-yangın dolabını karıştırırsak ne olur?
-yang bize kızar
-zenciler neden kollarına bakıp saçlarını tarayabilirler?
-karakolda ayna var...
-adam durmadan kadının ağzına ayağını sokuyormuş neden?
-çünkü kadının dili pabuç gibiymiş
gördüğün üzre iğrenç espriler yapma üzerine benden iyisi yoktur. Size adam gibi görinimm dedim ama içimdeki canavarı dışarı çıkardınız yaptığınız esprilerle, artık korkun benden :jeyyar:
emre bey erdi millet demedi demeyin
buraya bi iki gün önce emre bey beni unuttu bühühü yazmıştım ki hiçbiriniz de zahmet edip bi tepki vermemiştiniz:) bugün emre bey aradı perşembe günü 1 yıl kontrolüne gidiyoruuuuuuuuum:) içine mi doğdu nedir? ay lav yu emree beeeey ay lav yu emre beeeeeeeeeey:) emre bey çok iyi be:) valla çok iyi:)
buraya bi iki gün önce emre bey beni unuttu bühühü yazmıştım ki hiçbiriniz de zahmet edip bi tepki vermemiştiniz:) bugün emre bey aradı perşembe günü 1 yıl kontrolüne gidiyoruuuuuuuuum:) içine mi doğdu nedir? ay lav yu emree beeeey ay lav yu emre beeeeeeeeeey:) emre bey çok iyi be:) valla çok iyi:)
Gülme komşuna gelir başına kaydirigubbakcemile3 tabi bunca zaman sonra hala tıkanıklık ve domateslik fikrini pek sevmedim o ayrı
Hayatakannehir
bu sen değilsin dimii:bbo:
içine korkunç bi yaratık girmiş olmalıı
heyy pis yaratıkkk çabuk arkadaşımın içinden çıııkkkkkkklava:
yok ben hastaim ondan tikandi ve domates gibi...korkma yani...:)
geçmiş olsun kıyamam sana yaaa, sen hasta olma :çok üzgünüm:
saol canim...ama ben yilin 365 günü kafadan hastayim zaten...:kedi:
yok artık elapr=D ciddi olamazsın???=D=D=D=D
Ayrılık yaramadı da diyebiliriz bu duruma
Valla sevgilim (eski) şu esprileri okusaydı içinde bi miktar özlem üzüntü filan varsa hepsi uçuverirdi laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Nickimi veriim de ne kaybettiğini görüp teselli bulsun kaydirigubbakcemile3
Bu arada benim için içimdeki yaratıkla yaptığın mücadele çok hoşuma gitti Elapr, sen çok iyi bir arkadaşsın Şeniz
saol canim...ama ben yilin 365 günü kafadan hastayim zaten...:kedi:
şakkıdı
neden olmasınn
neyse daha fazla yalan söleyemicem.. ama keşke arasaymışım bak yeni aklıma geldi:1no2:
canımm bugün biraz daha iyisin dimii
gerçi kötüde olsan biz senin neşeni yerine getiririzzdelikafadulden
evet canım çok iyi bi arkadaşım biliyorumm napim huyum kurusunsırnaşık şey
şakkıdı
neden olmasınn
neyse daha fazla yalan söleyemicem.. ama keşke arasaymışım bak yeni aklıma geldi:1no2:
canımm bugün biraz daha iyisin dimii
gerçi kötüde olsan biz senin neşeni yerine getiririzzdelikafadulden
evet canım çok iyi bi arkadaşım biliyorumm napim huyum kurusunsırnaşık şey
vahh vahh geçmiş olsun
ama bişi diyimmi
o geçmiyo, kalıcı, hayır kendimden biliyorumm
demek teselli amaçlı sarılıyosun:jeyyar:i i...bugün bi ara aldim kucagima...kokladim sarildim...eskiyi unuttu...sositososito
yaptığım esprilerden anlamışsındır bugün nasıl olduğumu, böleyim işte lülülülülülü
i i...bugün bi ara aldim kucagima...kokladim sarildim...eskiyi unuttu...sositososito
demek teselli amaçlı sarılıyosun:jeyyar:
ya sölemişmiydim bende bugün ayrıldım.. kader işte okadar tuhafki hemen bugün birini buldum ve ilk dakikada kavga ettik ayrıldık.. çok üzgünüm teselli et beni Tumena:sm_cool:
nice try babe...yok öyle herkesi teselli etmek falan...cok az kisi benim kollarimin arasinda teselli bulmustur...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?