Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Bende emre beyle tasarım yapmıştım..ama sonra ameliyat olamadım..:( 4.sü güzel duruyor ama tüm yüzü görmeden bence yorum yapmak çok zor..bu arada emre bey program her zaman daha sivri yapar bizim ameliyatla yaptığımız daha doğal olur demişti...yurtdışından bile bu şekilde hizmet almak çok güzel..bence :)

canım teşekkür ederim özel mailin için ama resimleri iyki buraya atmışın özel mailde cıkmadı nedense.. bence biras dik bir burun olmuş bıras yumuşatılabilir ve başlangıc noktası biras daha inebilir kavisli ama ck fazla değil .. benimde ilk cizim bu tasarıma benziyor ama beraber calışınca daha başarılı oluyorsun.. hafifte kalkıklık olmalı .. tabi resim üzerinde senin isteklerini bilmediği için tasarım bukadar olucaktır .. hayırlı olsun canım benim

eskiipf0.jpg

53gnlkwu6.png

birtane eski resim buldum eski ve yenı burnum .. emre beye ğidince cuma günü onun cektiğinide alcam o en net =)

canımm arkadasım oncelıkle resmı bızlerle paylastıgın ıcın cook tesekkurlerrr..afett olmussun canım superrrrr superrrr bayıldımm tek kelımeyle:nazar:ınsallah benımde,amelyat olmak ısteyen tum arkadaslarında boyle olurrrr cnmm ya :Saruboceq:

Kizlar yorumlariniz icin tskler o sivriligi emre beye söylemem lazim baris bey ucunu daha iyi yapmis ama kalkik yapmis ben o kadar istemiyorum emre bey onu daha iyi ayarlamis ucunudan hafif sivrilik gitse daha iyi durur herhalde

canım bende barış beyin yaptığı tasarımı daha güzel buldum

İyi de sonuçta bunlar tasarım yaw , doktorla yanyana gelmedikçe bir şey ifade etmiyor bence ..çünkü tasarım çalışmasının amacı senin nasıl burun istediğini doktora tam anlatabilmen....canım benim nasıl burun istediğini doktorunla yüz yüze geldiğinde anlatabilirsin ve o da işinde iyiyse bunu sana yapar...yani aynı ısmarlama elbise gibi...:sengözlerimebaksanab

her iki doktoru sadece tasarıma göre karşılaştırmamak lazım bence , her ikiside çok iyi doktorlar...sonuçta..:)
yani barış beyin yapptığını emre bey emre beyin yaptığını barış beyde yapabilir..sen anlatırsan...::dance:sonuçta istediğin gibi olur..

canımm arkadasım oncelıkle resmı bızlerle paylastıgın ıcın cook tesekkurlerrr..afett olmussun canım superrrrr superrrr bayıldımm tek kelımeyle:nazar:ınsallah benımde,amelyat olmak ısteyen tum arkadaslarında boyle olurrrr cnmm ya :Saruboceq:

Tsk ederim canim a.s. insallah ameliyat sonrasindada güzel sonuc aliriz. Allah yardimcimiz olsun.

İyi de sonuçta bunlar tasarım yaw , doktorla yanyana gelmedikçe bir şey ifade etmiyor bence ..çünkü tasarım çalışmasının amacı senin nasıl burun istediğini doktora tam anlatabilmen....canım benim nasıl burun istediğini doktorunla yüz yüze geldiğinde anlatabilirsin ve o da işinde iyiyse bunu sana yapar...yani aynı ısmarlama elbise gibi...:sengözlerimebaksanab

her iki doktoru sadece tasarıma göre karşılaştırmamak lazım bence , her ikiside çok iyi doktorlar...sonuçta..:)
yani barış beyin yapptığını emre bey emre beyin yaptığını barış beyde yapabilir..sen anlatırsan...::dance:sonuçta istediğin gibi olur..

Evet canim haklisin bende öyle düsündüm zaten, sonucta emre bey kafasina göre tasarladi, telde görüstügümüzde hastalarimla görüsmemde foto üzerinde hastamin fikirlerini alarak resimler üzerinde oynuyoruz demisti.... ama ben istedim diye ve yurt disinda oldugum icin su an gidip görüsme imkanim olmadigi icin kirmadi ve benim azda olsa bi fikir sahibi olmam icin yapti gönderdi cok sagolsun. :1hug:

canım bende barış beyin yaptığı tasarımı daha güzel buldum

Evet baris beyin tasariminda burun ucu daha yuvarlak daha hos duruyor ama emre bey arkadasima mail yazmis resimlerimizle ilgili bide not birakmis :

( Bu arada benim kullandığım program burunları biraz sivri yapıyor normalde oyle sivri burunlar yapmıyorum...) diye eklemis :))

Son düzenleme:
Tsk ederim canim a.s. insallah ameliyat sonrasindada güzel sonuc aliriz. Allah yardimcimiz olsun.

deryacım bır karısıklık olmus alıntı yapmadan mesaj yazdıgım ıcın o ılk yorumu hambosparaya yazmıstım:utangac: :utangac:guzel burnunun resımlerını bızlerle paylastıgı ıcın hem ona hemde senın guzel tasarım calısmanı bızlerle paylastıgın ıcın sanada cok tesekkurler canım a.s.emre beyın sana yaptıgı calısmaları cooook begendım cokk dogal bır burun tasarlamıs...2. gorusmemde bızde tasarım calısması yapıcaz bakalım benımkı nasıl olucak:1rolleyes: evet canım allah yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:

deryacım bır karısıklık olmus alıntı yapmadan mesaj yazdıgım ıcın o ılk yorumu hambosparaya yazmıstım:utangac: :utangac:guzel burnunun resımlerını bızlerle paylastıgı ıcın hem ona hemde senın guzel tasarım calısmanı bızlerle paylastıgın ıcın sanada cok tesekkurler canım a.s.emre beyın sana yaptıgı calısmaları cooook begendım cokk dogal bır burun tasarlamıs...2. gorusmemde bızde tasarım calısması yapıcaz bakalım benımkı nasıl olucak:1rolleyes: evet canım allah yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:

haaa bende sazan gibi atladim hemen :roflol:

Canım cok teşekkür ederim =) derya hemen ne atlıyosun benim buyun resmime =) kızlar siz paraları biriktirin sizinde olucak inşallah ve burda paylaşcaz resimleri ayyy heyacan yaptım birden =)

Kıslar merhabaa =) dün gece 2 ay kontrolum vardı.. sağolsun emre beyden resimlerimi aldım eski yeni ne varsa = ) ekliyorum aldıklarımı =)

Back