• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

emre bey erdi millet demedi demeyin
buraya bi iki gün önce emre bey beni unuttu bühühü yazmıştım ki hiçbiriniz de zahmet edip bi tepki vermemiştiniz:) bugün emre bey aradı perşembe günü 1 yıl kontrolüne gidiyoruuuuuuuuum:) içine mi doğdu nedir? ay lav yu emree beeeey ay lav yu emre beeeeeeeeeey:) emre bey çok iyi be:) valla çok iyi:)

-yangın dolabını karıştırırsak ne olur?
-yang bize kızar

-zenciler neden kollarına bakıp saçlarını tarayabilirler?
-karakolda ayna var...

-adam durmadan kadının ağzına ayağını sokuyormuş neden?
-çünkü kadının dili pabuç gibiymiş

gördüğün üzre iğrenç espriler yapma üzerine benden iyisi yoktur. Size adam gibi görinimm dedim ama içimdeki canavarı dışarı çıkardınız yaptığınız esprilerle, artık korkun benden :jeyyar:

Hayatakannehir
bu sen değilsin dimii:bbo:
içine korkunç bi yaratık girmiş olmalıı:kızgın:
heyy pis yaratıkkk çabuk arkadaşımın içinden çıııkkkkkk:oklava:

buraya bi iki gün önce emre bey beni unuttu bühühü yazmıştım ki hiçbiriniz de zahmet edip bi tepki vermemiştiniz:) bugün emre bey aradı perşembe günü 1 yıl kontrolüne gidiyoruuuuuuuuum:) içine mi doğdu nedir? ay lav yu emree beeeey ay lav yu emre beeeeeeeeeey:) emre bey çok iyi be:) valla çok iyi:)

Emre Bey bizi de mi unutacak bir yılın sonunda şokunu atlatamamıştık da ondan tepki vermedik naniknanik hepimiz rahatladık şimdi değil mi kızlar kaydirigubbakcemile3

Ben arayıp hatırlattım Emre Beye:dilcikar:
ay lav yu elaprsırnaşık şey

Hayatakannehir
bu sen değilsin dimii:bbo:
içine korkunç bi yaratık girmiş olmalıı:kızgın:
heyy pis yaratıkkk çabuk arkadaşımın içinden çıııkkkkkk:oklava:

Ayrılık yaramadı da diyebiliriz bu duruma :delphin:
Valla sevgilim (eski) şu esprileri okusaydı içinde bi miktar özlem üzüntü filan varsa hepsi uçuverirdi laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Nickimi veriim de ne kaybettiğini görüp teselli bulsun kaydirigubbakcemile3
Bu arada benim için içimdeki yaratıkla yaptığın mücadele çok hoşuma gitti Elapr, sen çok iyi bir arkadaşsın Şeniz

vai vai ermis harbi emre bey...mi acabaaa...:P

yok artık elapr=D ciddi olamazsın???=D=D=D=D

şakkıdı
neden olmasınn:delphin:

neyse daha fazla yalan söleyemicem.. ama keşke arasaymışım bak yeni aklıma geldi:1no2:

Ayrılık yaramadı da diyebiliriz bu duruma :delphin:
Valla sevgilim (eski) şu esprileri okusaydı içinde bi miktar özlem üzüntü filan varsa hepsi uçuverirdi laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Nickimi veriim de ne kaybettiğini görüp teselli bulsun kaydirigubbakcemile3
Bu arada benim için içimdeki yaratıkla yaptığın mücadele çok hoşuma gitti Elapr, sen çok iyi bir arkadaşsın Şeniz

canımm bugün biraz daha iyisin dimii
gerçi kötüde olsan biz senin neşeni yerine getiririzzdelikafadulden

evet canım çok iyi bi arkadaşım biliyorumm napim huyum kurusunsırnaşık şey

şakkıdı

neyse daha fazla yalan söleyemicem.. ama keşke arasaymışım bak yeni aklıma geldi:1no2:

i i...bugün bi ara aldim kucagima...kokladim sarildim...eskiyi unuttu...sositososito

şakkıdı

yaptığım esprilerden anlamışsındır bugün nasıl olduğumu, böleyim işte lülülülülülü

vahh vahh geçmiş olsun
ama bişi diyimmi
o geçmiyo, kalıcı, hayır kendimden biliyorumm:kahve:

gitmesini istemiyorum zaten...böyle daha iyi...fazlasiyla normal bir insan olmak istemem sahsen...onlar hayati yasamayi bilmiorlar...:P

i i...bugün bi ara aldim kucagima...kokladim sarildim...eskiyi unuttu...sositososito
demek teselli amaçlı sarılıyosun:jeyyar:

ya sölemişmiydim bende bugün ayrıldım.. kader işte okadar tuhafki hemen bugün birini buldum ve ilk dakikada kavga ettik ayrıldık.. çok üzgünüm teselli et beni Tumena:sm_cool:

yaptığım esprilerden anlamışsındır bugün nasıl olduğumu, böleyim işte lülülülülülü

fıstık gibisinn maşallahhhh :lepi:
:nazar:

Ay Tumena ben sana aşık olmaya başlıyorum sanırım :utangac: Teselliyi anlatış biçimindeki şevkate, inceliğe bak opuyorumnanaktan şu kadınlar kulübünde erkek olası geliyo insanın Şeniz gerçi erkek olsam yazıdaki şu inceliği anlayamazdım değil mi laelaelaelaelae

demek teselli amaçlı sarılıyosun:jeyyar:

ya sölemişmiydim bende bugün ayrıldım.. kader işte okadar tuhafki hemen bugün birini buldum ve ilk dakikada kavga ettik ayrıldık.. çok üzgünüm teselli et beni Tumena:sm_cool:

nice try babe...:P yok öyle herkesi teselli etmek falan...cok az kisi benim kollarimin arasinda teselli bulmustur...:)

Back