Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Demothy süper olmuş gayette doğal duruyor. Darısı ameliyat olmak isteyenlerin başınaa:)

ne güzeeeeeeeeeel demothycim. emre beyine ellerine saglik.bende amelyiat oldum ama daha coook sis dikisler ve bantlar duruyo hala

Son düzenleme:
Kısslar Merhaba,Tumena Merhaba balıklama daldım konuya ancak dayanamadım ebnimde 3. ameliyatımdı daha önce yazdım burda olmadan önce suan oldum üzernden 2 ay gecti ameliyatın kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bi cerrah,herseyden önce mesleğine asık,bu burunun yarısı artık benim ona iyi bak diyor na kadar guzel bi düşünce adam aşmışş ...

3. kez ameliyat olan kulübüne hosgeldin...:) sende demek benim gibi sonuctan cok memnunsun...buda emre beyin nekadar basarili bir doktor oldugunu gösteriyor...:lepi:
resim varmi...öncesi sonrasi...pek merakliyimdir konu buruna gelince...

demothy burnun ne kadar güzel oldu ya...maşallah...bu arada burada devamlı resimlerini bizimle paylaşman da çok güzel...çok teşekkür ederim...kendi adıma ..herkese teşekkür ederim resim ve tecrübelerini paylaşan...
Tumena senin burnuna da bayıldım yaa..Emre bey nasıl bir burun yapmış ...sana hani tam gününde denk gelmişsin derler ya öle olmuş..gerçi emre beyin tüm burunları böyle ama ...

tsk ederim canim...sanrim herkes tam gününde denk gelmis...:) hihoyyyt

hayatcım emre beye gönül rahatlığı ile ameliyat olabilirsin ..ben emre beye ameliyat oldum ve çok memnunum ,resimerim profilimde var oradan bakabilirisin...Emre bey hem ameliyat öncesi hem de ameliya sonrası dönemde çok ilgili ve işini çok seviyor ..burun konusunda number one...bence Türkiye de..turkbayragi

evet emre bey meslegine acaip asik, cok ilgili ve cok severek yapiyor hastalarina zaman ayiriyor. iyiki ona olmusm ameliyatimi en iyi kbb ci ayrica suratimin cok kötü göründügü dönemlerde bile bana o kadar cok moral verdi ki, iyi olduguma kendim bile inanmistim genc yasina ragmen cok dene, deneyimli bir doktor kendisi

Serenades teşekkür ederim bilgi için. Sayenizde Emre Beye güvenim tam, o da şaşırdı zaten ilk görüşmeye gittiğim gün ameliyet tarihini belirledik. Ben başka hiç bir doktorla görüşmedim zaten, kafam karışsın istemiyorum, zaten burun dışında yeterince karışık :uhm: hani ben depresyona girdikçe saç kestirirdim de burnumu ilk defa kestircem :roflol: Pişman olmaktan çok korkuyorum ama burada Emre Beye ameliyat olup da pişman olan görmedim, darısı başıma...

ne güzeeeeeeeeeel demothycim. emre beyine ellerine saglik.bende amelyiat oldum ama daha coook sis dikisler ve bantlar duruyo hala

kiz ne zaman oldun sasirdim valla:1shok: cok cokkkk gecmis olsun güzelim, insallah düsündügün gibi bir burun olmusturkaydirigubbakcemile2 anladigim kadariyla iyisin, cok sevindim canim tekrar gecmis olsuna.s.

kiz ne zaman oldun sasirdim valla:1shok: cok cokkkk gecmis olsun güzelim, insallah düsündügün gibi bir burun olmusturkaydirigubbakcemile2 anladigim kadariyla iyisin, cok sevindim canim tekrar gecmis olsuna.s.

ooooo sezosss uyuosun sen...iysin dimi?...

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var...Sezoss saolsun yardımcı oldu ama ...Emre Bey'e ameliyat olanlar bana özelden fiyat yazabilirler mi acaba.Bayram öncesinde ameliyat olmaya niyetliyim ama ücret hakkında hiçbir bilgim yok...Sevgiler herkese zemuszemus

Bir şey değil canım elimden gelen yardımı yaparım...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…