Maşallahh sana
Ahh inş darısı benim başıma:Saruboceq:
hemen o saç rengi hakkında bilgi alalım..şakkıdı
ne renk oluyo tam olarak,kendinmi boyuyosun,kaç boyamadan sonra oturdu falan..açıklama yap bizekaydirigubbakcemile3
(hep burundanmı konuşcaz birazcıkta saç muhabbeti yapalım dimii amaaahihoyyyt )
arkadaslik teklifini kabul ettim, simdi görebilmen lazim
valla kardesim videomu resmimi her halimi cekmis haberm bile olmadan ilk gün falan. sonra kendim cektim hepsürekli iyilesme sürecni takip etme amaciyla cektim durdum torunlarima göstertmem o ayri
Balea senin yüz hatların çok hoş, cidden düzeltilmesi gereken tek yer burunmuş yenisi süper yakışmış, çok başka hava vermiş sana.
Evet birazda saç bakım olayına girin, ben yarın girer okurum kaydirigubbakcemile3
Başım döndü şimdi biraz. İstirahat saati geldi sanırım.
Hepinize sevgilerrrrr
Balea senin yüz hatların çok hoş, cidden düzeltilmesi gereken tek yer burunmuş yenisi süper yakışmış, çok başka hava vermiş sana.
Evet birazda saç bakım olayına girin, ben yarın girer okurum kaydirigubbakcemile3
Başım döndü şimdi biraz. İstirahat saati geldi sanırım.
Hepinize sevgilerrrrr
aaa bende video cekebilseydim keske...lanet telde o funktion yok...haaaaarrr...
üzülme ya bak bende ne foto var ne video:lepi:
hadi video yok anladik ama resim cekmezmi insan bea...valla benim bi resim var ameliyattan taze cikmis halim...giydirikleri önlükteki kan lekeleri bile gözüküo...
gerek duymadım yahuu ne bilim seni böle diceğinii bilsem sırf sana göstertmek için çekinirdim bitanelaelaelaelaelae
noluyo şimdi o kanlı fotoya bakıncaa ben bakamam korkarım hem:sinifsinif:
birgün cocuklarin sana...anne anne mevlüde teyze bize burun ameliyati oldu zaman cekti resimleri gösterdi...senin neden yok...neden yok anne...diye sorarlarsa bu günü hatirla ve neden cekilmesi gerektini daha iyi anlarsin...:hulya:
ben mevlüde teyze diye birini tanımıyorum
oyüzden sorun olmaz herhaldee:roflol:
kizlar sac rengi olayini sac albümünde acikladim hehe orya azcik göz atin
hayatcm cok tesekkür ederim,evet bi burnuma gicik olyuordumo da halloldu cok sükür
kizlar size ii geceler. tumenacim, topigin sebegi ve nese kaynagimiz uykun gelmedmi
yok çocuğum o mevlüde teyze değill
tumena teyzee
naniknanik:icecream:
Evet balea ben saç albümünü kurcaladım,kendin yapmışsın dip boyanı takdir ettimvereliniortak
Tumenayı bilemicem ama benim uyku vaktim geldimirmirmirmir
hepinize iyi geceler, en ballısından rüyalar:icecream:
bacin yesin seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?