Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Yarın 9.gün kontrolüm var bantlar çıkıcak mı tamamen şimdi handemelek in resimlerine bakarken gördüm 9. gün bat yok ben haftaya gibi düşünüyordum kafamda ?? hazır değilim ben görmeye henüz korktum şimdii :18:

yok canım 14. günde bantlar çıkarılıyo şimdi sana daha ince bantlar yapıştırılacak:)

bukketcim özel mesj atamıyorum cevabımı burdan yazıyorum, canım şu an memnunum da açılmış halini hiç görmedim ilk kez görme anından korkuyorum, resimlerim albümüm de var ekledim seni tabi sargılı burnum :)

yok canım 14. günde bantlar çıkarılıyo şimdi sana daha ince bantlar yapıştırılacak:)

iyi canımm yani şu an iki kaş aram filan şiş baya öyle görmek istemiyorum, bakmam yarın da burnuma 14.günde az biraz toparlar o kısım sonra ucu şişicek o ayrı tabi sabredicez artık :44:

burnun ucunamı ınıyo ıkı kas arasındakı sıslıkler anlamadım sımdı bnm eskı burnumla amelıyattan sonrakı burnuma bakarmısın o yuzdenmı burnumda suan hıc bır degısıklık yok aynı eskı burnum gıbı yanı :s

Canim yorumlarimi yaptim albumunde, soyledigim benim gozlemim burun sirti iniyor ama burun ucu sismeye basliyor odem yer degistiriyor gibi sonra da kayboluyor..

evt cnm 1 ay geccmesıne ragmen sankı burnumun ucu daha bır buyudu :S sanırm sıslkler ucta toparlanıyo dedıgın gıbı :S

Herkese merhabaa dün kontrolde iki nazar boncuğu birden aldımmm burnum bir hayli tombiş ama iyileşme sürecim çok iyiymiş, bu arada pembeciğin burnu çok şeker yakından da

Herkese merhabaa dün kontrolde iki nazar boncuğu birden aldımmm burnum bir hayli tombiş ama iyileşme sürecim çok iyiymiş, bu arada pembeciğin burnu çok şeker yakından da

canım çok geçmiş olsun. nazar boncuklarını bol bol tak :) burnun bantlıyken bile çok güzel çünkü.

biliyor musun ben de senden sonra çok bekledim. tam 3 saat belki daha da fazla orda kaldım. hatta senden sonra yagmurminel ile karşılaştım. onun da 3. günüydü, şişti ama burnu çok güzl görünüyordu ve hemen hemen hiç morluğu yoktu.

bantlarını çıkardıkları günü merak ediyorum hemen fotograf paylaş :) biz de maşallah diyelimm :)

çok teşekkürler canım, ah sen bir de karşıya geçiyorsun akşama kalmışsın çok.. oh sevindim yagmurinel adına atlatmış çok şükür o da benim de yarın çıakrıcaklar bantları canım ama gördüm burnumu dün, çok şişti burun sırtım oldukça genişti bakalım yarına toparlar inşallah biraz :18:

şişliğine takılma canım, bence ben dahil ameliyat olmuş birçok kişiye göre burun sırtın gayet iyi durumda. üstelik sen revizyon oldun. şiş deme valla kızarlar sana :)
şaka tabii.
ama çok güzel görünüyordu burnun. sen de fotograflardakinden çok daha güzel çok daha cici bir bayanmışsın. :) maşallah

pembecimm çok teşekkürler gülümsettin beni:) ben de seni gördükten sonra fotoğraflardan daha güzel burunlarınız olduğuna emin oldum, yakından çok daha zarif görünüyor kesinlikle canım bir de diğer forumda yanlış masaj yapıyormuşum demişsin nasıl yapman gerekliymiş ne yorumlarda bulundu Emre Bey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…