:roflol: onu ben yazcaktim sonrada dedim yok belki tumena falan kirilir bana diye yazmadimama amaaaa onun gibi birseyiz bizzzz:dance:
evet ya acaip kirilirdim...bin parcaya bölünürdüm...yok canım ne kırılcam...siz hersey söyleyebilirsiniz bana...:)şakkıdı
istanbuldan slmlar fistiklar...:) :1hug:Şeniz
bi burun ameliyati olduk basimiza gelen kalmadi...
:a015:a.s..... istanbuldasin diye hava atma taaaaaammmiiiiii:çok üzgünüm:
Bu gülüş olayına yaptığınız yorumlar beni ne kadar mutlu etti tahmin bile edemezsiniz, iyi ki sizler varsınız opuyorumnanaktan ben de ördekliğe alışmaya çalışıyodum heralde burun değişince ifade böle oldu diye :roflol: bu gülüş olayında abimle aramızda geçen diyaloğa da bayıldım ayrıca. Dedim ki abiciğim gülünce neden ördeğe benziyorum artık böle mi kalcam :sinifsinif: dedi ki "gülmekten korkuyorsun kendini kastığın için ördek gibi oluyo" sonra o da kendini kasarak güldü ve tıpkı ördeğe benzedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben koptum orda kasma filan kalmadı. Diyo ki "bak rahat gülünce ördek olmuyosun" Tabi o sırada annem bizi dinliyo, zaten istemiyodu ameliyat olmamı. "Allahım sen bana sabır, bu kıza da akıl fikir ver" deyip çıktı dışarı. Benim burnum düzelene kadar etrafımdaki herkes deli olcak sanırım :1rolleyes:
ben sadece havalı yürürüm canım...hava atmasını bılmem...zemuszemus
o nasil oluyor acep??? ikiside ayni seyylaelaelaelaelae
ziplaya ziplaya yürümek...zipladinmi havalanmis oluyorsun...
yeni burun yeni yürüyüş şekli...bukadarcik havamızda olsun artık...baskaları gibi havanla karşındakini 2. sınıf insan gibi görmedikce...havalan havalana bildigin kadar...:)
bu arada sezoss otel odasının camından baktimmi boğaz köprüsünü görüyorum...lülülülülülü
:roflol: onu ben yazcaktim sonrada dedim yok belki tumena falan kirilir bana diye yazmadimama amaaaa onun gibi birseyiz bizzzz:dance:
evet ya acaip kirilirdim...bin parcaya bölünürdüm...yok canım ne kırılcam...siz hersey söyleyebilirsiniz bana...:)şakkıdı
istanbuldan slmlar fistiklar...:) :1hug:Şeniz
Selamm bayanlarr:icecream:
Burnum meydana çıktı artık ama çok şiş çok tuhaf geliyor bakıyorum bakıyorumda aynadakini tanıyamıyorummCADIARZU ama yinede foto meraklısı olan arkadaşlarınaniknanik düşünerekten bu koskocaman buruncuğumu sergilemekten geri kalmadım:dance:
+
Tumena hoşgelmişsinnnnsengözlerimebaksanabsırnaşık şey çaya beklerim:içelim:
elapr canım profiline yazamadım hata oluştu buraya yazyorum çok güzel ve dogal olmuş.güle güle kullan nazlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?