Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ahh ahhh 7 ay dile kolayyy
ama olsun canım elbet bizde koyucaz böle fotolarımızıı..ne kaldıki şunun şurasında:dilcikar:

Derya burnun süper olmuş çok beğendim bende güle güle nefeslen canımopuyorumnanaktan

7 ayi beklemene gerek yok canim...simdide koyabilirsin...:)

görüntü kirliliği yaratmak istemiyorum şekerimlülülülülülü

birileride eski fotolarını koymuşşşş:sm_cool:

ne görüntü kirliligi canim...sen koy resimcikler...:)

evet ya gecen gün eski cdler karistiriodum...bir iki eski resim buldum...:)

ne görüntü kirliligi canim...sen koy resimcikler...:)

evet ya gecen gün eski cdler karistiriodum...bir iki eski resim buldum...:)

ee tabi insanın burnu güzel olunca teee çocukluk fotolarını bile eklerrşakkıdı

Resim altına yorum yapamadım. Burnun gerçekten çok güzel görünüyor Elapr. Saçlarında süpermiş gerçekten Ben bi haftadır acayip hastayım, bugün işe bile gidemedim. Zaten şişlikler vardı şimdi bi de hastalık eklenince surat iyice dağıldı. Bu yüzden fotoğraf çekemiyorum. Bu halimle fotoğraf koyup ameliyattan sonra bizde mi böle olcaz :1shok: dedirtmeyeyim millete kaydirigubbakcemile3

Bu arada senin nefes düzeldimi Elapr. Ben hala burnumdan nefes alamıyorum, bu da çok yoruyor beni :sinifsinif: Ben grip gibi bişi oldum bi de. Acaba ondan mı tıkanıyo burnum, yoksa açılması için hala zaman mı var :uhm:

inş canım ya benımde yakın arkadasım oldu oda memnun...ılk görüşmemızde neredeyse 45 dk konuştuk yani resımde cektı bana ılk görüşmede resmı cekılen benım galıba:)) konuşduktan sonra rahatladım ama o kotu günlerımıde sılıp atamıyorum ılk bandaj acıldıgı gün aglaya aglaya eve gıttım işede gıtmedım hem maddı hem manevi kotü durumaydım... burnum küçülsün dıye oldu m amelıyat eskısınden buyuk oldu patlıcan gıbı taşimakta gçlük cekıyorumm:roflol:

hmmm ben birini daha taniom burda...ona ameliyat oldu ama memnun degil...

kim acabaaa bu tumooşş yerimseniben

seni kaderdaşım ilan ediyorum!

teşekkür ederim canım.. sanada çoook geçmiş olsun dikkat et kendinelmaz:

Benden çok yaşıcaksın hayattt, bende sana sorucaktım nefesin ne durumda diye..
bende nefes alamıyorum henüz konuşurken çok kötü oluyo bide çok konuştuğum için nefesim bitiveriyokaydirigubbakcemile3 birde bazen açılmış gibi oluyor sonra yine tıkanıyor normaldir sanırım bu durum, bi bilen cevaplasın bu soruyuuu biz nezaman nefes alıcazz, ben nezaman tıkanmadan car car konuşmaya devam edicemmm??:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…