Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bende resimlerimi paylaşmak istiyorum ama 25 yazımın olması gerekiyormuş :KK43: 2 yıl önce ameliyat oldum ben. gayet memnun ve mutluyum :KK16:

doktorum emre beye ameliyat olalı martta iki yıl olacak ve ben memnunum tşk ederim doktorummm....:) resim ekledim

Son düzenleme:
Arkadaşlar Emre bey çene estetiği yapıyor muydu? Ben biraz törpületmek istiyorum da çok az! yapar mı sizce? duydunuz mu hiç?

Birinci yıl kontrolümde burun ucumdaki ödem için Emre bey masaj verdi günde 100 kez yapıcam 3-4 gündür yapıyorum gerçekten işe yaradı ödemde azalma oldu ama başım ve burnum ağrıyo çok mu sıkıyorum acaba burnumu:S :) Emre bey kadar çok sıkmıyorum bi şey olmaz heralde... Aranızda masaj yapan var mı, ne kadar süre devam edilmeli masaja?

Birinci yıl kontrolümde burun ucumdaki ödem için Emre bey masaj verdi günde 100 kez yapıcam 3-4 gündür yapıyorum gerçekten işe yaradı ödemde azalma oldu ama başım ve burnum ağrıyo çok mu sıkıyorum acaba burnumu:S :) Emre bey kadar çok sıkmıyorum bi şey olmaz heralde... Aranızda masaj yapan var mı, ne kadar süre devam edilmeli masaja?

Arkadaşlar bende Emre beye Mayıs'ta ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyımmmmmm

Masaj ne zamandan sonra öneriliyor?Ve her burun bunu kaldırabilir mi?Kimi doktorlar masajı dogru bulurken ,kimileri kayma ve bozulma olabılecegınden yaptırmıyor.

Cnm ben emre beyin ilk defa masaj verdigini duyuyorum hatta cogu doktor veriyor diye sormustum hic gerek yok bozarsin burnunu demisti. Ama seninki 1 sene oldugu icin daha bisey olmaz sanirim ondan verdi demekki :) odemmi var burnunun ucunda gayet guzel gorunuyordu :)

Merhaba arkadaşlar,ameliyatdan dün çıkdım,şimdi evdeyim. hepinize sağlıklı yaşamlar dilerim.

Cnm ben emre beyin ilk defa masaj verdigini duyuyorum hatta cogu doktor veriyor diye sormustum hic gerek yok bozarsin burnunu demisti. Ama seninki 1 sene oldugu icin daha bisey olmaz sanirim ondan verdi demekki :) odemmi var burnunun ucunda gayet guzel gorunuyordu :)

evet canım çok az var pek kimse anlamıyo ödemi zaten bi ben bi Emre bey farkediyo:)) bana da masaj vermemişti bir yıl boyunca burun ucumu sert buldu biraz yumuşat dedi hatta kardeşim bende yapiyim mi diyince yok senin yeni yapma dedi:)

Masaj ne zamandan sonra öneriliyor?Ve her burun bunu kaldırabilir mi?Kimi doktorlar masajı dogru bulurken ,kimileri kayma ve bozulma olabılecegınden yaptırmıyor.

Emre bey masaj vermez normalde benim biraz ödemim vardı o yüzden... kişiye göre değişir her buruna masaj gerekmez çoğu kişiye vermiyo zaten zamanla ödem kendiliğinden kayboluyo... kayma bozulma yeni ameliyat olanlar için doğru olabilir ama benim bir yıl oldu neredeyse oturdu şekli artık riskli dönemleri atlattım taş gibi sağlam:))) bu arada şeklinden çok ama çok memnunum yanlış anlaşılmasın masaj falan derken:)

X