Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

maalesef ben Ankara'da istediğim gibi bir dr bulamadığım için İstanbul yollarına düştüm!!! herkes kime güveniyorsa ona göre seçim yapmalı bence, ayrıca herkesin tarzı o kadar farklı ki bence doktor hastasının hasta da doktorunun tarzını yansıtmalı :)

Kesinlikle katiliyorum sana herkesin tarzi farkli kimseyi zorlamiyoruz biz sadece bazi seyler biraz ayip rahatsiz oldum duzgun bi sekilde dile getirdim de cok baska yerlere cekildi neyse :) sen yarin emre beye ameliyat oluyordun dimi heyecan var mi nasilsiiinnnn :) pazartesi rast geliriz buyuk ihtimal :)

arkadaşım asıstanmısınız hepınız nesınız anlamdım tabıkı ısteyen ıstedgıne olur işallah sonuçta çok ıyı olur ben olmasınmı dedım kişi kendı kararını veremeyeck yaştamı ben anlamıyorum ki

Bak hala uzatiyosun ama :) artik kendi burnunla ve doktorunla ilgilenmelisin bence burasi emre beyin sayfasi :) farketmeden yazdim dedin olay kapandi hala ne bu simdi farkettin sayfanin kime ait oldugunu dimi lutfen artik uzatilacak bisey yok bu sayfada boyle olaylar olmaz olmamalida gerek yok herkes herseyi idrak edecek yasta :)

Kesinlikle katiliyorum sana herkesin tarzi farkli kimseyi zorlamiyoruz biz sadece bazi seyler biraz ayip rahatsiz oldum duzgun bi sekilde dile getirdim de cok baska yerlere cekildi neyse :) sen yarin emre beye ameliyat oluyordun dimi heyecan var mi nasilsiiinnnn :) pazartesi rast geliriz buyuk ihtimal :)

heyecan olma mı :)) uzun süre rahat rahat gülemem diye acısını çıkarıyoruz gayet iyiyim canım

heyecan olma mı :)) uzun süre rahat rahat gülemem diye acısını çıkarıyoruz gayet iyiyim canım

Ayy sorma bi sure kahkaha yok ben komik bisey izleyemiyodummm kapattiriyodum :) guluncede geriliyo yanaklarimi tuta tuta guldum ilk zamanlar :)) bence sen bugun yastigina gomulup uyu bi sure 2 3 yastikla dik uyuyacaksin isin en aci tarafi :) cok guzel olacak burnun ben bile heyecanlandimmm :):)

Ayy sorma bi sure kahkaha yok ben komik bisey izleyemiyodummm kapattiriyodum :) guluncede geriliyo yanaklarimi tuta tuta guldum ilk zamanlar :)) bence sen bugun yastigina gomulup uyu bi sure 2 3 yastikla dik uyuyacaksin isin en aci tarafi :) cok guzel olacak burnun ben bile heyecanlandimmm :):)

inşallah canım dua edin bana emre beye söyledim zaten asıl beğenmezsem yazarım diye :) eğer yakalayabilirsem son dakikaya kadar başını şişirmeyi düşünüyorum :)

bu arada bir haftadır uyuyamıyorum maalesef en fazla 4 saat falan :KK43:( yarın uyuycam artık bol bol

bu arada bir haftadır uyuyamıyorum maalesef en fazla 4 saat falan :KK43:( yarın uyuycam artık bol bol

inşallah canım dua edin bana emre beye söyledim zaten asıl beğenmezsem yazarım diye :) eğer yakalayabilirsem son dakikaya kadar başını şişirmeyi düşünüyorum :)

Hahaha merak etme begenmemene ihtimal vermiyorum ne istedigini iyice anlattiysan :) hem nasil istedigini hem de ozellikle nasil istemedigini anlattiysan icin rahay girebilirsin ameliyata ama biliyorm insan korkuyo dogal olarak :) emin ellerdesin rahat ol :) bana soyleseydin ya ben sisirirdim basini herkes icin ben araya giriyorum bikti adam benden :)) saka bi yana dua ederim tabi merak etme ameliyatin sabah mi oglen mi? Ameliyattan once geliyor zaten ama igne yapildigi icin ne durumda olursun hatirlarmisin bilmiyorum :)

arkadaşım asıstanmısınız hepınız nesınız anlamdım tabıkı ısteyen ıstedgıne olur işallah sonuçta çok ıyı olur ben olmasınmı dedım kişi kendı kararını veremeyeck yaştamı ben anlamıyorum ki

karaca 24 , asistan falan değilim. bunu bilmeinizi istiyorum. emre beyin hastasıyım. geçen yıl ameliyat oldum.emre beyi doktordan öte en başta insanlığını ve tabiki sanatkarlığını çok beğeniyorum. bu zamanda böyle doktor bulmak çok zor. ben çok araştırdım. ne doktorlar gördüm. doktorumdan çok çok memnunum. bende emre beyi burdan tanıdım araştırdım. memnun olmayan hiç kimseyi de görmedim bu forumda.böyleliklşe görüşmeye gittim ve hemen ameliyat oldum.konu bundan ibarettir. ama siz öncelikle yazdıklarınızı dikkatli okursanız tekrar neden tepki verdiğime hak vereceksiniz. ha bu arada siz ilk değilsiniz. biz burda neler gördük....ama insan göz göre göre haksızlığa dayanamıyor. emin olun sizde emre beyin hastası olup onun hakkında haksız yere yorumlar yapıldığını görseydiniz aynı tepkiyi verirsiniz. çünkü doktor bunu haketmiyor. heleki kendini savunamayacak durumda olup, yazılanlardan haberi olmayan bir insan hakkında olumsuz ve haksız yazıları okuyunca insan rahatsız oluyor. sizde emre beyi tanısaydınız emin olun sizde haksızlığa dayanamazdınız. çünkü insan olarak, doktor olarak çok çok iyi bir doktor. olumsuz yorum yapılabilir, ama hakkında yalan yanlış yazılanlar olunca kim olursa olsun doktorunu savunur. emre beyin hastası olsun başka bir doktorun hastası olsun.....

ayy dayanamadım. kızlar karaca24 ankarada bir doktora ameliyat oldu hatta benim doktoruma. ne emre beyle ne diğer doktorla uzaktan yakından ilgisi yok. fake de demişsiniz demediğiniz kalmamış. ne bu şiddet kimse kimseyi kötülemedi sakin olun :) bahsi geçen her iki doktorda çok başarılı bunun herkes farkında hemen yüklenmeyin bu kadar.

yüklenmek değil müdürecim, önce yazdığı adap ve kelimeleri seçiş şekline bir bak. farkında değilim onun sayfası????? bu hitap ve adapla hangi doktora yada kime yazarsa yazsın çok yanlış bir tutum.

Ah tatlı cadılar neden böyle bir gerginlik yaşadınız? :) dün soru sorduktan sonra yazılanların hepsini şimdi okudum. bence uzatmayın ufak bir yanlış anlaşılma ufak bir kelime seçim hatası olmuş. eminim kimsede art niyet yok. ama gördüğüm bir şeyden çok etkilendim. hangi hasta doktorunu bu kadar canla başla savunur. anlaşılıyor ki sayın emre ilhan hocam takdire şayen bir doktor. araştırmalarıma devam ediyorum hepinize çok teşekkür ederim. şuan 1. sırada emre hocam var hayırlısı diyorum artık.

Ah tatlı cadılar neden böyle bir gerginlik yaşadınız? :) dün soru sorduktan sonra yazılanların hepsini şimdi okudum. bence uzatmayın ufak bir yanlış anlaşılma ufak bir kelime seçim hatası olmuş. eminim kimsede art niyet yok. ama gördüğüm bir şeyden çok etkilendim. hangi hasta doktorunu bu kadar canla başla savunur. anlaşılıyor ki sayın emre ilhan hocam takdire şayen bir doktor. araştırmalarıma devam ediyorum hepinize çok teşekkür ederim. şuan 1. sırada emre hocam var hayırlısı diyorum artık.

Burda yazilmamasi gereken biseydi ben de duzgun bir sekilde soyledim de cok sacma sapan yerlere cekildi dogal olarak diger hastalari da benim gibi dusundu karsi taraf da uzatinca biraz uzadi tabi hic hos degil bu sayfada boyle bisey olmasi bu sayfa alisik degil boyle gerginliklere :)) isteyen istedigine ozel olarak mesaj atabilir siz emre beyin sayfasinda emre beyle alakali sordunuz ben de sadece sordugunuzu cevapladim baska doktora olmayin diye biseyde demedim baskasinin da emre beyin syfasinda alakasi olmadan baska doktorun adini yazmasi saygisizliktir bana gore :) siz tabiki arastiracaksiniz baska doktora da akliniz yatiyorsa o doktorun da hastalarina soracaksiniz burun bu cunku cok onemli ama siz sormadiniz burda oyle bisey sorun da o :) ben de art niyet aramak istemiyorum yazan arkadasda yeni ameliyat oldu hersey gonlunce olsun kimsenin kotulugunu istemeyiz biz yanlis bir tavir vardi konuyu kapattik biz :) Doktorumuz bi tanedir cok iyi niyetlidir gorse bu sayfada dun olanlari eminim cok uzulur. Bosverin diyor bana devamli ben bazen anlatiyorum da polemige gerek yok uzmeyin birbirinizi diyo:) O yuzden haksizlik istemiyoruz siz de insallah tanisirsaniz kendisiyle hak verirsiniz :) umarim hakkinizda da hayirlisi olur arastirma en stresli donemdir cunku gercekten zor ben 3 sene falan arastirdim sanirim o stresi iyi bilirim :)

emre beye burun amelyatı olupta burun ucunda uyuşukluk olan var mı?? benim amelyat olalı 2yıl oldu fakat uyuşukluk var burnumun ucunda

emre beye burun amelyatı olupta burun ucunda uyuşukluk olan var mı?? benim amelyat olalı 2yıl oldu fakat uyuşukluk var burnumun ucunda

Benim 13 ay oldu uyusukluk yok kardesiminde 8 ay oldu onda da yok emre beye mi oldunuz siz? Burnunuzun ucuna bisey konuldumu belki ondan dolayidir

Benim 13 ay oldu uyusukluk yok kardesiminde 8 ay oldu onda da yok emre beye mi oldunuz siz? Burnunuzun ucuna bisey konuldumu belki ondan dolayidir

2 sene oldu emre beye amelyat olalı.. burnumun ucuna bişşey konulup konulmadığı hakkınd bi bilgim yok bana bişey söylenmedi.. ellediğim zamanda sert bir cisim var içten

2 sene oldu emre beye amelyat olalı.. burnumun ucuna bişşey konulup konulmadığı hakkınd bi bilgim yok bana bişey söylenmedi.. ellediğim zamanda sert bir cisim var içten

Benim burnumun ucuna da bisey koydu yumusakti diye sert evet sizin burun ucunuza da koymus olabilir belki ondandir bilemedim simdi. Benim bildigim kadariyla revizyon hastalarinda daha sık olmak uzere ilk ameliyatini olan bazi hastalarda da hafif uyusukluk olabiliyor ama en iyisini emre bey bilir kontrole gidiyorsunuzdur muhakkak sorarsaniz daha saglikli bilgi verir :)

X