Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

emre beye ameliyat olmaya % 100 karar verdim :) önceki sonraki resimleri olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi lütfen daha çok fikir edinmiş olurum

hayırlı olsun diyelim şimdiden:KK16: güzel bir burun daha aramıza katılacak ne güzel.ben sizi ekledim . albümüm var bakabilirsiniz.kolay gelsin:KK34:

kardeşim ve ben emre beye ameliyat olduk çok ama çok memnunuz Emre beyi farkettiğin için bile çok şanslısın albümümüz var ekledim seni bakabilirsin bugüne kadar ameliyat olduğumu anlayan bi kişi bile çıkmadı içteki problemlerde düzeltildiği için hem çok rahat nefes alıyoruz hemde şekil olarak çok memnunuz bu sitede emre beyin çok hastası var fotoğraflarını incele... facebook adresinde de 100 den fazla örnek hasta fotosu var hepsi çok güzel orayada bak, en iyi karar fotoğraflarla ve canlı örnekleri görerek verilir muayenehanesine gidip kontrole gelen hastalarını görmüş olursun.

selam, Emre beyin facebook linkini gonderebilir misin? tesekkurler!

Kızlar Merhaba :) burnumdan çekmediğim kalmadı gercekten ve hiç memnun degılım daha önce 2 kez amelıyat oldum ve 3. Kararımı verdım. Doktor ismi konusunda yardımınıza ıhtıyacım var Emre İlhan, Muhammet Dilber ve Barış Çakır arasında kararsızım. Revizyonda hangi isim daha başarılı sizce. Kısa ve tatlı önce kalkık bi burun istiyorummmmmm :KK43:(

Kızlar Merhaba :) burnumdan çekmediğim kalmadı gercekten ve hiç memnun degılım daha önce 2 kez amelıyat oldum ve 3. Kararımı verdım. Doktor ismi konusunda yardımınıza ıhtıyacım var Emre İlhan, Muhammet Dilber ve Barış Çakır arasında kararsızım. Revizyonda hangi isim daha başarılı sizce. Kısa ve tatlı önce kalkık bi burun istiyorummmmmm :KK43:(

Geçmiş olsun :KK43:( ben de revizyon hastasıyım. Öncesinde çok araştırdım.7 ay önce Emre beye revizyon oldum. Öncesi yaşadığım sorunların hepsinden kurtuldum çok şükür. İstediğim gibi bir burnum var şimdi:)) tabi biz revizyon hastalarının özellikle iyi araştırması gerekiyor. O yüzden aklındaki isimlerle görüşün bence.Çünkü önceki ameliyatında doktorun nasıl bir burun bıraktığı da çok önemli. Muayene edip neler yapılabilir bunlara bakmak gerekir.ama revizyonda Emre bey gerçekten çok iyi .canlı örneklerini bizzat gördüğüm için ve herşeyden önce bana da bu mutluluğu yaşattığından dolayı güvenebileceğim tek doktor diyebilirim. Umarım benim gibi sizinde son ameliyatınız olur.:KK16:

çok sevindim sizin adınıza resimlerinizi gördüm gerçekten çok güzel bir burnunuz var maşallahhh =) kalemle çizilmiş gibi. insan umutsuzluğa kapılıyo aslında vazgeçip bu halimi kabullenmiştim ama bi kez daha denemek istedim :) Ameliyatlarımı Cerrahpaşadan hoca Fatih Öktem ve Memorialdan Burak Erdamara oldum. tam bir fiyaskoydu öyle söyleyebilirim. Bilmiyorum bu isimleri duydunuz mu.

Geçmiş olsun :KK43:( ben de revizyon hastasıyım. Öncesinde çok araştırdım.7 ay önce Emre beye revizyon oldum. Öncesi yaşadığım sorunların hepsinden kurtuldum çok şükür. İstediğim gibi bir burnum var şimdi:)) tabi biz revizyon hastalarının özellikle iyi araştırması gerekiyor. O yüzden aklındaki isimlerle görüşün bence.Çünkü önceki ameliyatında doktorun nasıl bir burun bıraktığı da çok önemli. Muayene edip neler yapılabilir bunlara bakmak gerekir.ama revizyonda Emre bey gerçekten çok iyi .canlı örneklerini bizzat gördüğüm için ve herşeyden önce bana da bu mutluluğu yaşattığından dolayı güvenebileceğim tek doktor diyebilirim. Umarım benim gibi sizinde son ameliyatınız olur.:KK16:

Merhaba canım bi sorum olucak ben Moskova'dan amelyat için İstanbula gelicem 1 ay kalıcam Moskova'ya dönene 1 hafta kalmış amelyat olucam amelyatdan sonra 10 günde kala bilirim ama 6-7 aylikda kontrol için gelemem kontrol olmasam olmazmı hiç,Emre beyle görüntülü konuşsam olurmu öyle bakar burnuma

çok sevindim sizin adınıza resimlerinizi gördüm gerçekten çok güzel bir burnunuz var maşallahhh =) kalemle çizilmiş gibi. insan umutsuzluğa kapılıyo aslında vazgeçip bu halimi kabullenmiştim ama bi kez daha denemek istedim :) Ameliyatlarımı Cerrahpaşadan hoca Fatih Öktem ve Memorialdan Burak Erdamara oldum. tam bir fiyaskoydu öyle söyleyebilirim. Bilmiyorum bu isimleri duydunuz mu.

Çok teşekkür ederim:KK48:bence kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın.ben de dırumumu kabullenmiş bir hastaydım. 8 yıl boşuna beklemişim. Taki nefes burnumdan nefes alamamak ve sinüzitle uğraşmaktan sıkılmıştım. Zaten ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden ilk araştırdığım kbb uzmanı oldu. Bence bu çok önemli. Hem estetik hem fonksiyonel açıdan sorun yaşamamış olursunuz.tabi sanırım sizde kbb oldunuz ama işte estetik konusunda da başarıyı araştırmak lazım. Çözümü olan bir durum neden kabullenecekmişsiniz ki. 3-4 kez ameliyat geçirip emre beye revizyon olan hastaları gördüm inanın ilk ameliyat olmuş gibilerdi. Bence görüşmenizi öneririm. Bu şekilde mutsuz olarak durumu kabullenmek olmaz:KK43:(

Çok teşekkür ederim:KK48:bence kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın.ben de dırumumu kabullenmiş bir hastaydım. 8 yıl boşuna beklemişim. Taki nefes burnumdan nefes alamamak ve sinüzitle uğraşmaktan sıkılmıştım. Zaten ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden ilk araştırdığım kbb uzmanı oldu. Bence bu çok önemli. Hem estetik hem fonksiyonel açıdan sorun yaşamamış olursunuz.tabi sanırım sizde kbb oldunuz ama işte estetik konusunda da başarıyı araştırmak lazım. Çözümü olan bir durum neden kabullenecekmişsiniz ki. 3-4 kez ameliyat geçirip emre beye revizyon olan hastaları gördüm inanın ilk ameliyat olmuş gibilerdi. Bence görüşmenizi öneririm. Bu şekilde mutsuz olarak durumu kabullenmek olmaz:KK43:(

çok ama çokk teşekkür ederim bana umut oldunuz :) Bu sefer güzel olucak inşallah ve benimde içime en çok sinen Emre İlhan günü biraz geçe verdi ama bekliyeceğim ona değer :) bende nefes alamama ve sinüzit şikayetlerinden bıktım KBB ci olmalarına rağmen o sorun bile çözülmedi.. Muhammet Bey ile görüştüm ama Emre Beyle görüşmeden içim rahat etmiycek :)))))

Merhaba canım bi sorum olucak ben Moskova'dan amelyat için İstanbula gelicem 1 ay kalıcam Moskova'ya dönene 1 hafta kalmış amelyat olucam amelyatdan sonra 10 günde kala bilirim ama 6-7 aylikda kontrol için gelemem kontrol olmasam olmazmı hiç,Emre beyle görüntülü konuşsam olurmu öyle bakar burnuma

Canım ameliyattan sonra en az 10-15 gün kalman gerekiyor.5-6 günde alçı ve slikonlar çıkar. 14 günde bantlar çıkıyor.ama durumunda bir sakınca yoksa yurtdışı hastalarını 10. Günde dönmelerini sağlıyor diye biliyorum. Facebook sayfasını incelersen yurtdışı hastalarını da ordan görebilirsin . Kontroller konusunda sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Burun içi problemin yoksa zaten geriye şişliklerin geçmesini beklemek kalıyor. Sürekli görüşme halinde olursunuz zaten.her daim yardımcı olacaktır.yanlız çok şirinsin ya görüntülü muayene:)) zaman zaman foto da atarsın.hadi hayırlısı:KK16:

Son düzenleme:
çok ama çokk teşekkür ederim bana umut oldunuz :) Bu sefer güzel olucak inşallah ve benimde içime en çok sinen Emre İlhan günü biraz geçe verdi ama bekliyeceğim ona değer :) bende nefes alamama ve sinüzit şikayetlerinden bıktım KBB ci olmalarına rağmen o sorun bile çözülmedi.. Muhammet Bey ile görüştüm ama Emre Beyle görüşmeden içim rahat etmiycek :)))))

Ben de randevu için 3 ay beklemiştim.ama geç olsun güzel olsun mantığıyla bekledim. Araştırma yapınca EMre bey olmalı kesinlikle doktorum dedim.8 yıldan sonra 3 ay çok çabuk geçti:)) sen istersen yine de musyenehanesini ara. İsmini açığa yazdır.o şekilde yapıp herhangi boşlukta erkene gün alanlar oldu burdan. Yurtdışından gelecek olup zaman problemi yaşayanlar oluyor bildiğim kadarı ile.Emre beyle de görüş içine hangisi sinerse öle karar ver canım. Ömürlük burnun olur inşallah.:KK16:

Canım ameliyattan sonra en az 10-15 gün kalman gerekiyor.5-6 günde alçı ve slikonlar çıkar. 14 günde bantlar çıkıyor.ama durumunda bir sakınca yoksa yurtdışı hastalarını 10. Günde dönmelerini sağlıyor diye biliyorum. Facebook sayfasını incelersen yurtdışı hastalarını da ordan görebilirsin . Kontroller konusunda sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Burun içi problemin yoksa zaten geriye şişliklerin geçmesini beklemek kalıyor. Sürekli görüşme halinde olursunuz zaten.her daim yardımcı olacaktır.yanlız çok şirinsin ya görüntülü muayene:)) zaman zaman foto da ararsın.hadi hayırlısı:KK16:

Görüntülü muayene derken canım skype de falan görüntülü konuşuruz bakar ne de olsa eğrilik falan olmadığını anlar bu manada söyledim herşey için çok çok sağol canım:KK54:

Görüntülü muayene derken canım skype de falan görüntülü konuşuruz bakar ne de olsa eğrilik falan olmadığını anlar bu manada söyledim herşey için çok çok sağol canım:KK54:

Yok canım anladım da birden gözümün önüne gelince o şekil muayene hoşuma gitti.tabi tabi emre bey o konuda yanlız bırakmaz hastalarını.hatta yurtdışında doktor arkadaşları da var sanırım. Acil bir durumda yönlendirir de merak etme.

Yok canım anladım da birden gözümün önüne gelince o şekil muayene hoşuma gitti.tabi tabi emre bey o konuda yanlız bırakmaz hastalarını.hatta yurtdışında doktor arkadaşları da var sanırım. Acil bir durumda yönlendirir de merak etme.

Ay canım çok sağol senin yazdığın yorumlar beni çok rahatlatdı inşallah güzel olur her şey

kısa,tatlı,kalkık yani hokka gibi burun istiyorsan benim özel albümüm var ekleyip görebilirsin benim burnum öyle ve doktorum tabiki emre ilhan:)

ohoo cnm süper yaaa şişlikler inmeye başlamış .. hatta şimdiden ameliyat oldugun hic belli değil.. bugun iş yerinden de cok sasırdılar bana.. bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldu diye :)) bandaj bile sonradan dikkatini cekiyo insanların.. 14. günüm sanırım ben biraz daha şanslıydım şu an zerre şişlik yok :nazar: benimde size göre ilk 4-5 günüm aşırı şişti.. sonra tamponlar alınınca sanki benim yüzümdeki havayida boşalttılar.. fıs diye indim 2 günde :))) yarında bandajlar cıkıcak tamamen.. sanırım ondan sonra azcik şişerim :)

bu arada 14. gün fotosu

picture.php
[/IMG]

cooook güzeeeeel olmuuus :) benimde emre ilhanda nisanda olucam insallah hersey güzel oolur....

X