Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar amelıyat oldm :lepi: yarın kontrole gıdıcem pazartesı alcı cıkacak

filiiizz cok gecmis olsun umarim iyi gecmistir ameliyatin.

gun geldikce cok heyecanlaniyorum arkadaslar umarim benimkiside hayirlisiyla gecer..

inanmiyorum yaa 38 gun kaldi ne kadar cabuk geciyor gunler eyvahedigeldismile

ayhh cok mutluyum babam yaptırcam bi mahkeme var ordan para gelsinde dedi :KK70: artık ne kadar dogru sölüyor bilmiorum ama olsun ben yinede dogru olduguna inanmak istiyorum.....akannehir

filizcim canim cok gecmis olsun umarim iyi bir sonuc elde edersin... ve alcilarin ne cabuk cikiyor heralde bes gün sonra ben hep bira hafta sonra diye biliyordumm.. acaba sirf sendemi öyle erken yoksa herkezdemi öyle..?

selam arkadaslar..

yeni uye olarak ilk mesajimi yaziyorum.
2 gundur tatile ayrildim okullar felan yok,, ama ben forumdaki butun mesajlari okudum. burun estetik uzerine ne mesaj varsa :)

sonunda bende karar verdim ve doktor emre ilhan beye ameliyat olcam..

selam canım, sadece forumu okuyarak karar vermen güzel ama daha araştırmaya yeni başlamışsın sanırım, asıl olay şimdi başlıyo senin için:) ben de yıllardır istiyordum ama iş gerçeğe dönünce farklı oluyor, ben önce emre bey'de kararlıydım, aslında hep kararlıydım ama daha zamanım var diye (eylül'de olmasını isitiyorum sen de ekim demişsin) çok kurcaladım, herkesin fikrini sordum ve herkesten başka bişi çıktı, biri kbbci der biri plastik cerrah der biri ikisi birden olsun der, biri açık teknik biri kapalı teknik der, biri ay yaptır çok güzel olur biri aman sakın yaptırma travestilere benzersin der falan filan..sonra sen bunların içinde boğulursun..

nacizane fikrim, karar verdin mi verdin, tamam artık başka fikirlere bulaşmamak lazım, benim yaşadığım bunalım senin ve karar aşamasındaki kişilrin de başına gelmesin diye söylüyorum, çünkü bunlar sonra zaman+para kaybı ve sıkıntı olarak geri dönüyor, Ben çok kastırdım ama Emre beyden daha yeteneklisini göremedim a.s

Yorumun icin tskr ederim Eso...
Aslinda okuyarak sorarak kafam karismiyor... Kafamda kararliyim. Aileme 1 veya 2 defa soyLedim. E$imede aynen oyLe 1-2 tekrarladim. Bu konuda ne dusunduklerini biLe sormadim, cunku tahmin edebiliyorum. Yok burnun iyi, bylede guzelsin.

Ama estetik olan arkadaslar veya olmayan arkadaslaarin yorumunu okumak iyi geLiyor, tabi zaman zaman kafani karistiracak yorumlarda oluyor ama tabiki bazi mesajLarda cesaret veriyor.

Ben 1 yildir cok cok cok kararLiyim :) Fatih dagdelende olcaktim ama vazgectim. Burda hollandada ameliyat olan arkadaslar var ve hepsi cok sikayetci.

Ama bi yerde hakLisin fazla sorup karistirmicam kafami bundan sonra :) sabirla bekLicem 15 ekimi... okuL 10 gun tatiLde ozaman. Tatilden sonra sinifa girdigim ani cok merak ediyorum :) sanada az kalmis eyLuL.. Hadi hayirLisi. Bence fazla dusunmemek lazim sabirLi oLup bekLemk. ve yaz tatilin tadini cikarmak.. Her ne oLursa hayat bi sekilde devam ediyor.:lepi:

tekrar tskr msjin icin :KK66:

filiz1 cok gecmis olsun canim, ama lutfen forma girde bizi bilgilendir, benim ameliyatim 13 temmuz, herhalde en yakin tarihe benimki var. offf gene mideme kramp girdi, korkudan ameliyatta olmessem iyidir. eyvahedigeldismile

bugün kontrole gıttım ama kımse yokdu salı günü bandaj cıkıcak salı günü orda olanlar varsa yazsn belkı karsılasırız, suan burun hakknda bısey dıyemıorum ama gercekden cok asırı agrı sızı yok yanı o anlamda korkmayn bende sanslıyım cok az sıslık oldu morluk fln hıc yok doktr beyde cok memnun bu durumdan :nazar:

hastane hakknda sadece iyi seyler söyleyebılırım gercekten cok güzel bır yer cok ılgılıler
emre beyde forumda herkesn anlattıgı gıbıymıs gercekden cok güvenılır, ilgili ve samimi
amelıyattanda korkmanıza hıc gerek yok agrı fln hıc olmuyor gercekdn hıc korkmayn ben hayatımda ılk defa hastaneye yattm ve ılk defa narkoz aldm ama korkmaya gerek yokmus:KK3:

doktorunuza ne istediğinizi mutlaka bütün samimiyetinizle dile getirin..iyi iletişim kurun..(ben bunu beceremedim sanırım) ve mümkünse burun kalkıklığını 95 dereceden az biraz daha fazla isteyin..sonra hayal kırıklığına uğramayın..

Son düzenleme:
filiz1 cok gecmis olsun canim, ama lutfen forma girde bizi bilgilendir, benim ameliyatim 13 temmuz, herhalde en yakin tarihe benimki var. offf gene mideme kramp girdi, korkudan ameliyatta olmessem iyidir. eyvahedigeldismile

avicenna sendemi HoLLandadan gidiyosun.. simdiden cok cok gecmis olsun umarim hersey gonLune gore oLur.
Geldiginde tercubeni paylasirsan cok sevinirim. :dance:
Bende 14 ekim gitcem hollandadan.

avicenna sendemi HoLLandadan gidiyosun.. simdiden cok cok gecmis olsun umarim hersey gonLune gore oLur.
Geldiginde tercubeni paylasirsan cok sevinirim. :dance:
Bende 14 ekim gitcem hollandadan.

Evet canim bende nl, tsk ederim gecmis olsun dileklerin icin, daha gecmedi ama:))) neyse. Ben ne olduysa hepsini tek tek anlaticam, biliyorum hepimizin gozu forumda. Olan arkadaslarin anlattiklarini pur dikkat takip ediyoruz.Bazilari cimri davransada:KK1:, keske daha fazla yazssaymis diye bakiyoruz. Bakalim, ben size sayfa sayfa anlaticam soza.s.

Bakalim, ben size sayfa sayfa anlaticam soza.s.

alkisalkisalkis ben de walla şimdiden söz:) avicenna forumda bi ara sen ve ben bayağı gerildik hatırlarsan, benim o endişelerimin hepsi geçti, kuş gibi hafiflemiş hissediyorum şuan, umarım sen de öylesindir:KK66: destek olabileceğim bir şey varsa söyle her türlü olmaya çalışırım, benim 11 eylülde dananın kuyruğu kopacak:p ama önce 13 Temmuz'u bekliyoruz tabii:KK66:

alkisalkisalkis ben de walla şimdiden söz:) avicenna forumda bi ara sen ve ben bayağı gerildik hatırlarsan, benim o endişelerimin hepsi geçti, kuş gibi hafiflemiş hissediyorum şuan, umarım sen de öylesindir:KK66: destek olabileceğim bir şey varsa söyle her türlü olmaya çalışırım, benim 11 eylülde dananın kuyruğu kopacak:p ama önce 13 Temmuz'u bekliyoruz tabii:KK66:

ayyy 11 Eylul darbemi indircen kiz:)))) saol canim cok tsk ederim, zaten ameliyat olmayanlar saolsun, olanlardan daha cok yardimci oluyolarkaydirigubbakcemile3Benim bu 3 cu narkozum olcak. ilki superdi valla, hic bisey ne hissettim nede bisey oldu. Ama ikinci ameliyatimda, narkozdan uyandigimda, kiz kardesim anlatiyor, bekleme odasindaymis, diyo, birden bir ses geliyor, bende dedimki vah garibim heralde kotu hasta. Kapinin onune bir ciktim, seni getiriyolar, sen ellerini havaya kaldirmissin, bagiriyormusum:))) Beni sedyeye yatirdilar ben hala bagiriyorum ve isin kotusu gozlerim gormedi uzunca. Acaba gene boyle birsey olurmukibilmiyorumkismile. eso_ cum aslinda senin yuzun cok guzel yaa valla burnunda, sana cok yakisiyor bence, karizmatik duruyor. Ama tabi senin nasil gordugun onemli olan..a.s.

X