:) döverim seni...
Valla aramazsa bitti zaten, yapacak bişi yokBu halimle bile gülüp duruyorum yazdıklarınıza. Cidden sizlerle tanışmış olmak süper bi duygu :) Burdaki burun olayını çok saptırmamak adına konuyla ilgili gelişmeleri size aktarmanın bir yolunu bulurum canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
Tumenanın dediği gibi mi yapiim kaydirigubbakcemile3 İşte buna bayıldım ,ağzına da alamıyo malum kelimeyi şeker kız candy naniknanik
Sana aynen katılıyorum Tumena :icecream:
Ben uyuyorum kızlar, ayrılığın üstüne bi de uykusuzluk eklenirse yarın kesin kovulurum. 6 yıllık tazminatta engel olmaz bu defa laelaelaelaelae
Alla allaa git karşı cinsten birini döv bari yerinde bir davranış olurlülülülülülü
burdaki olay çoktan sapmış zaten canım boşver, burası bizim tapulu malımız gibi oldu
klasik olucak ama senin için hayırlısı neyse o olsunyerimseniben
Tumenanın dediği gibi mi yapiim kaydirigubbakcemile3 İşte buna bayıldım ,ağzına da alamıyo malum kelimeyi şeker kız candy naniknanik
Sana aynen katılıyorum Tumena :icecream:
Ben uyuyorum kızlar, ayrılığın üstüne bi de uykusuzluk eklenirse yarın kesin kovulurum. 6 yıllık tazminatta engel olmaz bu defa laelaelaelaelae
Yok ben kullanmam ayıp kelime, sonra annem ağzıma acı biber sürüyoo:1no2: naniknanik
Evet burası Tumena & Elapr & Hayat paneli olarak isim değiştircek yakın zamanda. Valla en yakın arkadaşlarımla paylaşmıyorum sizlerle paylaştıklarımı. İçimiz dışımız bir oldu opuyorumnanaktan
i geceler canim...6 yillik tazminatin yarisini istiorum...
annen seni tampon falan alindiginda yaptiklarindan dolayi dövmedimi?...:)
Yarısı olmaz, 1/3 ünü verebilirim. E kovulmamda Elaprında katkısı oluyo gördüğün gibi. Üçe böleriz :dance:
kaydirigubbakcemile3
ı ıh
elimi tuttu tamponum alınırkene :kedi:
alışık benim o hallerime napsınn dövsede değişen bişey olmıycak
Canım benim nasılda beni düşünüyo yaaaopuyorumnanaktan
valla yüz germe icin yetcke kadar verin...gerisi sizin olsun...
tamam ozaman ben hakkımı sana veriyorummlaelaelaelaelae
İyi gecelerr hayatttt.. yarın yine aynı saatte buluşmak dileğiylee..kaydirigubbakcemile3:kedi:
tsk ederim canim...emre beyi kandirip yüz germe isinede sokmali...
Bidahaki gidişimizde bu fikri Emre beye sunalım
buarada Emre bey vesikalık işine girmiş, bu sıralar gidenler bilir, artık mini bir fotoğraf stüdyosu varsositososito
öyle birsey yokmuydu zaten?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?