Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

sırnaşık şeysırnaşık şey

2 seçeneğim var
ya evde oturup tumenaya kazak örcem yada dışarı çıkıp binbir tane laf işitcem:bbo:
kararsız kaldım:roflol:

cok kibar bi sevgilin varmis canim...:)

bak yine ayni olay...kizlar ciddi ciddi bence burun ameliyati olanlar bebislerden uzak dursun... canlarimin psikolojisi bozuluo...yerim onlari ben...:ecrin_bebek:

ben nekadar destekledim bilmiorum ama...:1hugpuyorumnanaktan

p.s resim nezaman geliyor...

Ahh canım ağlama ya ne var ağlancak tamam gerçi ağlanıcak hale geliyoruzda:sinifsinif: geçiyo sonuçta ben aynaya bakıp bakıp gülüyodum halime yanaklarım nasıl şişmişti ama nasılda tatlı olmuştumyaa:ecrin_bebek: yanaklarım indi diye ağlıycaktım nerdeyse:roflol:

ayrıca tebrik ederim seni sevgilinle buluşmak cesaret ister ama güzel bir imtihan olmuşturkaydirigubbakcemile3
burası moral oluyo gerçekten bende teşekkürü borç bilirim pek kıymetli burnu güzel kendi güzel hatunlaraopuyorumnanaktan

Yeterince moral verdin Tumena. Sorularıma yanıt bulabilmem bile büyük bir şans benim için. Sonuçta Emre Beyi sürekli arayıp burnum tıkandı, yüzüm şişti, gözüm morardı die dert yanamıyorum. Süreci tecrübeli birilerinden takip edebilmek cidden çok güzel. Geçen ablama gösterdim senin resimleri, ablam "e kız güzel, bana böle burun yapılsa böle mi olcam" deyip kopardı beni :roflol:

bana kazak ör... :sinifsinif: corapta ör...

yalnızzz.. ufak bi sorunumuz var ki ben örgü örmeyi bilmiyorumm:1no2:

halbuki burdan bakınca kolay gibi gözüküyo ama :hulya: şundan bişiler kapmaya çalışim:hulya: naniknanik

tumena cim madonna da kimmis salla onu..cnm demekki cok hassas bi yapimiz war ki hemen heryerimiz sisiyo. muayenehanede kizlar wardi, yeni ameliat olmus u da wardi. ama ben geldikten sonra herkez bana dogru basini cevirdi, acaip baktilar bu resimleri hala anneme göstertmedim simdi kadin görüp de üzülmesin sakladim walla, bi refakatcim biliyor

sorulari en iyi sekilde cvp vermeye calisiorum canim...:1hug: moral verebildiysem sizlere ne mutlu bana...:)

ablana söleseydin tipa tip ikizi olacaksin...

yalnızzz.. ufak bi sorunumuz var ki ben örgü örmeyi bilmiyorumm:1no2:

halbuki burdan bakınca kolay gibi gözüküyo ama :hulya: şundan bişiler kapmaya çalışim:hulya: naniknanik

desenli birsey istemiorum canim...bi sag bi sol yap bisiler iste...:hulya: arada bide bunun gibi yumagi kenara ati ver...sanki yillardir örgü örüosun gibi bir hava verir...

sırf bunu yaşamak için bile çıkılır sokağakaydirigubbakcemile3

millet ters ters acıyan gözlerle bakıcak bende hiç bişey olmamış gibi yüzüm gayet normalmiş hatta onlarda bi tuhaflık varmışda ben onları garip buluyomuşum gibi bakıcamalkisalkisalkis deli sanıp tımarhaneye kapatmazlar umarımsırnaşık şeykafamçokkarıştı

Benim yarın 6.günüm hala yanaklarım çok şiş Elapr. Belki şişkinliğin bu kadar uzun sürmesi gerdi beni, yanaklarımın şişkinliği indiğinde ağlamayacağıma eminim :)
Bu arada dünden sonra hala bir sevgilim var mı bilmiyorum naniknanik

desenli birsey istemiorum canim...bi sag bi sol yap bisiler iste...:hulya: arada bide bunun gibi yumagi kenara ati ver...sanki yillardir örgü örüosun gibi bir hava verir...

kaptım taktiklerişakkıdı

ören bayan gibi olmazsam nolim:lepi:

amaan olsun canim az cilgin ol zaten sislikler inince seni kimse tanimiycakdelikafadulden

madonna tirnagimiz kadar olamaz...:umursamaz:

benim hassas bi yapim var...biyere dokundum an morariorum hemen...trdeyken aiptir sölemesi biraz ickiliydim... ama simdi tövbeliyim onuda söylim... oraya buraya hafif carptigim halde heryerim morarmisti...gögüsten tut bilmem nereye kadar sol taraf mosmordu... en az iki haftada gecio...:sinifsinif: sislik yine inio hemen ama iste morluklar pöfff...

annen seni üzdügünde resimleri cikar göster...üzme beni yine böle olurum de...

yarın akşama bişeyin kalmaz bak şuracığa yazıyorum Elapr demişti dersinzemuszemus

bende o yüzden dedimya gzel bir imtihan.. iyi günde değil kötü gündede yanında durabiliyosa tamamdır bu iş,onay verdim gitti:roflol:

ben hamster yanaklarima buz tuta tuta indirdim biraz...belkide incektide ben buzu kahraman olarak görüyorum...:hulya:

buz hakkatende indiriyor. ve daha cok sismesini önlyüyo. allahim ya bide buz kompresini unutuyormusum, o zaman ne halde gelirdim.

ay beni bidaha üzmez o resimleri görürse. bide banane ol diyormus:roflol:

buz hakkatende indiriyor. ve daha cok sismesini önlyüyo. allahim ya bide buz kompresini unutuyormusum, o zaman ne halde gelirdim.

valla göz kenarlarina pek koymadim...ama hamster yanaklar cikinca saat basi kostum buzumu aldim...hemsireler bile sasirmisti...

amaan olsun canim az cilgin ol zaten sislikler inince seni kimse tanimiycakdelikafadulden

benim ameliyat olmam bile başlı başına bi çılgınlık zatenkaydirigubbakcemile3
bu ameliyatı herkese öneririm daha bandajlar çıkmadan bile kendini sokağa atabilicek özgüvene sahip oluyosunalkisalkisalkis bide sonrasııı ohoo hiç eve girmiyoruz ozamannaniknanik

evet ya şu morluklarda bi geçseydi.. çok az kaldı ama tamamen geçmedi.. bayramı böle geçircem anlaşılan..
mor ve burnu bandajlı..
ama bu sene bu modaymış dicem görenleresırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…