arkadaşım asıstanmısınız hepınız nesınız anlamdım tabıkı ısteyen ıstedgıne olur işallah sonuçta çok ıyı olur ben olmasınmı dedım kişi kendı kararını veremeyeck yaştamı ben anlamıyorum ki
karaca 24 , asistan falan değilim. bunu bilmeinizi istiyorum. emre beyin hastasıyım. geçen yıl ameliyat oldum.emre beyi doktordan öte en başta insanlığını ve tabiki sanatkarlığını çok beğeniyorum. bu zamanda böyle doktor bulmak çok zor. ben çok araştırdım. ne doktorlar gördüm. doktorumdan çok çok memnunum. bende emre beyi burdan tanıdım araştırdım. memnun olmayan hiç kimseyi de görmedim bu forumda.böyleliklşe görüşmeye gittim ve hemen ameliyat oldum.konu bundan ibarettir. ama siz öncelikle yazdıklarınızı dikkatli okursanız tekrar neden tepki verdiğime hak vereceksiniz. ha bu arada siz ilk değilsiniz. biz burda neler gördük....ama insan göz göre göre haksızlığa dayanamıyor. emin olun sizde emre beyin hastası olup onun hakkında haksız yere yorumlar yapıldığını görseydiniz aynı tepkiyi verirsiniz. çünkü doktor bunu haketmiyor. heleki kendini savunamayacak durumda olup, yazılanlardan haberi olmayan bir insan hakkında olumsuz ve haksız yazıları okuyunca insan rahatsız oluyor. sizde emre beyi tanısaydınız emin olun sizde haksızlığa dayanamazdınız. çünkü insan olarak, doktor olarak çok çok iyi bir doktor. olumsuz yorum yapılabilir, ama hakkında yalan yanlış yazılanlar olunca kim olursa olsun doktorunu savunur. emre beyin hastası olsun başka bir doktorun hastası olsun.....