- 4 Haziran 2013
- 26
- 1
Heyyyy kızlarrrr ben Emre Bey ile görüştüm bu ay sonu amelıyatım var ☺☺ çokkkkk heyecanlıyım.. Emre Bey ile görüştükten sonra başka bir doktor düşünmedim bile. Gerçekten yaptıgı burunlar çok başarılı ve herkesin yüzüne uygun yapmış. İnanılmaz güven veriyor. Beklemek günler azaldıkca daha da Zorlaşıyor
dün Emre beye fotograflarimi gönderdim. sorunlarla ilgili bilgi verdi ve fiyatini 8000 TL oldugunu söyledi. Simdiden cok heycanliyim.
nezaman yaptirsam bilmiyorum. Yazin yaptirma diyor arkadaslarim. Tecrübesi olan varmi? Günese cikmamak gerek diye duydum.
nerelerdedin sen bakim
evet ilk ameliyatım olacak. başta çok hevesliydim ama şimdi düşündükçe burnum çok da kötü değil diyorum. Emre bey in burunları bir başka oluyor, küçük, istediğim gibi ama benim burnum kalın derili öyle olur mu bilmiyorum. Aranızda kalın derili olup Emre bey e ameliyat olanlar var mı? Onların fotoğraflarına bakıp fikir edinsem güzel olurdu.
emre ilhanı cok öneriyorlar ama emin olamıyorum bazı burunlar cok guzel ama bazıları doğal görünmüyor.
özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan soruyorum, kalın derili demişsiniz benim de öyle burnum. görüştünüz mi emre bey'de karar kıldınız mı merak ettim.
emre ilhanı cok öneriyorlar ama emin olamıyorum bazı burunlar cok guzel ama bazıları doğal görünmüyor.
merhaba :) biraz geç dönebildim kusura bakmayın. evet emre bey de karar kıldım hatta ameliyatımı da oldum :) fakat muayene sırasında emre bey bana burnumun kalın derili olduğunu söylememişti hatta inceymiş gibi konuştu.gidip bir görüşün isterseniz, kalın derili bile olsa çok küçük yaptığı burunlar var.
merhaba arkadaslar..bende resimlerinizi görmek istiyorum sakincasi yoksa cünkü bende emre beyde ameliyat olmak istiyorum ve yaptigi ameliyatlarin sonuclarini görmek isterim yardimci olurmusunuz lütfen..
burun amelıyatının yanı sıra gogus amelıyatı hakkında fıkrı olan var mı yada doktor ısmı soylebılecek