hadi lenyok kiz saka saka canim kankisim benim, bilmezmiyim ben seni :1hug:
ay insallah canim yaaa ben hele acaip sabirsizim birseyi cok zor begeniyorum birde öyle bi igrenc huyum var, derya hatta emre beye ilk görüsmede dedi sezeni ameliyat eden doktor olmak istemezdim diye, simdilik yandan begeniyorum dedigim gibi önden biraz sorunum var begenmekle ilgili, cünkü benim burnum benim icin önden cok önemlidi kalin bi burnum vardi, ameliyattan sonrada ilk sordugum soru emre beye burnum önden ince oldmu olmustusırnaşık şey oda baya bi ince oldu demisti simdi biraz kalin görünce birazcik sasirdim ama incek daha iyi olcak insallahsırnaşık şey
canım merak etme zamanla sıslıgın ınıp dahada guzel olucak bende bantlar yenılendıgınde bı anlık gordum cok sıs geldı fazla bakmak bıle ıstemedım yadırgıyo ınsan,ınsallah hepımızın ıstedgı gıbı olur bıran once ıner sıslıkler:Saruboceq:
nekadar ödediniz?...yurtdisinda yasadigim icin gidip dr. görüsemiyorum...gittigim zaman hemen ameliyat olacagim icin...fiyat nekadar merak ediyorum...
Sezosss cookk teşekküR ederiMmm canımm a.s. guzel yorumun için kojamannn teşekküR Ederimmm hihoyyyt inan bana canım senin burnunda chook guselll...benimkide cook şiş zamanla inicek ama burda tecrübeli her arkadasım aynı seyı soyluyor..sakın kafana takıp gecıcı olan bırseyle mutsuz etme kendını sen burnunun seklıne bak kalıcı olucak olan o sislik inicek sadece kiminde bu surec daha hızlı kımınde daha yavas sen uzme tatlı canını emın ol senınkıde choook chook gusellll gozukuyooo hihoyyyt bıkac ay dısımızı sıkalım canımm hersey cok gusel olcak Allahın ıznıyle..timammııı??:1hug:kaydirigubbakcemile5
Sezosss cookk teşekküR ederiMmm canımm a.s. guzel yorumun için kojamannn teşekküR Ederimmm hihoyyyt inan bana canım senin burnunda chook guselll...benimkide cook şiş zamanla inicek ama burda tecrübeli her arkadasım aynı seyı soyluyor..sakın kafana takıp gecıcı olan bırseyle mutsuz etme kendını sen burnunun seklıne bak kalıcı olucak olan o sislik inicek sadece kiminde bu surec daha hızlı kımınde daha yavas sen uzme tatlı canını emın ol senınkıde choook chook gusellll gozukuyooo hihoyyyt bıkac ay dısımızı sıkalım canımm hersey cok gusel olcak Allahın ıznıyle..timammııı??:1hug:kaydirigubbakcemile5
timamm degil canim bos konusuyosun :lepi:
deryaaaaaaaaaaa...kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?