• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ölüm ayirsa bile cennette bulusuruz...:P

Körle yatan şaşı kallar diyebilir miyiz, Elapr yazsa şunu neyse lülülülülülü

yok ben genel olarak konustum...yani...beni kimse sevmio yada cekip gitmedi...galiba...tam emin degilim...lol[/QUOTE]

Ya bizde de ben gittim sözde, amaç ondan önce gidebilmekti.. Bekle halbuki becerebiliyosa o gitsin ne gurur yapıyosun di mi, şimdi mal gibi telefona, msn ye bakıp dururum böle :delphin:

ölüm ayirsa bile cennette bulusuruz...:P

Körle yatan şaşı kallar diyebilir miyiz, Elapr yazsa şunu neyse lülülülülülü

yok ben genel olarak konustum...yani...beni kimse sevmio yada cekip gitmedi...galiba...tam emin degilim...lol

Ya bizde de ben gittim sözde, amaç ondan önce gidebilmekti.. Bekle halbuki becerebiliyosa o gitsin ne gurur yapıyosun di mi, şimdi mal gibi telefona, msn ye bakıp dururum böle :delphin:[/QUOTE]

nasi yani...ayrildinizmi?...

Bu alıntı yapmanın detaylarını bi de bana anlatsana Elapr, yazdıklarım Tumenanınkilerle akraba olmuş CADIARZU

Ya bizde de ben gittim sözde, amaç ondan önce gidebilmekti.. Bekle halbuki becerebiliyosa o gitsin ne gurur yapıyosun di mi, şimdi mal gibi telefona, msn ye bakıp dururum böle :delphin:

nasi yani...ayrildinizmi?...[/QUOTE]

Evet :çok üzgünüm:

Yaa benim espiriklerimin adı çıktı bikere bak Tumenaya benden betermiş meğerlaelaelaelaelae
neysee daha mühim bir konu var

noldu canım sebep neydi, böyle pat diye sordum tabi burda anlatılmaz dimi,
üzülme ama barışma ihtimaliniz vardır sanırım??

4 ay oldu ameliyat olali...hala gözlük takmiyorum...koskoca tvyi bile görmüorum...:(

Evet :çok üzgünüm:

aaa neden canim...:( üzülme...:teselli:[/QUOTE]

ışte bilirsiniz ayrılmak istemenin tarzancası konuşmalar yaptı bugün... yok kafam karışık, yok senin üzülmeni istemiyorum... Dedim olayı sulandırmadan ben bitirim bari :sinifsinif:
işte ben ayrılmak istiyorum diye atladım gurur yapıp. O hala yok ben çocuklarımın annesi olarak düşünüyorum seni filan diyodu kafamçokkarıştı ben erken davranınca o da bi gurur yaptı galiba.. ne bilim onun gibi bişiler işte :olmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa neden canim...:( üzülme...:teselli:

İşte bilirsiniz ayrılmak istemenin tarzancası konuşmalar yaptı bugün... yok kafam karışık, yok senin üzülmeni istemiyorum... Dedim olayı sulandırmadan ben bitirim bari :sinifsinif:
işte ben ayrılmak istiyorum diye atladım gurur yapıp. O hala yok ben çocuklarımın annesi olarak düşünüyorum seni filan diyodu kafamçokkarıştı ben erken davranınca o da bi durur yaptı galiba.. ne bilim onun gibi bişiler işte :olmaz:
Ama şimdiden özledim :çok üzgünüm:[/QUOTE]

erkek milleti...al birini vur ötekine...hepsini degil ama cogunu...

Severek ayrılmakta ne kötü bişi yaff:gitme:
canım benim üzülmee, öyle pat diye ayrılmak kolaymı arar nasıl olsa

İşte bilirsiniz ayrılmak istemenin tarzancası konuşmalar yaptı bugün... yok kafam karışık, yok senin üzülmeni istemiyorum... Dedim olayı sulandırmadan ben bitirim bari :sinifsinif:
işte ben ayrılmak istiyorum diye atladım gurur yapıp. O hala yok ben çocuklarımın annesi olarak düşünüyorum seni filan diyodu kafamçokkarıştı ben erken davranınca o da bi durur yaptı galiba.. ne bilim onun gibi bişiler işte :olmaz:
Ama şimdiden özledim :çok üzgünüm:

erkek milleti...al birini vur ötekine...hepsini degil ama cogunu...[/QUOTE]

Bugün psikolojim bozuk hepsini birbirine vurabilir miyiz senağlama

Severek ayrılmakta ne kötü bişi yaff:gitme:
canım benim üzülmee, öyle pat diye ayrılmak kolaymı arar nasıl olsa

Valla aramazsa bitti zaten, yapacak bişi yok :delphin: Bu halimle bile gülüp duruyorum yazdıklarınıza. Cidden sizlerle tanışmış olmak süper bi duygu :) Burdaki burun olayını çok saptırmamak adına konuyla ilgili gelişmeleri size aktarmanın bir yolunu bulurum canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan

ever aramazsa Tumenanın dediği gibi yap.

aslında değmiyor ya biz üzülüyoruz da bakalım onların umurundamı.. pofff aşık olmamak en iyisi kanımca

cogunun umrunda degil canim...malesef...asik olmadanda olmuyorki ama...senin elinde olan birsey degil bu sonucta...:(

ever aramazsa Tumenanın dediği gibi yap.

aslında değmiyor ya biz üzülüyoruz da bakalım onların umurundamı.. pofff aşık olmamak en iyisi kanımca

Tumenanın dediği gibi mi yapiim kaydirigubbakcemile3 İşte buna bayıldım ,ağzına da alamıyo malum kelimeyi şeker kız candy naniknanik
Sana aynen katılıyorum Tumena :icecream:

Back