• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

kızlar işim çok
sprey sıkıcam sonra emre bey bugün gözlerine et koy dedi
et koyucam kafamçokkarıştı
bugün benden bu kadar soru yeter size
yarın grz
iyi geceler

Haklı olabilirsinCADIARZU

albümüme bi bakın derimşakkıdı

buarada ne güzel öğretmişim alıntı yapmayı çatır çatır alıntı yapıyosun hayatkaydirigubbakcemile3

Valla burnu bi tarafa bırak, bayıldım sana Elapr, ne şirin bişeysin sen öle opuyorumnanaktan
Evet çatır çatır alıntı yapıyorum artık, bazen abartıp 50 mesaja birden alıntı yapıyorum... Görmemişin alıntısı olmuş :delphin:

canım atel dediğiniz ne oluyo

Atel dediğimiz burnun üzerine konan ve alçıya benzeyen sert bişi varya o :sinifsinif: Atel mi diyoruz ona da emin diliim uydurmuş da olabilirim naniknanik ama öle ciddi bi acısı olmuyo canım. Daha önce de söyledim süreç boyunca öle rahatsız edecek derecede ağrı hiç olmuyo, rahat ol sen opuyorumnanaktan

Valla burnu bi tarafa bırak, bayıldım sana Elapr, ne şirin bişeysin sen öle opuyorumnanaktan
Evet çatır çatır alıntı yapıyorum artık, bazen abartıp 50 mesaja birden alıntı yapıyorum... Görmemişin alıntısı olmuş :delphin:

ayy canım çok saol o senin şirinliğin:1hug:

bütün alıntılar sana feda olsun beekaydirigubbakcemile3

alçı mıı
hımm
alçı gibi değil ama
sert plastik gibiCADIARZU

Emre Beyi arayıp soralım..
-o burnun en üstüne koyduğunuz şey varya hammaddesi neydi biz çok merak ettikteee

:roflol:

valla görüsme günü biraz heycanliydim...ondan herseyi hatirlamiorum amaaa alci demisti galiba...plastik alci...lol

aaah ahh bir emre bey vardı beni iyice unuttu:( bir yıl kontrolü diye bir şey varsa eğer, beni çağırmadı:(

Bugün herkes kaçak bakıyorum. Nerde benim canım arkadaşlarrımmm :gitme:

21 aylık hali....

aei.jpg

aeii.jpg

picture17h.jpg

picture41n.jpg

Demoty süper görünüyo burnun. Ne kadar güzel oturmuş. Emre Beyi bir kez daha takdir etmek geldi içimden :lepi: alkisalkisalkis Dikkat ettim de Emre Bey'in hastaları genelde özünde de güzel oluyo, bi de burun eklendi mi harikalar çıkıyo ortaya :nazar:

Demoty süper görünüyo burnun. Ne kadar güzel oturmuş. Emre Beyi bir kez daha takdir etmek geldi içimden :lepi: alkisalkisalkis Dikkat ettim de Emre Bey'in hastaları genelde özünde de güzel oluyo, bi de burun eklendi mi harikalar çıkıyo ortaya :nazar:

katılıyorumalkisalkisalkis
bizimkide şöyle bir otursada rahata ersek dimii

Tumena, Elapr, Balea hepiniz nerdesiniz yaaa :çok üzgünüm: :gitme:

Ben gelldiimm.... diğerleride çabuk gelsiinnn:oklava:

Back