Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Hoşgeldiniz efenim sizi aramızda görmek ne güzella.s.

buaralar herkes çok meşgul besbelli, halbuki önceden sayfalarca geri giderdim yazılanları okumak için, şimdi aynı sayfaya paso ben yazar oldumsenağlamakaydirigubbakcemile3

psikoloji evet olabilir, aynaya baktığında ben dünyanın en güzel kadınıyım de bak o burun nasıl gözükücek sanasengözlerimebaksanab

Geçmiş olsun Tumena. Annelerin hasta olmasına hiiç dayanamam :çok üzgünüm: şimdi iyidir umarım.
O geceki hatunun hatun olduğu bile belli diil lülülülülülü

tsk ederim canim...simdi daha iyi...

korktumu bizden ne...okadarmi korkuncuz...

hayatcim...sen bir domatessin...kabullen artik bunu...

bazi günler burun siser...benim sabahlari hep sis oluordu...ama zamanla oda normallesir...sabirsiz domates seni...bidaha domates dersen...:tomato: aynen bu olcak...

ay domatese de bayılırım haa kaydirigubbakcemile3 sanırım kabullenmek zor olmuycek :icecream: Senin sadece sabahları mı şiş olurdu akşamları normal miydi :1shok:akannehir

ben hergün aynaya baktimda...ufff yavyus ne güzelsin sen böle diorum... kendini begenmis deilim ama yanlis anlasilmasin...yillarin acisini cikartiorum...zemuszemus

ay domatese de bayılırım haa kaydirigubbakcemile3 sanırım kabullenmek zor olmuycek :icecream: Senin sadece sabahları mı şiş olurdu akşamları normal miydi :1shok:akannehir

saahlari benim sis olurdu...bide günese falan ciktimda kocaman domates oluodu... ama almanyada bu sorun yok...günes denen sey buraya pek ugramiyor...

Elapr Kadir ınanır esprisinden sonra anca 2 günde kendimize gelip buraya geri dönebilmiştik, ben dünyanın en güzel kadınıyım esprisinden sonra bu formda adam kalmaz, Tumena da böle yok annem hastaydı, yok elektirikler kesildi der sölemedi deme laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hergün aynaya baktimda...ufff yavyus ne güzelsin sen böle diorum... kendini begenmis deilim ama yanlis anlasilmasin...yillarin acisini cikartiorum...zemuszemus

Ohh çatlasın aynalar zemuszemus

bende hergün --evet güzel olucak, olmalı, olur olur .... diyorum kafamçokkarıştı 'hah işte olduu!' diceğim günü iple çekiyorummhihoyyyt

bidakine olmayan köpegim kacti onu günlerce aradim dicem...:)

Tamam kadir esprisini kabul ediyorum
tamam bu sonuncusuda kötü olmuş olabilir
ama bidaha yapmam, akıllandım, bunlar bana ders oldu

Ohh çatlasın aynalar zemuszemus

bende hergün --evet güzel olucak, olmalı, olur olur .... diyorum kafamçokkarıştı 'hah işte olduu!' diceğim günü iple çekiyorummhihoyyyt

olcak olcak...güzel zaten...3-4üncü ayinda cillop gibi olcak o...

Ya benim burnun uç kısmında hala bi dikiş uzanıyo. yani onu da sökiim diyorum ama burun komple sökülüp düşcek diye korktuğumdan elleyemiyorum. Ne zaman gitcek bu dikişler, geçen sırtımdan ben de aldırmıştım. her tarafımdan ipler sarkıyor. ıyice yamalı bişi oldum çıktım heee

söylememistin ama söyleme...seni seviorum diyenler hep cekip gidiyorlar...:sinifsinif:

Bu lafı bugün sölemeyecektin Tumena :sinifsinif: ben sizlerden teselli bulmaya gelmiştim buraya, seni seviyorum diyen çekip gittiği için.. İçim cız etti valla :çok üzgünüm:

Burnunu temizlerken falan kulak çubuğuyla mesela o biraz gevşiyo sanırım sonra hop diye düşüveriyo:lepi:

Tamam kadir esprisini kabul ediyorum
tamam bu sonuncusuda kötü olmuş olabilir
ama bidaha yapmam, akıllandım, bunlar bana ders oldu

Ya bu arada cidden iyi ki varsınız kızlar, efkar bastı bak yanımda olsuğunuz için çok mutluyum :çok üzgünüm:

2 ay icinde düser o dikisler...sen elleme...:)

O erkek milleti için geçerliklava:

ben gitmem:dilcikar: bizi ancak ölüm ayırır Tumena

ölüm ayirsa bile cennette bulusuruz...

Bu lafı bugün sölemeyecektin Tumena :sinifsinif: ben sizlerden teselli bulmaya gelmiştim buraya, seni seviyorum diyen çekip gittiği için.. İçim cız etti valla :çok üzgünüm:

yok ben genel olarak konustum...yani...beni kimse sevmio yada cekip gitmedi...galiba...tam emin degilim...lol

Ya bu arada cidden iyi ki varsınız kızlar, efkar bastı bak yanımda olsuğunuz için çok mutluyum :çok üzgünüm:
Sende iyi ki varsın, iyiki ameliyat oldunda tanıştıkopuyorumnanaktan
bak bir burun ameliyatı nelere kadir.. ( ay yine kadir dedim ben pardonkaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…