Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

dg62 sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş..arkadaş olarak ekledim seni ama kabul etmen gerekiyo, hala bekliyo yani isteğim..bi sorun mu var hesaplarda bilmiyorum :KK43: beni ekleyebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum senin fotolarını..

emre beyin ameliyat ücretini bilen var mı?

Zeyn_a telefondan giriyorum su an disardayim telefondan kabul edemiyorum eve gidince ilk isim kabul ederim tabi:)

Mssteacher nisan ayina kadar 6000 nisandan itibaren 6800 oluyor

dg62 sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun doluymuş..arkadaş olarak ekledim seni ama kabul etmen gerekiyo, hala bekliyo yani isteğim..bi sorun mu var hesaplarda bilmiyorum :KK43: beni ekleyebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum senin fotolarını..

Mesaj kutumu da bosaltirim gidince :)

kızlar,buruna yağ enjeksiyonu hakkında bilgisi olan var mı,geçende doktora gittim burnuna yağ enjekte edelim dedi,lutfen yardımcı olun....

vucudumdan alıp burnuma enjekte edecek...

benim ameliyatımda belimden bi parça yağ alındı ve burnuma kondu..sıklıkla yapılan bi işlem sanırım..hatta dr.uma isterlerse belimden daha fazla yağ alabileceklerini, başkalarında da kullanabileceklerini söyledim, sadece güldü ve herkesin aynı şeyi söylediğini söyledi :)))..vücuttan fazla yağ gitmesinin bi zararı olmazdı tabi :))))

benim ameliyatımda belimden bi parça yağ alındı ve burnuma kondu..sıklıkla yapılan bi işlem sanırım..hatta dr.uma isterlerse belimden daha fazla yağ alabileceklerini, başkalarında da kullanabileceklerini söyledim, sadece güldü ve herkesin aynı şeyi söylediğini söyledi :)))..vücuttan fazla yağ gitmesinin bi zararı olmazdı tabi :))))
canım senin ameliyatın ne kadar oldu,zamanla yağın hemen hepsi eriyormuş senin durumun nasıl?
yağ burun dokularına zarar vermiyor mu?

canım senin ameliyatın ne kadar oldu,zamanla yağın hemen hepsi eriyormuş senin durumun nasıl?
yağ burun dokularına zarar vermiyor mu?

ameliyat olalı 1 sene oldu canım..yağ eridi mi erimedi mi inan bilmiyorum..burnum hiç değişmedi ama 1 senede..hatta küçülmedi bile :)) yağ koyduğu yeri biliyorum aslında, orda bi çöküntü filan olmadı..eriyince ne olur bilmiyorum aslında, çöker mi orası acaba? çok yardımcı olamadım sanırım ama bende o anlamda bi sorun yok canım..

ameliyat olalı 1 sene oldu canım..yağ eridi mi erimedi mi inan bilmiyorum..burnum hiç değişmedi ama 1 senede..hatta küçülmedi bile :)) yağ koyduğu yeri biliyorum aslında, orda bi çöküntü filan olmadı..eriyince ne olur bilmiyorum aslında, çöker mi orası acaba? çok yardımcı olamadım sanırım ama bende o anlamda bi sorun yok canım..

Zeyn_a burnuna neden yağ koyduki doktor? Koymasındaki amaç neydi yani?

kızlar bır sorum olucak her foruma yazdım neredeyse bu arnıca kremı kullanan varmı varsa tum yuzemı yoksa sadece burun mu tesekkurler

kızlar bır sorum olucak her foruma yazdım neredeyse bu arnıca kremı kullanan varmı varsa tum yuzemı yoksa sadece burun mu tesekkurler

canım arnica kremi hiç burnuma sürmedim sadece morluk olan bölgelere sürülüyo o krem göz altıma sürmüştüm. Tüm yüze de mi sürülüyomuş ilk kez duydum

canım arnica kremi hiç burnuma sürmedim sadece morluk olan bölgelere sürülüyo o krem göz altıma sürmüştüm. Tüm yüze de mi sürülüyomuş ilk kez duydum
cnm vallahı bende bılmıyorum uygulayanlara soruyorum amelıyat oncesı sadece burunamı yuzuemı yoksa buruna ve goz cevresı yanak kısmınamı dıye:)

arnica sadece göz altına sürülüyo ama ben ameliyattan önce dört gün boyunca burnumun üstüne ve gözmünün üstünede sürmüştüm :) o yüzdenmidir bilmiyorum ama hiç morarmadım desem yalan olmaz tabi emre beyin buz maskesi makineside sağolsun :)

arnica sadece göz altına sürülüyo ama ben ameliyattan önce dört gün boyunca burnumun üstüne ve gözmünün üstünede sürmüştüm :) o yüzdenmidir bilmiyorum ama hiç morarmadım desem yalan olmaz tabi emre beyin buz maskesi makineside sağolsun :)

Canim bana emre beyin hemsiresi gozunun ustune surme demisti goz ustune surulmuyor sanirim ben sadece goz altina morluklara surdum diger turlu ilk defa sizden duyuyorum buruna yuze falan :)

1gunes2 burdan anlatim sana cnm. Hem kulak hem burun aynanda oldum burundan çekmedim ama kulaktan biraz çektim hatta ilk günler sorsaydın kulak olma derdim :) kulak biraz ağrılı oluyor çıktığımda çok sıkı bi şekilde sarılıydı o anda ağrı yoktu ama çok rahatsız ediyo başımı ağrıttı bide aynanda burunda sarılı olunca çok sıkıntı yani bide ilk saatlerde biraz mide bulantısı ve boğaz ağrısı oluyo. geceden sonra kulak ağrımaya başlıyo ağrı kesiciyle geçiyo ben çok gerekmedikçe ağrı kesici almamaya çalştım kanama yapar flan die. Bi gün sonra bantları değiştirdi üç gün sonra bantları çıkardı geceleri tenisci bandı takmamı istedi üstünede yat dedi ama ben yatamadım acıyodu şimdi bi ay oldu yatabiliyorum üstüne ben tam kepçe değildim ilk günlere göre biraz açılıyo kulak ama çok açılmadı eskisinden iyi yani artık topluyorum saçlarımı :))

saol cnm ya vallahı ben soyle yapıcam burnuma yanaklarıma goz altına surcem alnıma fılan surmem gerekmıyor yanı kımın alnı sısmıs ya ay bu ıs cok ısın ıcınden cıkılmaz bır hal aldı:KK70: bırde arnıca tablet var ondanda kullanılıyor:KK70:

Canim bana emre beyin hemsiresi gozunun ustune surme demisti goz ustune surulmuyor sanirim ben sadece goz altina morluklara surdum diger turlu ilk defa sizden duyuyorum buruna yuze falan :)
herkes uyguladıgı teknıgı yazıyor saolsunlar:) ben amelıyata gırmeden morarmadan once nerelerımıze suruyoruz dıye sormusdum:KK70:

X