Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Heyyyy kızlarrrr ben Emre Bey ile görüştüm bu ay sonu amelıyatım var ☺☺ çokkkkk heyecanlıyım.. Emre Bey ile görüştükten sonra başka bir doktor düşünmedim bile. Gerçekten yaptıgı burunlar çok başarılı ve herkesin yüzüne uygun yapmış. İnanılmaz güven veriyor. Beklemek günler azaldıkca daha da Zorlaşıyor

hadi hayırlısı olsun tatlım. dediğim gibi ilk görüşmede bile büyük bir güven veriyor. yakında güzel bir burun daha aramıza katılacak başarısız iki ameliyat geçirmişsin. bu son olup ömürlük olur inşallah.

Arkadaşlar burun ile çene implantını birlikte olan varmı Emre beye varsa fiyatını öğrenebilirmiyim :44:

dün Emre beye fotograflarimi gönderdim. sorunlarla ilgili bilgi verdi ve fiyatini 8000 TL oldugunu söyledi. Simdiden cok heycanliyim.
nezaman yaptirsam bilmiyorum. Yazin yaptirma diyor arkadaslarim. Tecrübesi olan varmi? Günese cikmamak gerek diye duydum.

Kizlar ben ameliyat olali tam 6ay oldu burnumda egrilik vardi ve ameliyat olmustu cokta memnunum ama sanki egrilik tam olarak gecmedi cok azda olsa var sanki.
Ve ben bu sene unv basladigim sehir disi oldugu icin kontrollerime gidemedim onumuzdeki ay icinde gitmeyi planliyorum sizce ne diyecektir baska basliklar altinda bazi doktorlarin masaj verdigini yada 15 gunde bir cagirip eliyle duzeltmeye calistigini fln yazanlar olmus sizce bu kadar sure gitmemem kotu mu oldu ?? Ve 6ay olmasina ragmen hissizlik var sert hala
Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:

ben nisan sonu ameliyat oldum.2 ay sonrada tatilime gittim.Emre bey bol bol güneş kremi ve kapatıcı önerdi.olabildiğince dikkat ettim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.yaz kış farketmiyor.önemli olan güneşten koruman cildini.oda özellikle morlukların geçene kdr maksimum dikkat.zaten 1 hafta 10 güne kdr morluk da kalmıyor.hiç morarmayanlar olduğu gibi çok az morlukla geçirenler var.bu süre içerdinde dediğim gibi kremlerle korursun.sonuçta yazın da ameliyat olanlar var...

nerelerdedin sen bakimameliyat oldun kayboldun.ee haliyle kontrellerine de gidememişsin.olsun birdahaki ay gittiğinde Emre bey bakar halleder merak etme canım.öncelile şişliklerin durumuna bakar sanırım.şişliklerde çok etkiliyor çünkü.hissizlik hepimizde oldu.benim 9 ay oldu ucunda hala hissizlik var.ilk 6 aya göre tabi bayağı normale döndü.sertlik de aynı şekilde.herkesin derisi dokusuna göre farklılık gösterir.şuan burun ucumu sağa sola oynataniliyorum.sen de zamana bırak canım emin ol geçiyor.yanlız kontrollerine gitmeye çalış...

Son düzenleme:

özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan soruyorum, kalın derili demişsiniz benim de öyle burnum. görüştünüz mi emre bey'de karar kıldınız mı merak ettim.

emre ilhanı cok öneriyorlar ama emin olamıyorum bazı burunlar cok guzel ama bazıları doğal görünmüyor.

Emre bey burunları kişinin isteğine göre yapıyo. Örneğin ben doğal olmasın biraz estetik dursun demiştim tamda istediğim gibi oldu. Kimisi doğal olsun ucu kalkık olmasın diyo emre bey ona göre yapıyo :)

özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan soruyorum, kalın derili demişsiniz benim de öyle burnum. görüştünüz mi emre bey'de karar kıldınız mı merak ettim.

merhaba :) biraz geç dönebildim kusura bakmayın. evet emre bey de karar kıldım hatta ameliyatımı da oldum :) fakat muayene sırasında emre bey bana burnumun kalın derili olduğunu söylememişti hatta inceymiş gibi konuştu.gidip bir görüşün isterseniz, kalın derili bile olsa çok küçük yaptığı burunlar var.

emre ilhanı cok öneriyorlar ama emin olamıyorum bazı burunlar cok guzel ama bazıları doğal görünmüyor.

Emre Bey kişinin tarzına ve isteğine göre yapıyor cnm. Bana tasarım yaptığı zaman sorduğu soru "Estetik olduğu anlaşılsın mı?" idi. Ben de o kadar şaşırmıştım ki gerçekten bunu isteyen insanlar var mı diye:) Doğal olsun demiştim. Şuan gayet güzel ve doğal bi burnum var 4. ayım olsada. Bu yüzden kendini en iyi şekilde ifade etmen gerek gerisini Emre Bey'e bırakman yeterli zaten

geçmiş olsun:) ahh bir görüşebilsem zaten... çok yoğun, yaza anca randevu veriyorlar(

merhaba arkadaslar..bende resimlerinizi görmek istiyorum sakincasi yoksa cünkü bende emre beyde ameliyat olmak istiyorum ve yaptigi ameliyatlarin sonuclarini görmek isterim yardimci olurmusunuz lütfen..

merhaba arkadaslar..bende resimlerinizi görmek istiyorum sakincasi yoksa cünkü bende emre beyde ameliyat olmak istiyorum ve yaptigi ameliyatlarin sonuclarini görmek isterim yardimci olurmusunuz lütfen..

25 mesaj sınırı var sanırım önce onu doldurmanız lazım sonra da açık albümleri görebilirsiniz ama çoğumuzun albümü özel onları ekleyip görebilirsiniz

bende amelıyat olacagım kısmet olursa resımlerı gormek cok ısterım
nasıl gorebılıyoruz yardımcı olabılırmısınız

burun amelıyatının yanı sıra gogus amelıyatı hakkında fıkrı olan var mı yada doktor ısmı soylebılecek

burun amelıyatının yanı sıra gogus amelıyatı hakkında fıkrı olan var mı yada doktor ısmı soylebılecek

göğüs ameliyatı için ilkay hüthüt e gidebilirsiniz ondan çok memnun yaptıranlar o doktorla görüşeblirsiniz. burun ameliyatı için tek verebileceğim isim tabiki emre ilhan :) 25 mesaj hakkını doldurduktan sonra resimleri görebilirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…