Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bende yasemin hadiventin burnunu hic begenmyiorum. cok yapmacik

sana katılıyorum yaseminin burnu bebek burnu gibi ya of böyle konusuyoz bizimkide öyle oluyomus.ama kimse üzerine alınmasın ama ameliyat yaptırmısken azıcık küçültmek lazım sitedeki burunlara bakıyorum(bütün doktorlar için diyorum)estetikle küçültmüş ama benim burnumun büyüklügünde ozaman diyorum benim burnum çokta büyük degilmiş.ondan terettüde kaldım bakalım artık hayırlısı...

ama bunlarinki gibide degil tabi:umursamaz: petek dincöz dansöz dideminkine bayildimmmmmmm yaaa kim yaptiysa süperrrr tam istedigim gibi

hmmm ben sana yapim tam istedin gibi burun...birazcik ordan birazcik surdan keserim...al sana petek dincöz burunu...

bencede pek düsünülüp te yapilan burunlara benzemyio. victoria beckham birde dansöz tanyeli nin burunlari da acaip fena. domuz burunlu. doktoru kimse

victorianin ameliyatli ve ameliyatsiz burun arasinda pek fark yok...kafamçokkarıştı
ameliyat olduna eminmisiniz...

Selamlar..
Bende Emre Beye olucam sanırım ama 1 hafta sonrasına randevu verdi bakalım bide yüz yüze görüşelim, çok yoğunmuş 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum:1no2:

hayatımdaki ilk ameliyatım,1 tane bile dikişim yok şimdiye kadar..hem ameliyatı hemde sonrasını merak ediyorum şekil olarak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…