Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba canim,
kusura bakma gec oldu cevabim ama yardimci olmaya calisicam sana ..
Ben rotus ameliyati oldum,sadece burun ucum kalkti bu benim istegimle oldu ,ameliyat sonrasi gece kalmadim hastanede eve dondum daha sonra ilk sabah az bir sisligim oldu,ertesi gun de hafif morluk ve sisliklerim oldu ama benim bunyem cabuk tepki veren,cabuk sisen bir yapim var ama yinede o halde yaklasik 10 saat ucak yolculugu yaptim 3.gun bir bebekle ve evime dondum ,zorlanmadim 4.gun ise mucize sekilde ne sislik,ne morluk hepsi gecti :) burnumda hafif bir sislik vardi ve o sislik 1 ay icinde tamamen nerdeyse tamamen yok oldu ilk ameliyata gore cok daha kolay,cok daha hafif,sisliklerin cok daha cabuk gectigi bir ameliyat rotus ameliyati hic ama hic sorun yasamadim bu arada sisliklerim cabuk indi normalde bunyem cok kotudur bu arada bol bol ananas yedim cidden odem atmada cok etkili sanirim,bana cok faydali oldu emre bey onermisti bende int baya bir arastirdim kizlar sizede tavsiye ediyorum..

merhaba ben de emre beye amelıyat oldum ve dun 7. Ayım bıttı . ıkı hafta once emre beye kontrole gıttım ve emre bey bana herseyın normal oldugunu sadece burun ucumda halen odem bulundugunu bunun da 1 yıla dogru gececegını belırttı fakat bnde soyle bır problem var burun sırtından burun ucuna dogru ınıste kavıs cok guzel bır sekılde gelıyor ama o kemıkle kıkırdagın bırlestıgı yerde yandan bakıldıgında bı keskın gecıs oluyor ve bu benı rahatsız edıyor . Bunun 10 dakıkalık bı torpu ıslemı ıle yok edılebılecegını ve bunun sebebının amelıyat sonrası fazla kalan derıden dolayıo olusan odem oldugunu soyledı ve bunun ıcın sadece amelıyathane ucretını odemem gerektıgını onun dısında kendısının herhangı bı ucret talep etmeyecegını belırttı . Sen rotus amelıyatı olmussun emre beye ve merak ettım acaba bu hastaneye verılen ucret ne kadar ? Yardımcı olabılırsen cok sevınırım . Sanırım bnm de 10 dakıkalık bı ıslem ıcın hastanede kalmam gerekmez dıye dusunuyorum .

merhaba ben de emre beye amelıyat oldum ve dun 7. Ayım bıttı . ıkı hafta once emre beye kontrole gıttım ve emre bey bana herseyın normal oldugunu sadece burun ucumda halen odem bulundugunu bunun da 1 yıla dogru gececegını belırttı fakat bnde soyle bır problem var burun sırtından burun ucuna dogru ınıste kavıs cok guzel bır sekılde gelıyor ama o kemıkle kıkırdagın bırlestıgı yerde yandan bakıldıgında bı keskın gecıs oluyor ve bu benı rahatsız edıyor . Bunun 10 dakıkalık bı torpu ıslemı ıle yok edılebılecegını ve bunun sebebının amelıyat sonrası fazla kalan derıden dolayıo olusan odem oldugunu soyledı ve bunun ıcın sadece amelıyathane ucretını odemem gerektıgını onun dısında kendısının herhangı bı ucret talep etmeyecegını belırttı . Sen rotus amelıyatı olmussun emre beye ve merak ettım acaba bu hastaneye verılen ucret ne kadar ? Yardımcı olabılırsen cok sevınırım . Sanırım bnm de 10 dakıkalık bı ıslem ıcın hastanede kalmam gerekmez dıye dusunuyorum .

gzmuygun ya banada benzer bi şey demişti deri fazlalığı ödem yapmış falan dedi ama geçeceğini söylemişti korktum şimdi kalıcı bi şeymiymiş yaa:KK43:

gzmuygun ya banada benzer bi şey demişti deri fazlalığı ödem yapmış falan dedi ama geçeceğini söylemişti korktum şimdi kalıcı bi şeymiymiş yaa:KK43:

canım cok az kısıde bunun kaldıgını soyledı emre bey . Bunun rahatsız edıcı bısı olmadıgını ama eger hastalar bunu dert edıp de ılla o gecıs duzelsn dersede 10 dakıkalık bı ıslm oldugunu ve duzeltebılecegını soyledı ama bu 1. Yıl kontrolune gıttıgımızde oluyrmus cunku 1.yılımızda tam bı kontrol yaptıgını belırttı emre bey . Umarım o zamana kadar gecer bu sorunumuz .

canım cok az kısıde bunun kaldıgını soyledı emre bey . Bunun rahatsız edıcı bısı olmadıgını ama eger hastalar bunu dert edıp de ılla o gecıs duzelsn dersede 10 dakıkalık bı ıslm oldugunu ve duzeltebılecegını soyledı ama bu 1. Yıl kontrolune gıttıgımızde oluyrmus cunku 1.yılımızda tam bı kontrol yaptıgını belırttı emre bey . Umarım o zamana kadar gecer bu sorunumuz .

burun üstündeki tümsekliği açıkçası çok kişide gördüm şişlik olduğunu düşünüyodum kalıcıymış demekki :KK43: yoksa neden sana öyle desinki. Bence rahatsız edici bi şey tam şekil almamış,oturmamış gibi bi görüntü oluşturuyo çünkü:S tabi yanlış anlaşılmasın burun şeklimden memnunum. inş. birinci yılda geçer, geçer demişti ama ya moralim bozuldu şimdi ayrıca deri fazlalığı ödem yapmış dediyse ödem zaten geçici bi şey değil mi,kalıcı ödemde mi var anlamadım?

Son düzenleme:
burun üstündeki tümsekliği açıkçası çok kişide gördüm şişlik olduğunu düşünüyodum kalıcıymış demekki :KK43: yoksa neden sana öyle desinki. Bence rahatsız edici bi şey tam şekil almamış,oturmamış gibi bi görüntü oluşturuyo çünkü:s tabi yanlış anlaşılmasın burun şeklimden memnunum. Inş. Birinci yılda geçer, geçer demişti ama ya moralim bozuldu şimdi ayrıca deri fazlalığı ödem yapmış dediyse ödem zaten geçici bi şey değil mi,kalıcı ödemde mi var anlamadım?

bende forumda gordugum kadarı ıle bu tumseklık zaman ıcınde gecıyor. Mesela bende de ılk amelıyat oldugumda daha fazla olan o tumseklık su anda cok az bellı oluyor ve bunu sadece ben goruyorum dırekt o noktaya odaklandıgım ıcın fakat onun dısında mesela resım falan cekıldıgımde asla bırsey gorunmuyor aksıne gayet puruzsuz bı gecıs var. Hatta ben en yakınlarıma bıle gosterdıgımde onlar oyle bırseyın olmadıgını soyluyorlar .emre bey de bunun derı fazlalıgından dolayı olusan odem dedıgı ıcın bende bunun gececegıne ınanıyorum. Bu arada emelcım rahatsız edıcı bırsey demıssın eger bu gecıs cok fazla ıse evet rahatsız edıcı bırsey fakat ben emre bey ın hıc bır hastasında oyle bır gecısın kalıcı oldugunu gormedım ve daha 1 yıl olması ıcın de neredeyse bı 5 ay daha suremız var onumuzde ve ılk 6 ayda bu kadar degısım olduysa burnumuzda ıyı yonde emınım 1 yıla kadar da daha da guzel gelısmeler olacak hepımız ıcın. O nedenle moralının bozulmasına gerek yok bence kı senın resımlerınden gordugum kadarı ıle senın ıyılesme surecın bence cok da hızlı ve o gecıs yok sende :):) kı eskı burunlarımızla kıyaslayınca zaten bence mukemmel otesı burunlara sahıbız sanırım hepımız bıraz sımarıklık yapıyoruz bu konuda cunku eskı resımlerıme bakınca neden emre beyı daha once bulup amelıyat olmamısım dıyorum :):)

bende forumda gordugum kadarı ıle bu tumseklık zaman ıcınde gecıyor. Mesela bende de ılk amelıyat oldugumda daha fazla olan o tumseklık su anda cok az bellı oluyor ve bunu sadece ben goruyorum dırekt o noktaya odaklandıgım ıcın fakat onun dısında mesela resım falan cekıldıgımde asla bırsey gorunmuyor aksıne gayet puruzsuz bı gecıs var. Hatta ben en yakınlarıma bıle gosterdıgımde onlar oyle bırseyın olmadıgını soyluyorlar .emre bey de bunun derı fazlalıgından dolayı olusan odem dedıgı ıcın bende bunun gececegıne ınanıyorum. Bu arada emelcım rahatsız edıcı bırsey demıssın eger bu gecıs cok fazla ıse evet rahatsız edıcı bırsey fakat ben emre bey ın hıc bır hastasında oyle bır gecısın kalıcı oldugunu gormedım ve daha 1 yıl olması ıcın de neredeyse bı 5 ay daha suremız var onumuzde ve ılk 6 ayda bu kadar degısım olduysa burnumuzda ıyı yonde emınım 1 yıla kadar da daha da guzel gelısmeler olacak hepımız ıcın. O nedenle moralının bozulmasına gerek yok bence kı senın resımlerınden gordugum kadarı ıle senın ıyılesme surecın bence cok da hızlı ve o gecıs yok sende :):) kı eskı burunlarımızla kıyaslayınca zaten bence mukemmel otesı burunlara sahıbız sanırım hepımız bıraz sımarıklık yapıyoruz bu konuda cunku eskı resımlerıme bakınca neden emre beyı daha once bulup amelıyat olmamısım dıyorum :):)
orası öyle tabiki her yerde Emre bey'i hep överim zaten fotoğraf paylaşmamın nedeni de ona bi anlamda teşekkür etmek,başarısını göstermek yoksa neden uğraşıyim fotoğraf paylaşmakla... ben de çok memnunum ama dediğin gibi inşallah geçer şımarıklığa gelince haklısın hep derim zaten şişlikleri dert etmemiz şımarıklık diye:) bi an yazını okuyunca geçeceğini düşündüğüm bi durumun kalıcı olma ihtimali moralimi bozdu sadece burnumuz böyle de kalsa sorun değil eskisine oranla çok çok iyi oldu çünkü

orası öyle tabiki her yerde Emre bey'i hep överim zaten fotoğraf paylaşmamın nedeni de ona bi anlamda teşekkür etmek,başarısını göstermek yoksa neden uğraşıyim fotoğraf paylaşmakla... ben de çok memnunum ama dediğin gibi inşallah geçer şımarıklığa gelince haklısın hep derim zaten şişlikleri dert etmemiz şımarıklık diye:) bi an yazını okuyunca geçeceğini düşündüğüm bi durumun kalıcı olma ihtimali moralimi bozdu sadece burnumuz böyle de kalsa sorun değil eskisine oranla çok çok iyi oldu çünkü

yo emre bey zaten kalıcı oldugunu soylemedı canım bunun gectıgını ve dısarıdan bakılınca da bellı olmadıgını soyledı. o nedenle oyle korkacak yada kafaya takacak bı durum yok canım :):):)

yo emre bey zaten kalıcı oldugunu soylemedı canım bunun gectıgını ve dısarıdan bakılınca da bellı olmadıgını soyledı. o nedenle oyle korkacak yada kafaya takacak bı durum yok canım :):):)

peki törpüyle düzelteceği tümseklik değilse nedir? ben yazdığını tam anlamadım sanırım:)
amaan neyse ne abarttım bende:KK70: biri şu yazdıklarımızı okusa bi şey var sanacak. Allahtan burnumuzda bi sorun yok yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım heralde şunu bile taktığıma göre:)) Emre bey benim kolay beğendiğimi düşünüyodu ne kadar yanılmış, kendisi çok başarılı olduğu için kimse sesinin çıkarmıyo yoksa ortalık karışırdı yemin ederim:KK70:

peki törpüyle düzelteceği tümseklik değilse nedir? Ben yazdığını tam anlamadım sanırım:)
amaan neyse ne abarttım bende:d biri şu yazdıklarımızı okusa bi şey var sanacak. Allahtan burnumuzda bi sorun yok yoksa ortalığı ayağa kaldırırdım heralde şunu bile taktığıma göre:)) emre bey benim kolay beğendiğimi düşünüyodu ne kadar yanılmış, kendisi çok başarılı olduğu için kimse sesinin çıkarmıyo yoksa ortalık karışırdı yemin ederim:d

emre bey onu su anlamda soyledı canım hatta aynen soyledıgı cumleyı aktarayım sana : Tasıgınız burunlar omur boyu sızın oldugu kadar aynı zamanda bana da aıt o nedenle kafanızda en ufak bır soru oldugunda hemen arayıp danısmak ıcın cekınmeyın sonucta bız onun ıcın buradayız. Yaptıgımız ısın sonuna kadar arkadasındayız.'' bence bır doktorun bunu soylemesı hastaya asırı derecede guven verıcı bırsey . En azından bn bu sozu emre beyden duydugumda ıcım nedense cok rahatlamıstı kı burnumda bır problem olmamasına ragmen. Cunku forumda ne burunlar goruyoruz doktor bı burun yapıyor zaten burnun bundan daha guzel olamazdı yapacak bısı ok tarzında konusan doktorlar var. Bu nedenle emre bey gıbı bı doktorla karsılasmak ve onun hastası olmak bence buyuk sans. Ve de emre bey eger kısı bır sekılde ne bıloeyım bıraz daha kalkık bıraz daha kavıs tarzı bırseyler ısterse onu hastanın ıstegı dogrultusunda rotus yapabılecegını belırtıyor . Mesela bazı hastalar az bı kalkıklık yada kavıs ıstıyor ama sonrada burunlarının yenı halıne gorunce ayy keske bıraz daha kalkık yada kavıs ısteseymısım bıraz dıyorlar ve bu durumda emre bey tekrar rotus yapıyor yoksa burun cırkın olup rotus gerektıgı ıcın degıl sadece hasta kendısı ıstedıgı ıcın.. Umarım bu sefer dogru anlatabılmısımdır

Son düzenleme:
gzmuygun sanırım ben kendimi anlatamıyorum sana ben bunları zaten biliyorum Emre beyi haksız yere eleştiren insanlara karşı bile sürekli karşı çıkan biriyim öyle yazmışsın ki sanki ben hep eleştiriyomuşum,doktorun değerini bilmiyomuşum gibi yazmışsın zaten güvenmesem kardeşimi eline teslim eder miyim? bunları bana anlatmana gerek yok ayrıca sen Emre beyden bahsetmişsin soruma hala cevap alamadım.

Son düzenleme:
gzmuygun sanırım ben kendimi anlatamıyorum sana ben bunları zaten biliyorum Emre beyi haksız yere eleştiren insanlara karşı bile sürekli karşı çıkan biriyim öyle yazmışsın ki sanki ben hep eleştiriyomuşum,doktorun değerini bilmiyomuşum gibi yazmışsın zaten güvenmesem kardeşimi eline teslim eder miyim? bunları bana anlatmana gerek yok ayrıca sen Emre beyden bahsetmişsin soruma hala cevap alamadım.

canım şimdi bunu yazdığıma pişman oldum bu aralar başka şeyler yüzünden moralim bozuk bazı yazılanları ters anlıyorum sanırım afedersin bu şekilde yazmayabilirdim yoksa insanları kırmaktan hiç hoşlanmam

gzmuygun sanırım ben kendimi anlatamıyorum sana ben bunları zaten biliyorum emre beyi haksız yere eleştiren insanlara karşı bile sürekli karşı çıkan biriyim öyle yazmışsın ki sanki ben hep eleştiriyomuşum,doktorun değerini bilmiyomuşum gibi yazmışsın zaten güvenmesem kardeşimi eline teslim eder miyim? Bunları bana anlatmana gerek yok ayrıca sen emre beyden bahsetmişsin soruma hala cevap alamadım.

hangı sorunun cvabını alamadın onu merak ettım canım konu rotus ıse begenmedıgın herhangı bı durumda oldugunda emre beyın memnun olmadıgın yerı senın ıstegın dogrultusunda duzeltecegını belırttım bunun dısında ne gıbı bı soruna cvp alamadın kı bu konu ıle ılgılı emre beye amelıyat olmus bırcok kısı bu rotusden zaten forumda bahsettı emınım okumussunduır sende buranın ıyı bır takıpcısı olarak. Onun dısında bnm verdıgım bılgıler konuyu su anda forumda ıkımız konustugumuz ve senın sorun karsısında verdıgım cvplardı kı burada amelyat olmayı dusunen yada amelyıatı yenı olan arkadaslar okudugunda yanlıs yorumlayıp kafalarına bırsey takmamaları ıcındı kı sen sanırım bunu baya bı kendı uzerıne alınıp gereksız bı karsı savunmaya gecmıssın . Bu tavrına bı anlam veremedım . Yazdıklarım arasında senınle ılgılı sana karsı soylenmıs yada sen sankı bırsey demıssın de sana bır seyı savunuyor modunda bır yazım yok. O nedenle konuyu daha fazla uzatıp da forumda acılan bolumu amacı dısında kısısel yazılara donusturmenın de geregı olmadıgını dusunuyorum

hangı sorunun cvabını alamadın onu merak ettım canım konu rotus ıse begenmedıgın herhangı bı durumda oldugunda emre beyın memnun olmadıgın yerı senın ıstegın dogrultusunda duzeltecegını belırttım bunun dısında ne gıbı bı soruna cvp alamadın kı bu konu ıle ılgılı emre beye amelıyat olmus bırcok kısı bu rotusden zaten forumda bahsettı emınım okumussunduır sende buranın ıyı bır takıpcısı olarak. Onun dısında bnm verdıgım bılgıler konuyu su anda forumda ıkımız konustugumuz ve senın sorun karsısında verdıgım cvplardı kı burada amelyat olmayı dusunen yada amelyıatı yenı olan arkadaslar okudugunda yanlıs yorumlayıp kafalarına bırsey takmamaları ıcındı kı sen sanırım bunu baya bı kendı uzerıne alınıp gereksız bı karsı savunmaya gecmıssın . Bu tavrına bı anlam veremedım . Yazdıklarım arasında senınle ılgılı sana karsı soylenmıs yada sen sankı bırsey demıssın de sana bır seyı savunuyor modunda bır yazım yok. O nedenle konuyu daha fazla uzatıp da forumda acılan bolumu amacı dısında kısısel yazılara donusturmenın de geregı olmadıgını dusunuyorum

hatalı olduğumu yazdım şimdi yazı yukarıda kaldı, özür diledim:) bende cümle aralarında ilk kez okuyan kişilerin yanlış anlamaması için memnun olduğumuzu hep belirtmeye çalıştım.

Kizlar o burun ucundaki hafif tumseklik bendede var. Benimde 6. Ayım bitti. O tumseklik kiminde biraz daha çok kiminde daha az. Mesela ben burun ucumu tam net hissetmiyorum hala. Siz tam olarak hissediyormusunuz? Gerçi herkesin iyileşme süresi o kadar birbirinden farklı ki benimle aynı gün ameliyat olan bir bayan vardı tamponlarinin çıktığı gün o burun ucunu hissetmeye başlamıştı ben daha yeni 2 aydır hissetmeye başladım o da tam değil hala bir uyuşukluk hissediyorum. Sizde bu anlamda durum nasıl?

Kizlar o burun ucundaki hafif tumseklik bendede var. Benimde 6. Ayım bitti. O tumseklik kiminde biraz daha çok kiminde daha az. Mesela ben burun ucumu tam net hissetmiyorum hala. Siz tam olarak hissediyormusunuz? Gerçi herkesin iyileşme süresi o kadar birbirinden farklı ki benimle aynı gün ameliyat olan bir bayan vardı tamponlarinin çıktığı gün o burun ucunu hissetmeye başlamıştı ben daha yeni 2 aydır hissetmeye başladım o da tam değil hala bir uyuşukluk hissediyorum. Sizde bu anlamda durum nasıl?

canım artık tümseklik kelimesinden nefret ettim bilen varsa cevap versin ben hiç bi şey anlamadım:))

Tamam canım sıkma canını:) Ben şimdi hic kontrole gidemiyorum Emre bey ile bir sıkıntım olursa telefonda konuşuyorum resimlerimi yolluyorum o benim icimi rahatlatıyor. Ama gene burdada paylaşıyorum merak ediyorum aynı süreçleri kimler yaşıyor diye ama bakıyorum. Herkesin iyileşme süreci birbirinden çok farklı anladığım kadarıyla. Emel cim senin burnun çok harika benim favori burunların arasında. Kendi burnumu da cok beğeniyorum.

Tamam canım sıkma canını:) Ben şimdi hic kontrole gidemiyorum Emre bey ile bir sıkıntım olursa telefonda konuşuyorum resimlerimi yolluyorum o benim icimi rahatlatıyor. Ama gene burdada paylaşıyorum merak ediyorum aynı süreçleri kimler yaşıyor diye ama bakıyorum. Herkesin iyileşme süreci birbirinden çok farklı anladığım kadarıyla. Emel cim senin burnun çok harika benim favori burunların arasında. Kendi burnumu da cok beğeniyorum.

Evet canım yurtdışında olunca çok daha zor olur eminim, dediğin gibi herkesin iyileşme süreci farklı karşılaştırma yapmak yanlış ve yıpratıcı (!) :)) gereksiz tartışmalara, yanlış anlamalara neden oluyo:KK1: canım çok teşekkür ederim kendi burnunu beğenmekte çok haklısın çünkü burnun kusursuz olmuş.

Gecmis olsun,Ben de rotus ameliyata olmadan once son hafta grip oldum,ciddi bakima aldim kendimi ,ihlamurlar,limonlar .ilaclar son gun hala sesim kotuydu ama burun akmasi durmustu oyle gozumu kararttim girdim ,kendini bakima al iyilesirsin :)

Annem sağolsun okadariyi bakıyorki :)
cumartesiye kadar büyk olasılık atlatıcam bu arada ayın 6 sında tasarıma gittim 1 koca saatini bana ayırdı okadar harika bir doktorki tasarımımı birlikde yaptıkk tam istediğim gibi oldu kafamda burunla ilgili en ufak soru işareti kalmadı sadece narkozdan korkuyorum :) hafif kavisli ve çok hafif kalkık bi burun olucak :) sert sivri hatlar istemedim artistik fındık gibi bi burun dedim dosyama onu bile not etti:)
CUMARTESİ büyük günnn :)

bide biz görseydik şu fındığı valla merak ediyorum tasarımını

ahahahah :) fındık tasarımımı vermedi sevgili doktorcuğum :) ama cumartesi gününe ne kaldı şunun şurasında 3 güncük :) kendime gelir gelmez ilk halimi paylaşırım kızlar sizlerle

Son düzenleme:
X