Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Fotoğraf çekilen ayrı bir oda vardı ama fotoğraf stüdyosu haline dönüşmüş şimdi ışıklar falan filan.. bildiğin fotoğraf stüdyosu tam takım

heaaa...iymis...pek severim fotograf stüdyolarini...
ve yine benim ameliyattan sonra degisti bisi... bana karsi bi giciklikmi bu ne...

uyku bastırdıı hadi Tumena uyuyalım bizde:ecrin_bebek:

iyi gecelerropuyorumnanaktan

Fotoğraf çekilen ayrı bir oda vardı ama fotoğraf stüdyosu haline dönüşmüş şimdi ışıklar falan filan.. bildiğin fotoğraf stüdyosu tam takım

Evet böle perdeler ışıklar filan var artık. Ben Emre Bey yan profilden resimlerimi çekmeye çalışırken dayanamayıp kendimi hayat kadını gibi hissettim deyiverdim :kedi: türk filmlerinde hep onları öle yan çevirip karşıya bak derler ya naniknanik
kafamı çevirdim Emre Bey'in hemşiresi var ya o yerlere düşmüştü gülmekten kafamçokkarıştı böle şeyleri hissetsen bile dile dökmemek gerekiyo sanırım CADIARZU

kızlar dün dikişlerimin hepsi alınmadı
emre bey çrş. günü tekrar çağırdı o zaman alacak
burnuma bant yapıştırdı tekrardan
elapr dediğin gibi çok acılı işlem değilmiş
ama hiç acımadı da değil

Geçmiş olsun canım. Gördüğün gibi korkulcak bişi yok :dance: Azcık acıdan da bişi olmaz artık. Koca burun ameliyatı geçirdin. Tamponların çıktı mı, morluklar ne alemde? Biz günlük rapor veriyoduk buraya, bizi çok ihmal ediyosun. daha resim bile koymadın lmaz:

heaaa...iymis...pek severim fotograf stüdyolarini...
ve yine benim ameliyattan sonra degisti bisi... bana karsi bi giciklikmi bu ne...

Sana gıcık olmuşlar Tumena ameliyat olup gitsinde ondan sonra değişiklik yapalım o görmesin demişlerrlaelaelaelaelae

benide güldürdün nerdende aklına geldi hay Allahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kaş alırkenki acı kadar canım işte Emre Bey söylemedimikaydirigubbakcemile3
ohh kurtuldun tamponlardan rahatlamışsındır şimdi
üstünden büyük bi yük kalkmış gibi oluyo yada ben öyle hissetmiştimhihoyyyt

dün de bi dikis vardi iceride o düstü kendiliginden. görünürde yok galiba artik belki iyice icinde wardir. burnumda kücülüyor gitgide:))
ya su tamponlar warken zirlayip duruyordum emre bey nolur cikarin sunlari bayilacak gibiyim dedim bikeresinde.ama iki gün daha sabret dedi ve onlarin ciktigi gün rahat bi nefes alabildim. bende öyle hissettim, üzerimden büyük bi yük kalkti. ya dikisleri almak kas almak gibi degil, ben tavana zipladim resmen tamponlari cikartirken daha kötüydü gözmden yas akti her ikisindende.

tamponlarda çıktı tekrar bantladı burnu mu Emre bey
herhalde 10 gün bunun süreside
gözlerimin altıda hala mor ve sarı canım normale döneyim foto ekleyecem tabi ki vereliniortak

evet canım kaş alırkenki acı gibi dedi yine
ama maşallah çok iyisin hiç ses çıkarmadın ne hastalar var peşinden koştuğum dedi :jeyyar:
gerçektende tampon çıkınca çok rahatladım ama sanki biraz tıkandı gibi ilk çıktığında daha iyiydi :1rolleyes:

sersa yari gecmis olsun...:) opuyorumnanaktan

tşk. ederim tatlım :1hug:

Hakkaten mi, bana çocuk oyuncağı gibi gelmişti valla :icecream:
Bende de koca koca dikişler var. Emre bey koca burnu öle yüzün orta yerine tutturmuş gibi, düşcek die korkuyorum kafamçokkarıştı bu kadar dikişli olacağını tahmin etmemiştim CADIARZU

ahahahaha su dakkadan sonra karar verdim...bu hatun manyak...

Buna yeni karar vermi olman kırdı beni Tumena :sinifsinif: şurda aylardır beraberiz, buna çoktan karar vermiş olmalıydın lülülülülülü laelaelaelaelae

beni hic rahatsiz etmiodu tamponlar...sizin gibi genc olsaydim bende aglardim...malum yasli insana yakismaz böle bisiyden dolai aglamak...[/QUOTE]

Acaba benimde mi o yüzden çıkmadı sesim CADIARZU kendimi acıların kadını gibi hissettim haaa senağlama işte bu da sizin kötü esprilerinize karışılık vermek içindi Anca beraber kanca beraber kaydirigubbakcemile3

burnum tikandiii nefes alamiorum...:sinifsinif: kocama domates gibi oldu...hayatcim senin buruna rakip cikti...

bunu bi üstüme alındım nedense:umursamaz: ama ben peşimden koşturtmadım sadece gözyaşlarımla ortamı sulandırdım acıkk:gitme:kaydirigubbakcemile3 he bide muhteşem sesimle renk kattım.. tabi Emre Bey bu açıdan bakmıyo olabilirrlaelaelaelaelae

alkisalkisalkis
bravo hayat espiriklere, benden bişiler kapmaya başladınsengözlerimebaksanabnaniknanik

bana acımıyo derken ciddi değildin o halde kandırıkçı seni lülülülülülü

burnum tikandiii nefes alamiorum...:sinifsinif: kocama domates gibi oldu...hayatcim senin buruna rakip cikti...

Gülme komşuna gelir başına kaydirigubbakcemile3 tabi bunca zaman sonra hala tıkanıklık ve domateslik fikrini pek sevmedim o ayrı

bana acımıyo derken ciddi değildin o halde kandırıkçı seni lülülülülülü

Aşkolsunn gayet ciddiydim:jeyyar:, sende gördün zaten öyle aman aman bi acı yok ama yapı meselesi ben hiiç dayanıklı değilim malesef bide acayip sulugözümsenağlama

-yangın dolabını karıştırırsak ne olur?
-yang bize kızar

-zenciler neden kollarına bakıp saçlarını tarayabilirler?
-karakolda ayna var...

-adam durmadan kadının ağzına ayağını sokuyormuş neden?
-çünkü kadının dili pabuç gibiymiş

gördüğün üzre iğrenç espriler yapma üzerine benden iyisi yoktur. Size adam gibi görinimm dedim ama içimdeki canavarı dışarı çıkardınız yaptığınız esprilerle, artık korkun benden :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…