Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kalin deri mi?
bunu ilk defa duydum
nasil anlayabiliyosunuz
:)

Canım bazılarımızın derisi kalın bazılarımızın ince ya da normal oluyor.
Yağlı cilt yapısı olanların burnu genelde kalın oluyormuş.hatta burun ucu ile burnun üst tarafında bile deri farklı olabiliyor.benim mesela uca oranla üst tarafı daha ince.bunu elinle dokunarak ya da geriye doğru sürterek de snlayabilirsin.kalın deri toplanmaz ama ince deri daha esnek oluyor.kalın deri sadece iyileşme sürecini geciktiriyor.normale oranla biraz daha zor bir burundur.:KK14:

bende emre beye ameliyat olmayı düşünüorum ama fiyatları yüksek :KK43:( ben revizyon olucam ilk doktorum burun kemiğimi tamamen oymuş emre beye ameliyat olup kaburgasından kemik alınanlar cvp verebilir mi belli oluyo mu burunda lütfen kzılar çok kötü durumdayım intihar edicemmmm böyle yaşamak istemiorum bütün psikolojim bozuldu :KK43:((

kalın deriyi ben de ilk defa duydum. burnum yağlı heralde benim de derim kalın, yağlı ciltler kalın derili oluyorsa. acaba ameliyat konusunda nasıl bir etki yaratıyor ince yada kalın olması?

bende emre beye ameliyat olmayı düşünüorum ama fiyatları yüksek :KK43:( ben revizyon olucam ilk doktorum burun kemiğimi tamamen oymuş emre beye ameliyat olup kaburgasından kemik alınanlar cvp verebilir mi belli oluyo mu burunda lütfen kzılar çok kötü durumdayım intihar edicemmmm böyle yaşamak istemiorum bütün psikolojim bozuldu :KK43:((
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatınızın üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor.burun sırtı çok oyuksa emre bey kanurgadan kıkırdak alarak iskeleti kıkırdak dokuyla sarıp burnu baştan yaratıyor resmen.burnun dışından belli olmuyor korkma canım.burnun kendi kıkırdak dokusuyla aynı oluyor.şimdi sakin ol ve çözümü olan şeyler için psikolojini bozma.ben de revizyon hastasıyım ve sonuçtan çok memnunum.darısı senin başına canım
kalın deriyi ben de ilk defa duydum. burnum yağlı heralde benim de derim kalın, yağlı ciltler kalın derili oluyorsa. acaba ameliyat konusunda nasıl bir etki yaratıyor ince yada kalın olması?

Her yağlı deri kalın olcak diye de birşey yok canım.burnun ucu ve üstü arasında bile farklılık olabiliyor.bunu bizler uzaktan bilemeyiz.görüşmelerde söylenir zaten merak etme.kalın derilinin ameliyat sonrası iyileşme süreci normal deriye göre biraz daha zaman alabiliyor .dokularla da slakalı olduğu için herkesde bu durum farklılık gösterebilir.:KK16:

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın okadar cok yazı yazılmışki tüm sayfaları okuyamadım, o nedenle soracağım soru belki daha önce sorulmuş olabilir. Benim sitede pek yorumum olmadığından resimlerinizi de göremiyorum, burun estetiği yaptırmak istiyorum ve İstanbulda bir doktor araştırıyorum, kadınlar kulübünde dolaşırken Emre Bey'in adını gördüm, benim istediğim herkesin de istediği gibi doğal ve güzel bir burna sahip olmak, emre beyin yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

Şimdiden cok teşekkürler, resimleri göremediğimden en azından şimdilik sözlü olarak sormak zorunda kaldım :KK43:

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın okadar cok yazı yazılmışki tüm sayfaları okuyamadım, o nedenle soracağım soru belki daha önce sorulmuş olabilir. Benim sitede pek yorumum olmadığından resimlerinizi de göremiyorum, burun estetiği yaptırmak istiyorum ve İstanbulda bir doktor araştırıyorum, kadınlar kulübünde dolaşırken Emre Bey'in adını gördüm, benim istediğim herkesin de istediği gibi doğal ve güzel bir burna sahip olmak, emre beyin yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

merhaba bayanlar, ben de rahatlıkla size estetik cerrah Op.Dr.Murat Ataseven'i tavsiye ederim.Fİyatları çok makul, ayrıca doğallığı ön planda tutuyor.Murat Bey İzmir'de şu anda.Şimdiden geçmiş olsun.

kardeşim ve ben emre beye ameliyat olduk çok ama çok memnunuz Emre beyi farkettiğin için bile çok şanslısın albümümüz var ekledim seni bakabilirsin bugüne kadar ameliyat olduğumu anlayan bi kişi bile çıkmadı içteki problemlerde düzeltildiği için hem çok rahat nefes alıyoruz hemde şekil olarak çok memnunuz bu sitede emre beyin çok hastası var fotoğraflarını incele... facebook adresinde de 100 den fazla örnek hasta fotosu var hepsi çok güzel orayada bak, en iyi karar fotoğraflarla ve canlı örnekleri görerek verilir muayenehanesine gidip kontrole gelen hastalarını görmüş olursun.

Tam adresine gelmişsin canım sen hoşgeldinnn:) Doğal burun denince akla ilk gelen isim Emre İlhan zaten bundan hiç bir kuşkun olmasın. Burada ki hastaların albümlerine de bakabilirsin istersen facebook grubuna bak orda yüzlerce hastanın fotografı var daha çok aydınlanırsın hem https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?ref=ts&fref=ts
Benim de bugün 1. ayım ve inan bu şiş halini bile görenler cok dogal olmus diyor. Ben de cok korkuyordum cunku dogal olmamasından yüzümü bozmak istemiyordum ama şuan gayet mutluyum oldugum icin. Şu 6 ay bir gecse süper olacak inş.:) İnan pişman olmazsın Emre Bey'i seçtiğin için güven bize..

Kızlar birşey sorucam. Burun ucunda ki top şekli ödemden dolayı aşağı doğru çökmüş gibi gözüküyor değil mi 1. ayım henüz. Kaçıncı ayda biraz daha güzelleşir ki burun ucu?

Kızlar birşey sorucam. Burun ucunda ki top şekli ödemden dolayı aşağı doğru çökmüş gibi gözüküyor değil mi 1. ayım henüz. Kaçıncı ayda biraz daha güzelleşir ki burun ucu?

ilknurcum merak etme canım burun ucunun top gibi ve biraz daha düşük durmasının sebebi tamamen şişlerden kaynaklanıyor. en son burun ucundaki şişler iner.ama şişlerin inmesi herkesde farklılık gösterir. derinin kalın ve ince olmasının etkili olabileceği gibi kişinin dokuları da şişlerin inmesini geciktirebiliyor. bence acele etme zamana bırak. normalde 3 aya kadar burun şişleri bayağı bir azalıyor. her geçen gün azaldığını göreceksin.sadece biraz sabırlı olmak gerekir.hatta şişler indikçe burnunun kalktığını göreceksin işte o zaman burun daha bir güzelleşir:KK16:

ilknurcum merak etme canım burun ucunun top gibi ve biraz daha düşük durmasının sebebi tamamen şişlerden kaynaklanıyor. en son burun ucundaki şişler iner.ama şişlerin inmesi herkesde farklılık gösterir. derinin kalın ve ince olmasının etkili olabileceği gibi kişinin dokuları da şişlerin inmesini geciktirebiliyor. bence acele etme zamana bırak. normalde 3 aya kadar burun şişleri bayağı bir azalıyor. her geçen gün azaldığını göreceksin.sadece biraz sabırlı olmak gerekir.hatta şişler indikçe burnunun kalktığını göreceksin işte o zaman burun daha bir güzelleşir:KK16:

Evet canım günden güne baya fark ediyor. 1 hafta önce ki fotografımla şimdi ki arasında bile çok fark var gerçekten. İnşaallah 3. ayda daha iyi olur muhakkak tabi. Teşekkürler :)

emre beye ameliyat olmaya % 100 karar verdim :) önceki sonraki resimleri olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi lütfen daha çok fikir edinmiş olurum

Facebook adresini veren arkadaşım tşkler gercekten herkese farklı bir burun yapmış gercekten çok başarılı.birkaç tanesi hariç hepsi çok güzel ya ben de olursam Emre beye olurum çok ii yapmış

Ayrıca herkese istediği burnu yapması süper bir olay.ben şu burnun ucu sivri,önden delikleri görünen burunları sevmiyorum çok yapay ya.türkan şoray gibi burunlar çok dogal ve süper

X