantayi kim sana hediye gönderdi...bende istiom o cantadan...:sinifsinif:

cesaretli olduğumu savunmuyorum gayette dayanıksızım ve bu halimle gurur duyabiliyorumlaelaelaelaelae

o benim çantammmmm:dilcikar:

bakiorum...ve gördügüm cok hos bir bayan...zemuszemus baka baka zaten orama burama nazar degcek...:P

al ozaman, lazım olur --->:nazar:

Back
X