( canım haklısın tabi. daha uygun olsa da dediğin gibi ihtiyacı olan herkes böyle başarılı bir doktora ameliyat olabilse. ben de önceden fiyatlara takılıyordum. daha uygun olsun diye de devlette ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki 8 yıl hem estetik hem de fonksiyonel açıdan sorunlu bir buruna sahip oldum
dedim geç olsun ama tekrar aynı sorunlarla karşılaşmayım diye araştırmalarım sonucunda Emre beye revizyon oldum. fiyat pahalı gibi gelse de önemli olan sonucun iyi olması. diğer türlü benim gibi revizyon olarak astarından pahalıya gelmiş oluyor. bir de önemli olan yapılan işin arkasında durulması. Emre bey hastalarını özellikle 2 yıl takip ediyor. muayene, kontrollere de ekstra bir ücret ödemiyorsunuz. ilk ameliyatlarda zor burun kolay burun diye bir ayrım da söz konusu değil canım. açık teknikle ameliyat ettiği için herkesden alınan ücret aynı.yani sadece kemere müdahale etmeyecek.bir dokunuş çevre dokuları etkileyebiliyor.o yüzden riske atmamak gerek diye düşünüyorum.umarım sizde istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz.sevgiler