Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ahahahah :) fındık tasarımımı vermedi sevgili doktorcuğum :) ama cumartesi gününe ne kaldı şunun şurasında 3 güncük :) kendime gelir gelmez ilk halimi paylaşırım kızlar sizlerle
sizce emre ılhan mı selcun ınan lı mı kızlar bılgısı olan var mı selcuk bey hakkında ? emre beyı zaten bılıorum

fındık tsarımını neden vermedı ? cok kucuk olur dıye mı ? bende kasım da amelıyat olcam cok heyecanlıyım

tasarımları doktor bey hastalarına vermiyor ,yapıyor ama onda kalıyor
bende taaki tasarım görüşmeme kadar çok heycanlıydım nasıl olucak doğrumu yapıyorum diye geceleri uyku yüzü görmüyordum sabaha kadar baykuş gibi düşünüyordum .. ama tasarımda emre hoca okadar rahatlattıki beni herşeyi konuştuk 1 saat boyunca tüm ayrıntıları söyledim oda not etti şu anda nasıl bir burnum olacağını ikimizde biliyoruz birlikde tasarladık çünkü :)

Merhaba Canim,
kusura bakma gec oldu cevabim ama yardimci olmaya calisicam sana ..
Ben rotus ameliyati oldum,sadece burun ucum kalkti bu benim istegimle oldu ,ameliyat sonrasi gece kalmadim hastanede eve dondum daha sonra ilk sabah az bir sisligim oldu,ertesi gun de hafif morluk ve sisliklerim oldu ama benim bunyem cabuk tepki veren,cabuk sisen bir yapim var ama yinede o halde yaklasik 10 saat ucak yolculugu yaptim 3.gun bir bebekle ve evime dondum ,zorlanmadim 4.gun ise mucize sekilde ne sislik,ne morluk hepsi gecti :) burnumda hafif bir sislik vardi ve o sislik 1 ay icinde tamamen nerdeyse tamamen yok oldu ilk ameliyata gore cok daha kolay,cok daha hafif,sisliklerin cok daha cabuk gectigi bir ameliyat rotus ameliyati hic ama hic sorun yasamadim bu arada sisliklerim cabuk indi normalde bunyem cok kotudur bu arada bol bol ananas yedim cidden odem atmada cok etkili sanirim,bana cok faydali oldu Emre bey onermisti bende int baya bir arastirdim kizlar sizede tavsiye ediyorum..

Cnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, benim nefes sorunum olduğu için belki kemiğimde işlem görür bundan ötürü morluklarım artabilir sonrasında ama ilk ameliyat gibi olmadığını duymak hem mutlu etti hemde içimi rahatlattı açıkçası.. bende senin gibi kolay atlatırım umarım:)

Kizlar o burun ucundaki hafif tumseklik bendede var. Benimde 6. Ayım bitti. O tumseklik kiminde biraz daha çok kiminde daha az. Mesela ben burun ucumu tam net hissetmiyorum hala. Siz tam olarak hissediyormusunuz? Gerçi herkesin iyileşme süresi o kadar birbirinden farklı ki benimle aynı gün ameliyat olan bir bayan vardı tamponlarinin çıktığı gün o burun ucunu hissetmeye başlamıştı ben daha yeni 2 aydır hissetmeye başladım o da tam değil hala bir uyuşukluk hissediyorum. Sizde bu anlamda durum nasıl?

Odzimert sana sadece burun ucu konusunda yardımcı olabileceğim 8. ayımdayım şuan benim burun ucumda çok sertti 6. aya kadar hiç his yoktu diyebilirim ama özellikle şu son 1 aydır artık rahat hareket ettirmeye başladım 1. yılında tam rayına oturur diye düşünüyorum, aynı süreçlerden geçildiğine göre bir sıkıntı yoktur:) Tümseklik konusunda ise açıkçası ben tam anlayamıyorum nereden bahsedildiğini emelinde senin de fotoğraflarında bir problem gözükmüyor bakıldığında ama tabi önemli olan sizlerin nasıl gördüğü

merhaba ben de emre beye amelıyat oldum ve dun 7. Ayım bıttı . ıkı hafta once emre beye kontrole gıttım ve emre bey bana herseyın normal oldugunu sadece burun ucumda halen odem bulundugunu bunun da 1 yıla dogru gececegını belırttı fakat bnde soyle bır problem var burun sırtından burun ucuna dogru ınıste kavıs cok guzel bır sekılde gelıyor ama o kemıkle kıkırdagın bırlestıgı yerde yandan bakıldıgında bı keskın gecıs oluyor ve bu benı rahatsız edıyor . Bunun 10 dakıkalık bı torpu ıslemı ıle yok edılebılecegını ve bunun sebebının amelıyat sonrası fazla kalan derıden dolayıo olusan odem oldugunu soyledı ve bunun ıcın sadece amelıyathane ucretını odemem gerektıgını onun dısında kendısının herhangı bı ucret talep etmeyecegını belırttı . Sen rotus amelıyatı olmussun emre beye ve merak ettım acaba bu hastaneye verılen ucret ne kadar ? Yardımcı olabılırsen cok sevınırım . Sanırım bnm de 10 dakıkalık bı ıslem ıcın hastanede kalmam gerekmez dıye dusunuyorum .

Gizemcim umarım rötuşa gerek kalmadan düzelir bahsettiğin durum, seninle aynı dönemlerde ameliyat olmuştuk nefes problemi sendede vardı başlarda yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıl oldu? Bu arada resim paylaşmışmıydın hiç gizem? ameliyat olduğumuz dönemde merak ediyordum burnunu:)

merhaba ben de emre beye amelıyat oldum ve dun 7. Ayım bıttı . ıkı hafta once emre beye kontrole gıttım ve emre bey bana herseyın normal oldugunu sadece burun ucumda halen odem bulundugunu bunun da 1 yıla dogru gececegını belırttı fakat bnde soyle bır problem var burun sırtından burun ucuna dogru ınıste kavıs cok guzel bır sekılde gelıyor ama o kemıkle kıkırdagın bırlestıgı yerde yandan bakıldıgında bı keskın gecıs oluyor ve bu benı rahatsız edıyor . Bunun 10 dakıkalık bı torpu ıslemı ıle yok edılebılecegını ve bunun sebebının amelıyat sonrası fazla kalan derıden dolayıo olusan odem oldugunu soyledı ve bunun ıcın sadece amelıyathane ucretını odemem gerektıgını onun dısında kendısının herhangı bı ucret talep etmeyecegını belırttı . Sen rotus amelıyatı olmussun emre beye ve merak ettım acaba bu hastaneye verılen ucret ne kadar ? Yardımcı olabılırsen cok sevınırım . Sanırım bnm de 10 dakıkalık bı ıslem ıcın hastanede kalmam gerekmez dıye dusunuyorum .

Gizemcim umarım rötuşa gerek kalmadan düzelir bahsettiğin durum, seninle aynı dönemlerde ameliyat olmuştuk nefes problemi sendede vardı başlarda yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıl oldu? Bu arada resim paylaşmışmıydın hiç gizem? ameliyat olduğumuz dönemde merak ediyordum burnunu:)

Odzimert sana sadece burun ucu konusunda yardımcı olabileceğim 8. ayımdayım şuan benim burun ucumda çok sertti 6. aya kadar hiç his yoktu diyebilirim ama özellikle şu son 1 aydır artık rahat hareket ettirmeye başladım 1. yılında tam rayına oturur diye düşünüyorum, aynı süreçlerden geçildiğine göre bir sıkıntı yoktur:) Tümseklik konusunda ise açıkçası ben tam anlayamıyorum nereden bahsedildiğini emelinde senin de fotoğraflarında bir problem gözükmüyor bakıldığında ama tabi önemli olan sizlerin nasıl gördüğü

Canım aslında bende çok anlamıyorum tümseklikten Emre bey var dediği için taktım kafaya:)) bu arada yazmayı unuttum geçen hafta kumsalberille maltepe carrefour da karşılaştım burnu hiç bahsettiği gibi değildi bence çok güzel olmuş ama şişlikleri vardı hamilelik nedeniylede tabi normalden daha şiş gözüküyodu.Amelityat olan arkadaşlarla heryerde karşılaşır oldum artık:)) hilalle de iki kez karşılaşmıştım.Zeynep bi seninle karşılaşamadım yaa:)

Zeynep cim cevabın için çok teşekkür ederim demekki normal bu durum.

bendeki şanssızlığa bakarmısınız bu ayın 13 de ameliyat olucam amaaaaa felaket bir gribe yakalandım ayağa kalkıcak halde bile değilim :KK43:( umarım o güne kadar atlatırım panik ataklı bir kız olarak zaten 5 yıldır kendimi ikna etmeye çalışıyorum :) yoksa bu bir işaretmi bana :p

sevgili cgdmrcn bunu işaret olarak düşünme desem de ben de senin gibi düşünmüştümm sağolsun...benim ameliyatım salı günüydü ve kan aldırmaya gittiğim cumartesi günü bile haziran ayının ortasında köh köh öksürüyordum...deli gibi korkmuştum ameliyatım ertelenir mi diye...o telaşla emre beyi aramıştım o da psikolojik olabileceğini söyleyip sıcak bitki çaylarıve ballı limonlu karışımlar içmemi söylemişti rahatlatmak için...çok şükür olabildim umarım senin de geçer gribin en kısa zamanda...

sevgili cgdmrcn bunu işaret olarak düşünme desem de ben de senin gibi düşünmüştümm sağolsun...benim ameliyatım salı günüydü ve kan aldırmaya gittiğim cumartesi günü bile haziran ayının ortasında köh köh öksürüyordum...deli gibi korkmuştum ameliyatım ertelenir mi diye...o telaşla emre beyi aramıştım o da psikolojik olabileceğini söyleyip sıcak bitki çaylarıve ballı limonlu karışımlar içmemi söylemişti rahatlatmak için...çok şükür olabildim umarım senin de geçer gribin en kısa zamanda...

canım bugün daha iyiyim hafifi burun akıntısı kaldı ama iptal edilecek bi durum olmasa gerek :)
bu sabah bende kan verdim çok bitkin düştüm
yarın son gorüşmem ve ta taaaaaa cumartesi büyükgün
anesteziden deli gibi korkuyorum nasıl kaldırıcak bu garip bünyem bilemiyorum :) umarım gözlerimi açabilirim ameliyatdan sonra

canım bugün daha iyiyim hafifi burun akıntısı kaldı ama iptal edilecek bi durum olmasa gerek :)
anesteziden deli gibi korkuyorum nasıl kaldırıcak bu garip bünyem bilemiyorum :) umarım gözlerimi açabilirim ameliyatdan sonra

Korkulacak hiçbirşey yok canım bende korkuyordum ama ben beni uyutamayacaklar diye korkuyordum. Bir türlü inanamıyordum nasıl olacak nasıl hiçbirşey hissetmicem o kadar işlemi diye. Ama öyle bir uyumusum ki en son anestezi uzmanımın bana bye bye dediğini hatırlıyorum sonrada kut girmişim. Birde beni uyandıran hemşirelere çok kızmıştım niye uyandırıyorlar beni diye bilmiyorum niye :))

Arkadaşlar Emre beyin hepinize selamı var:) burun ucunun üstündeki deri fazlalığının oluşturduğu ödemi Emre bey'e sordum sağolsun şöyle açıkladı;

"Burun estetiği ameliyatı bir surectir sabır ister burnun tam oturması için belli bir zaman gecmesi gerekir ..ayrıca herkesin derisi,kıkırdagı ,kemiği,iyileşmeleri bir değildi..herkesin bize getirdiği burun da değişik zaten yani herkese farklı farklı burunlar farklı farklı işlemler yapıyoruz yani iyileşmenizi değelendirirken başkasına bakmak çok yanlış..

ayrıca

buyuk bir burnu kuultunce bol kalan derinin toplaması da kişinin dokularının elastikiyetine bağlıdır..ayrıca beslenmesine , sigara kullanıp kullanmaması , uykusunu alması bile etkilidir..bu yuzden bu konuda uniqe yani kişiye ozeldir..herkeste farklıdır..burun ucu arkasında kalan hafif deri fazlsı %99 gecer merak etmeyin:)"

Canim gecmis olsun umarim istediğin gibi olur burnun cok merak ediyorum burnunu :)))

kızlar bende aralık ayının 24 ünde randevu aldım Emre Bey e ve önümüzdeki yaza düşünüyorum ameliyatı .peşin ödemede herhangi bir indirim oluyor mu?

arkadaşlar ameliyat sonrası cildim yağlıya döndü ve minik pütürtüler çıktı bu durumla karşılaşan var mı?
ne kadar sürede eski haline dönüyor cilt:18:

X