Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

şimdi anlamadım boyu uzun olanın burnu küçük olamıomu??
bide bi burun en fazla ne kadar kısalır küçüülür yani kac cm olur

Cnm dun gorusmeye gittim. Dr bey benim burnumu bilgisayarda degistirdi. O uzun, kalin derili ve kemerli burnum oldu minnacik bir burun. Resmen sok oldum! Boyle birsey mumkun fakat bu tamamen senin yuz yapina bagli cnm

Son düzenleme:
cok gecmis olsun.. bende ekimde emre ilhana ameliyat olucam. acaba ameliyattan sonra kac gün Türkiyede kalmak gerekir?

tatlım amelıyatın 5.gununde alcıyı alıyo sılıkon tamponları dıkıslerı alıyo..bır bant yapıyo burna dr bey..sonra uzak yerden gelmıssen 1 hafta sonra o bantları banyoda kendın cıkarıyosun...yanı 1 hafta yeterlı ama dr bey yınede yakın bı zamanda senı gormek ıstıyo muane acısından..

üstüme alınıyorum:) hadi inşallah..canım dün sana teşekkür etmeyi unuttum, aceleye geldi, çok teşekkürler vakit ayırdığın için

a.s.sagol cnm

Cnm dun gorusmeye gittim. Dr bey benim burnumu bilgisayarda degistirdi. O uzun, kalin derili ve kemerli burnum oldu minnacik bir burun. Resmen sok oldum! Boyle birsey mumkun fakat bu tamamen senin yuz yapina bagli cnm

cherrycim peki seni yonlendiriyo mu emre bey yuz yapina gore sole olur bole olur diye:?? yoksa her istedigine ok mi diyo??:sm_confused:

heheeh tsk ederım opuyorumnanaktan
evett cnm bende gördüm senı amelıyattan cıktın hmen ardından ben gırdım. emre beyın ofısındede gördm sonra, sende cok tatlıydn burnun fılan bana cok sısmemıssın gıbı geldı ama sende bıde cene varya daha zor olmusdur kesın. sımdı daha ıyısındır ınsallah zaten sısler bırden ınıverıyo. Asıl sen tamamen ıyılesıdıgınde resımlerını görmek ısterımm kesınn koy kaydirigubbakcemile5

benden de bi tenk yu o zaman
çene süper oldu vallahi ben hemen alıştım ama ilk seferde operasyondan sonra çok konuşup güldüğüm için çenemdeki dikişler açıldı malesef dün tekrar atıldı dikiş emre bey valla bu sefer adeta yorgan diker gibi dikmiş
3 gün konuşma yasağım var en sağlamından fırçamı da yemiş bulunuyorum sempatiksalakcinni

Cheryy tasarimin fotosunu buraya koyabilirmisin canim?
Cok merak ettim nasil olmus

emre bey tasarımı vermiyo canım hastasına
bununda mantıklı bi sebebi var hasta tasarım üzerinden yok şöylemi olsun böylemi olsun diye kendini yiyo falan
tasarıma da hacet yok gerçi emre bey konuşturuyo sanatını (yağ çeken similey)

cherrycim peki seni yonlendiriyo mu emre bey yuz yapina gore sole olur bole olur diye:?? yoksa her istedigine ok mi diyo??:sm_confused:

Kizlar tekrar diyorum benim gorusmelerim normalden daha acele bir sekilde gecti dr bey az gec kalmisti bizimde antalyaya yola cikmamiz lazimdi. O yuzden 3 gorusme 1 saatte yapildi. Dr beye yuzume uygun olani yapti bilgisayarda. Bende hemen begendim. Istedigim gibi yapti yani. Resimler bende degil dr da ameliyattan sonra koyarim resimleri :))

Neden mantikli degil? Bence cok mantikli aslinda. Kendini yeni burnuna alistirabilirsin baktikca. hatta etrafindaki belki gosteripte fikir almak istedigin kisilerde olabilir sonucta.
Sonucta keninde daha sakin kafayla iyice dusunebilirsin. bilmiyorum belki ben sadece boyle dusunenlerdenim. Sonucta ben bu isin cok ama cooook asiri ciddi oldugu icin cok iyi ve sakince dusunmek isterim sahsen. Baskalarini bilemem tabiki.

O tasarım senin burnun ile aynı olmuyor hiç bir zaman sadece sana bir fikir vermesi için yapılıyor yoksa oradaki burun ile sonuçta senin yüzünde olacak burun arasında çok bir bağlantı yok. Emre bey o tasarımı yaparken sadece şu üç kriteri göz önünde bulundurmanı istiyor. Küçüklük, kalkıklık ve kavis. Zaten o tarz programlar da sana gerçek burnun ile ilgili bir fikir sunması için kullanılıyor. Ama sen bu tasarımı tutup herkese gösterip fikir almaya kalkarsan bu işin içinden çıkman imkansız bir hal alır. Eğer gerçekten fikirleri senin için önemli insanların fikirlerini almak istiyorsan o zaman görüşmeye o insanlar ile birlikte gidip onların da orada bulunmasını sağlayarak bunu gerçekleştirebilirsin.

3 gün konuşmamak mı.. off çok fenaymış bee:) allahtan olaylara mizahi yaklaşabiliyosun:smiley-cool:

deniz.deniz.im ben özelden yazamıorum ekledim bitane bakabilersin:)

emre bey benıde baya bı korkuttu amelıyattan sonra fazla konusma gülme yoksa kanama baslayabılır allah korusun sonra durduramayız dıye , bende baya bı süre agzımı acmaya korkuyodum ama ıyıkıde öyle demıs allahtan cok cabuk ıyılesdı...emre beyden fırca yersınız sonraa söledıgınden cıkmayın bence kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…