- 29 Nisan 2010
- 369
- 4
- 38
ayyy 11 Eylul darbemi indircen kiz:)))) saol canim cok tsk ederim, zaten ameliyat olmayanlar saolsun, olanlardan daha cok yardimci oluyolarkaydirigubbakcemile3Benim bu 3 cu narkozum olcak. ilki superdi valla, hic bisey ne hissettim nede bisey oldu. Ama ikinci ameliyatimda, narkozdan uyandigimda, kiz kardesim anlatiyor, bekleme odasindaymis, diyo, birden bir ses geliyor, bende dedimki vah garibim heralde kotu hasta. Kapinin onune bir ciktim, seni getiriyolar, sen ellerini havaya kaldirmissin, bagiriyormusum:))) Beni sedyeye yatirdilar ben hala bagiriyorum ve isin kotusu gozlerim gormedi uzunca. Acaba gene boyle birsey olurmukibilmiyorumkismile. eso_ cum aslinda senin yuzun cok guzel yaa valla burnunda, sana cok yakisiyor bence, karizmatik duruyor. Ama tabi senin nasil gordugun onemli olan..a.s.
heheh ben de kendi kulemi yıkıcam 11 eylülde:) Olmaz inşallah canım yani olmasından korkmazsak olmaz
Muhtemelen ben de sana bakınca aynı şeyleri düşünürüm ama insanın kendini algılaması farklı oluyor, küçük bir pürüz devasa bir sorun gibi geliyor ve hayatındaki diğer herşeyi etkilemeye başlıyor, yani benim aman çok güzel bir yüzüm olsun gibi bir derdim yok, benim burnumun şekli düzelince güzel mi olacağım sanki, tabii ki hayır kısa boyum hala kısa olacak bacaklarım hala aynı incelikte olacak (bunlarda başka takıntılarım ama değiştiremeyeceğim için hiç üstüne gitmiyorum:) ama en azından ben sürekli bi şeyi kamufle etmeye çalışmayacağım, bir çok saplantımdan kurtulacağım filan..kafam rahatlayacak ve en azından genel anlamda daha iyi hissedeceğiz diye düşünüyorum..
:içelim: