• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

:) döverim seni...:P

Alla allaa git karşı cinsten birini döv bari yerinde bir davranış olurlülülülülülü

Valla aramazsa bitti zaten, yapacak bişi yok :delphin: Bu halimle bile gülüp duruyorum yazdıklarınıza. Cidden sizlerle tanışmış olmak süper bi duygu :) Burdaki burun olayını çok saptırmamak adına konuyla ilgili gelişmeleri size aktarmanın bir yolunu bulurum canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan

burdaki olay çoktan sapmış zaten canım boşver, burası bizim tapulu malımız gibi oldu:utangac:

klasik olucak ama senin için hayırlısı neyse o olsunyerimseniben

Tumenanın dediği gibi mi yapiim kaydirigubbakcemile3 İşte buna bayıldım ,ağzına da alamıyo malum kelimeyi şeker kız candy naniknanik
Sana aynen katılıyorum Tumena :icecream:

Yok ben kullanmam ayıp kelime, sonra annem ağzıma acı biber sürüyoo:1no2: naniknanik

Ben uyuyorum kızlar, ayrılığın üstüne bi de uykusuzluk eklenirse yarın kesin kovulurum. 6 yıllık tazminatta engel olmaz bu defa laelaelaelaelae

Ben uyuyorum kızlar, ayrılığın üstüne bi de uykusuzluk eklenirse yarın kesin kovulurum. 6 yıllık tazminatta engel olmaz bu defa laelaelaelaelae

İyi uykularr canımopuyorumnanaktan
Yeni bir gün yeni bir umut yada yeni bir aşk:lepi:

Alla allaa git karşı cinsten birini döv bari yerinde bir davranış olurlülülülülülü

burdaki olay çoktan sapmış zaten canım boşver, burası bizim tapulu malımız gibi oldu:utangac:

klasik olucak ama senin için hayırlısı neyse o olsunyerimseniben

Evet burası Tumena & Elapr & Hayat paneli olarak isim değiştircek yakın zamanda. Valla en yakın arkadaşlarımla paylaşmıyorum sizlerle paylaştıklarımı. İçimiz dışımız bir oldu opuyorumnanaktan

Tumenanın dediği gibi mi yapiim kaydirigubbakcemile3 İşte buna bayıldım ,ağzına da alamıyo malum kelimeyi şeker kız candy naniknanik
Sana aynen katılıyorum Tumena :icecream:

ehehehe valla hic cekinmeden yazarimda...aninda ban yerim...:D s. icin yemicem ne malum...lol

canim seni seviorsa hala arar...aramassa zaten onu napcaksin?...onun icin bir damla göz yasi bile dökmen sacma olur...hem sen bu burunla brad pitti bile ayarlarsin bea...:P

Evet burası Tumena & Elapr & Hayat paneli olarak isim değiştircek yakın zamanda. Valla en yakın arkadaşlarımla paylaşmıyorum sizlerle paylaştıklarımı. İçimiz dışımız bir oldu opuyorumnanaktan

Tumena & Elapr & Hayat

ben çok sevdim bu üçlüyüzemuszemus

canim seni seviorsa hala arar...aramassa zaten onu napcaksin?...onun icin bir damla göz yasi bile dökmen sacma olur...hem sen bu burunla brad pitti bile ayarlarsin bea...:P[/QUOTE]

Brad pit mi dedi biri, ayarlarım tabi. Brad pitin domateslere karşı özel bi ilgisi olduğunu ben de duymuştum CADIARZU kaydirigubbakcemile3

i geceler canim...6 yillik tazminatin yarisini istiorum...:P

Yarısı olmaz, 1/3 ünü verebilirim. E kovulmamda Elaprında katkısı oluyo gördüğün gibi. Üçe böleriz :dance:

Yine karıştı yazılar. Sizi seviyorum kızlarrr.... iyi gecelerrr :1hug:

tsk ederim canim...emre beyi kandirip yüz germe isinede sokmali...:P

Bidahaki gidişimizde bu fikri Emre beye sunalım

buarada Emre bey vesikalık işine girmiş, bu sıralar gidenler bilir, artık mini bir fotoğraf stüdyosu varsositososito

Bidahaki gidişimizde bu fikri Emre beye sunalım

buarada Emre bey vesikalık işine girmiş, bu sıralar gidenler bilir, artık mini bir fotoğraf stüdyosu varsositososito

öyle birsey yokmuydu zaten?...

ben sundum ama kabul edilmedi...:P

Back