Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok sağol canım paylaşımın için...diyorum ya ben enin burnunu çok beğeniyorum çok doğal duruyor dediğin gibi şu anda benim ki de senin fotolarındaki burun ucu gibi yani çok kalkık değil...sadece ucu şiş olduğu için anırım hafif sarkık görüntüsü veriyor...ama indikçe daha güzelleşiyor diyorsun madem sana güveniyorum...şu anda halimden memnunum umarım ileriye doğru yerine oturdukça daha da güzelleşir...

elektra benim de ucu sarkıklaşmıştı bantlar açıldıktan sonra, geçen gün kontrole gittim Emre Bey burun ucuma masaj yaptı iyi geldi bir hayli ucu toparlandı oldukça, o sarkıklık ödemlerden dolayı oluşuyor burun ucunda zamanla geçiyor güzelleşiyor, ama sen masaj yapma sakın doktor vermeden bana da sen yapma masaj ben yaparım kontrollerde dedi herkese farklı çünkü, zaten senin daha yeni burnun zamanla toparlayacaktır ucu kendini..

çok sağol canım ya valla çok rahatlattın içimi...ben de ödemlerden öyle durduğunu düşünüyorum ama işte burun ucundaki ödemler de çok zor iyileşiyor...ben 1.ay kontrolüne gidemedim artık 2. ay kontrolüne gidicem inşallah...emre beyle o zaman görüşeceğim...dediğin gibi bana da masaj verebilir...

elektra dikiş ve tanpon amelytattan sonra ne zaman alınıyor? 9 da amelıyatım bana 16da alınır mı?

elektra dikiş ve tanpon amelytattan sonra ne zaman alınıyor? 9 da amelıyatım bana 16da alınır mı?

ameliyattan bir hafta sonra alçı ve tamponum alındı...iki hafta sonra dikişlerim ve 19 gün sonraydı sanırım hatırlamıyorum bantlarım alındı...benim bantlar biraz fazla durdu...

kızlar hepnize merhaba..ben önümüzdeki hafta göğüs estetiği olucam hasan fındık beye.emre bey hep aklımdaydı daha öncesinden de.hatta 3 ekime ameliyat günü bile aldım eylül ayına da muayene aldım.hasan beyle kombine yani hem meme h burun diye konuştuk ama sizin yorumları da okuduktan sonra vazgeçer hale geldim nerdeyse :26: :26:
çok kararsızım kızlar ya.kemerli ve öne doğru eğikbir burnum var,hatta hasan bey gösterdi hafif yamukluk da varmış.
rica etsem eklermisiniz beni de bakiim burnuşlarınıza

herkese merhaba,
yaklaşık olarak 2 sene oldu emre beye revizyon ameliyatımı olalı.araştırma içersindeki arkadaşlara fikir vermesi açısından resmimi ekledim.profilimde de öncesi ve sonrası olarak resimleri bulabilirsiniz.ben sonuçtan çok memnunun o yüzden emre beyi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• $IMG_1047.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 39

Pınarcım süpersin canım darısı benim başıma inşalllllaaah...!

Pınar acaba revizyon ameliyatının fiyatı ne öğrenebilrmym? çünkü bende ameliyat olalı 36. günüm ama bende düşünüyormda:)

canım 36. gün böyle bir karar almak için çok erken bir zaman, en az 6 ay dolana kadar beklemen gerek şuan burnun çok şiştir.benim ameliyat olduğumda 7 bin ödemiştim.şuan fiyatlar ne durumda bir bilgim yok ama emre beyin asistanını ararsan daha doğru bir bilgi alabilirsin.

7 binmi ya bu revizyon dahamı pahalı oluyo bilmiyodum ya benm kaş la göz hizamda kemikimsi bişey var şişmi ödemmi bilmiyorm ama elleyince kemik gibi sert o sebeplede üzgünüm birde burun ucum çok şiş bilmiyorm ya am aşekil filan düz yani bi yamukluk yok. kararsız kaldm şimdi mutlu deilim

revizyon ameliyatları ilk ameliyattan daha pahalı oluyor canım.
senin burnunda şuan çok yeni ödem olma ihtimali var bence bekle mutlaka, benim burnumda da ufak bir tümsek vardı üstelik 1senelikken ortaya çıkmaya başladı bir kaç ay hissettim onu, hatta kontrole gittiğimde emre beyde farketti ödem olabilceğini söyledi ama ufak bir operasyonla ne zaman istersen hallederiz dedi.ben yinede bir süre daha beklemek istedim çünkü çok ufak detayları gözümde büyütmüyorum ilk ameliyatımdan sonra ve şuan o tümsek hiç bir şekilde gelmiyor elime daha sonrada tekrar olur veya olmaz bilemiyorum ama şuan dümdüz elimle bastırdığımda, iyiki ani bir karar verip ufakda olsa tekrar bir operasyon olmamışım.bu yüzden şuan çok erken bence revizyon düşünmek için:)

arkadaşlar burun ameliyatı oldum ve istedigim gibi olmadı hiç.psikolojik olarak bitik durumdayım=(revizyon olmayı düşünüyorum dr.emre ilhana.ne olur yardmcı olun.emre ilhana burun estetiği olan arkadaşlar beni eklerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.ne olursunuz=(

Pınar acaba revizyon ameliyatının fiyatı ne öğrenebilrmym? çünkü bende ameliyat olalı 36. günüm ama bende düşünüyormda:)

canım ne gibi sorunlar yaşadın revizyon aklından geçti.bana istersen özeldende yazabilirsin. ameliyatın henüz çok yeni.bence zamanla düzelebilir.

burnun gercekten cok güzel olmus ve yüzüne yakismis :) burnunda ne sorun vardi ve ameliyat icin toplam ne kadar ödedin??hastanede kaldin mi??

baya zaman gecmis ama seninle emre beyde yaptigin ameliyat üzeri konusmak isterim ((( cok yardimci olur

arkadaşlar dün emre beye ikinci aylık kontrole gittim.ve güneş gözlüğü takabileceğimi söyledi...ama gözlüğüm ağır kemik çerçeceli bir gözlük kemiğe zarar vermez mi dedim...yok yok 8 haftadan sonra bişey olmaz dedi...sizler ikinci aydan sonra güneş gözlüğü taktınız mı...takanlarda ağrı ya da iz yaptı mı...ben hala cesaret edemiyorum sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…