Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ben yazin olucam nihayet...ne zamandir ugrasiyordum..karar werdigimde bu ameliyata, ilk görüstügüm doktor emre bey oldu..sonra diger doktorlarlarlada görüstüm ama emre beye sanki daha cok güvendim ve resmlerimi yolladim birsürü...ne estetigi derse yaptrtcaktim walla ama o bana yüzümün zaten güzel oldugunu, sadece burnumun önden biraz kalin durdugunu söledi...kemik egri oldugu icin olmam gereken bi amelyiat nihayet karar werebildim doktor secimi en zor seykaydirigubbakcemile2

Emre beyin özelliği zaten hastasına gerçekten gerekli olan güveni vermesi...bence doğru bir seçim hayırlı olsur inşallah canım..

Son düzenleme:
6 ARALIKTA AMELİYAT OLDUM 6 OCAKTADA 1 AY KONTROLUM VAR =) UMARIM denk geliriz kızlar ...= ) ImageShack - Image Hosting :: mineeeeeevw5.jpg
buda yılbaşı gecesinden bir resim .. en yeni halı ...

Son düzenleme:
6 ARALIKTA AMELİYAT OLDUM 6 OCAKTADA 1 AY KONTROLUM VAR =) UMARIM denk geliriz kızlar ...= ) ImageShack - Image Hosting :: mineeeeeevw5.jpg
buda yılbaşı gecesinden bir resim .. en yeni halı ...

HAMBOSPARA'MIZIN FOTOĞRAFI... :nazar: a.s.
mineeeeeevw5um9.jpg

Kizlar bende emre beye ameliyat olmayi düsünüyorum, yazdiklarinizi okudukdan sonra sizin sayenizde dogru karari verdim sanirim,kaydirigubbakcemile2 hem resimler hem yazdiklariniz cok olumlu, önce baska bi isim vardi aklimda ama negativ seyler anlatildigi icin vazgectim kararimdan.-tatlicadiarzu- yarin bi arkadasim gelicek yanima ona sizin eklediginiz resimleri gösterip daha sonra emre beyi aramayi düsünüyorum hayirlisi olur insallah.:lepi::enbuyukkk:

fotoğraflar kaldırılmışıtr

Son düzenleme:
Kesinlike çok haklısın demothy.Küçüçük bir detay gibi görünüyor ama insanın hayatını büyük ölçüde etkiliyor bence.

demothycim harka resimlerin:) insh bir ömür saglikli bir burunla yasarsin hc sorun yasamazsiinnn:1hug:

ameliyatımın her evresinde benimle olan biri olarak bunları senden duymak daha bi mutlu etti beni :utangac: webcamde panda suratımı az görmedin canım benim :1hug: darısı inşallah senin başına .. a.s.

çok pozitif bir değişim , canım gerçekten çok hoş olmuşsun ...senin adına çok sevindim...darısı tüm ameliyat olanların başına..

vallahi çok güzel:) ellerine sağlık emre beyin.. güle güle kullan canım daha da güzel olmuşsun:)

SÜPERSİN KIS .. resimler için teşekkür ederizz =) daha güsel günlere =)

Merhaba Demothy özelden mesaj çektim gelmedi herhalde senin albümünü merak ettim profilini inceledim ama malesef bulamadım, bende bu ay burun ameliyatı düşünüyorum karar vermem lazım açıkcası ameliyat olan birisinden böyle yardım almam beni rahatlatıkça nefes alma problemimde var görüntüsünden de memmun değilim resimlerini bende görebilirmiyim rica etsem.

Back