canım bende burun ucu düşmesinden çok korkuyorum.emre bey bunun garantısını verebılıyormu bu konuda konustunmu.bazı doktorlar evet düşmez diyebiyor emre beyın yorumları nsl gerçi bizim türk doktorlar kadar başarılı deıl alman doktorları buda bir gerçek:kedi:
Canımcım Emre Beye bende bunu sormuştum ve; eski yöntemlerle yapıldığında burunun desteğine güçlendirme yapılmazsa böyle bir riskin olduğunu ancak yeni yöntemlerde burun ucunun mutlaka kıkırdak destekler ile desteklendiğini anlatmıştı , önündeki kağıda da çizerek bunu anlatmıştı bana , eğer görüşürsen sen de sor ...ben tam anlatamadım canımcım..
ya çok soru soruyorum ama senin yazına baktım yanlıs anlamadıysam 2007de olmussun pek kısa bır sure deıl yanı hala memnunsun denı tam şeklıdır artık bıde bazıları yaptırdıgıma pısmanım falan dıo sende bır sorun oldumu açıkcası ne olacak kul yapısı dıyormusun canım
ya çok soru soruyorum ama senin yazına baktım yanlıs anlamadıysam 2007de olmussun pek kısa bır sure deıl yanı hala memnunsun denı tam şeklıdır artık bıde bazıları yaptırdıgıma pısmanım falan dıo sende bır sorun oldumu açıkcası ne olacak kul yapısı dıyormusun canım
balea sen emre beye ne zamn amlyt oldun foto koymamışsn sanırm, burnun istediğin gbi oldumu
kızlar bide yurtdışından gelen arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat oldunuz peki kontrollere nsl geleceksınız bende isatnbul dısında yaşıyorumda ondan sordum 3 ayda bir kontrol şartmı
daha olmadim gelcek ay olucam, albümümde de simdiki burnum we emre beyin tasarimi war ama albümm sadece arkadaslarima acik. ama arkadaslik teklifi yollarsaniz, seve seve alirim resimleri o zmn görebilirsiniz bide amelyait resmimi koyunca onu da görürsünüz:)
ben buradaki doktoruma gidicem kontrole.
aldim cnm teklifini görebilirsin resimleri:)))
amelyaittan sonra aceba nasil olucak tasarima ne kadar benzyicek cok merak ediyorum:))
emre bey daha 6 tasarim dha yapicaz dedi. belii o resimdeki tasarimdan farkli bisey secerim.
ay ben cok uzun durur diye korkyuorum. aceba daha da mi kisalttirsam bilmemki
kızlar bide yurtdışından gelen arkadaşlara bir sorum olacak ameliyat oldunuz peki kontrollere nsl geleceksınız bende isatnbul dısında yaşıyorumda ondan sordum 3 ayda bir kontrol şartmı
Bende yurt disinda yasiyorum canim, subat ayinda ameliyat oldum, 5 ay oldu hicbisekilde bi problem cikmadi burda doktora felanda gitmedim... en son emre bey bandi cikarmisti ertesi gün ucaga bindim geri geldim sonradan biraktigi dikisler kendiliginden eriyip düsüyor zaten.. dedigim gibi hic kontrol gerektiricek bi durum olmadi cok memnunum...opuyorumnanaktan
aldim cnm teklifini görebilirsin resimleri:)))
amelyaittan sonra aceba nasil olucak tasarima ne kadar benzyicek cok merak ediyorum:))
emre bey daha 6 tasarim dha yapicaz dedi. belii o resimdeki tasarimdan farkli bisey secerim.
ay ben cok uzun durur diye korkyuorum. aceba daha da mi kisalttirsam bilmemki
teşekkur ederim canım verdigin bilgiler için.masallah burnun çok yakışmış güzel kızsın zaten iyice hoş olmussun.ve estetik oldugu hıc bellı deıl insallah hiç sorun yaşamazsın..alkisalkisalkis
canım yani umarı söyledigimi yanlış anlamazsın emın olki burdaki herkezin burnunun çok güzel olmasını isterim.o yüzden dogru yorumları yapıcam.tam yuzun gorunmedıgı için pek fazla yorum yapamıyorum ama bıraz uzun gıbı benım dusuncem amelıyata gırıyoruz barı istedigimiz sonucu alalım.yani ben burun şekliini begenemedim bıraz daha küçük ve kemık kısmı daha hoş olabılırdı.yinede senin kararın ama bence başka tasarım yaptır.sakın canını sıkma tasarım böyle die böyle olmak zorunda deil.ama ameliyat daha olmamıssın alternatiflerini kullan.zemuszemus
balea tasarımdaki burun kemeri çok hoş duruyo ben oyuk olmasndan pek hoşlanmadığım için beğendim düz gelio ama burun ucun biraz daa küçük olursa daha güzel olur dedğin gbi braz uzun görünüo kesnlkle içine sinmedn amlyta grme burda önemli olan senin beğenin ve memnuniyetn
yok kiz nie yanlis anliyim:) istedigini söyle yani fikrini belirt, daha ameliyatimi yaptirmadim. cok sevinirim gercekleri söylerseniz. olucakken güzel bisi olsun, sizin de fikrlerinizi alayim (eski ve tasarindaki burun hakkinda)
cnm evett tüm resim koydum ben yüzümü kestim resimde ama cene fln da görülmesi lazim. simdi bakabilirsiniz.
bazi arkadaslarda söyledi o tasarimdaki burun cok uzun durur, zaten burnun simdide uzun diye. ucunu kisalltirsam bide böyle kavisli olsun. bana da uzun geliyo baktikca....cnma yrica kemik kismi derken burun sirtini mi kasettin yoksa ucunu fln mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?