Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

wens ii arastir yoksa benim gibi kalirsin ortada :KK70: nu moet ik tweede operatieee :KK43: malesef burda yaptirdim belcikadaa

buradan ne ogrendiysem iste 2 dr var kafamda ama birine daha meyilliyim..belcikada kesinlikle olmam ben ameliyat

Biri Emre Ilhandir, diger kim merak ettim

Muhammet dilber.. emre ilhanin yaptigi burunlarin hepsi kalkik,guzel ama ben kalkik bir burun istemiyorum..Muhammet dilberin yaptigi burunlar cok dogal gorunuyor cok kavis yapmiyor,o yuzden onu tercih edicem

Muhammet dilber.. emre ilhanin yaptigi burunlarin hepsi kalkik,guzel ama ben kalkik bir burun istemiyorum..Muhammet dilberin yaptigi burunlar cok dogal gorunuyor cok kavis yapmiyor,o yuzden onu tercih edicem

anliorum canim insallah istedigin gibi bir burun olur ne diyim bende muhammet dilberdeden revizyon icin tarih alcam daha :KK43: mail atim bkleiorum emre ilhandan aldim yani arastiorum canim ya evt bende gaza geldim salak gibi yaptirdim oleeee :KK43: ve cok pismanimmmm berbattttt

ufuk bilkay mı ? atay atabey mi ?

Kesinlike EMRE ILHAN...

Muhammet Dilberin yaptigi burunlar biraz genis oluyor, ama hakkini yememek lazim, oda guzel burunlar yapiyor. Emre Ilhana "ben duz istiyorum dersen, duz yapiyor. Ama sunu soylim, keske ben biraz daha kalkik isteseymisim. Hep duz istiyorum dedim, sonunda coook hafif kavis olsun dedim ama simdi ki aklim olsaydi daha cok kalkiklik isterdim. Bana derlerdi inanmazdim, insan gercekten kalkik istiyormus.

emeellllllllll burnunun son hali nasıl canım şişlikler nasıl ucu nasıl inmiş olmalı baya dimi 3 aylık oldu seninkisi . Resim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK9::KK9::KK47::KK52:

Pembe cim çıktımı tamponların canım umarım çok acimamistir. Eminim çok rahatlayacaksın tamponlarin çıkınca. Sisliklerin morluklarin hızla iyileşiyordur artık. Biraz sıkıntılı bir süreç ama burnunu gördüğünde o çektiğin bütün sıkıntıları unutacaksın ve çok mutlu olacaksın iyiki yaptirmisim diyeceksin.

Ameliyattan korkan arkadaslar korkmayın yaptırın gitsin. Gecen gün kardesim beni kameraya çekti ya her acıdan burnum oyle güzel cikmiski eskiden çok çirkin gelirdi gözüme yani o kadar mutlu ediyorki beni yeni burnum. Aslında o kadar sis ki ama bu hali bile beni çok mutlu ediyor.

emeellllllllll burnunun son hali nasıl canım şişlikler nasıl ucu nasıl inmiş olmalı baya dimi 3 aylık oldu seninkisi . Resim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK9::KK9::KK47::KK52:

canım 2 buçuk ay oldu :)) ya burnum şişiyo benim gittikçe 1 aylık haliyle 2 buçuk aylık aynı sadece daha bi şekle giriyo o kadar ama şişlikler çok yavaş geçiyo şiş halini de seviyorum ama fotoğraflarda olduğundan çok farklı çıkıyo odzimertinde dediği gibi kamerayla çektiğimde gerçekten çok güzel ama iş flashlı fotoğrafla çekime gelince sanki o burun o değil hatta size paylaştığım fotoğraflarım olduğundan daha çirkin bence:KK70: zaten hiç fotoğraf çekilmiyorum bu ara inmesini bekliyorum:) keşke kontrolde falan karşılaşsak o zaman daha iyi olur 7 mayısta kontrolüm var zaten inş denk gelir:KK43: karşılaşırım sizlerle hem tanışmış olurum.

Son düzenleme:
canım 2 buçuk ay oldu :)) ya burnum şişiyo benim gittikçe 1 aylık haliyle 2 buçuk aylık aynı sadece daha bi şekle giriyo o kadar ama şişlikler çok yavaş geçiyo şiş halini de seviyorum ama fotoğraflarda olduğundan çok farklı çıkıyo odzimertinde dediği gibi kamerayla çektiğimde gerçekten çok güzel ama iş flashlı fotoğrafla çekime gelince sanki o burun o değil hatta size paylaştığım fotoğraflarım olduğundan daha çirkin bence:KK70: zaten hiç fotoğraf çekilmiyorum bu ara inmesini bekliyorum:) keşke kontrolde falan karşılaşsak o zaman daha iyi olur 7 mayısta kontrolüm var zaten inş denk gelir:KK43: karşılaşırım sizlerle hem tanışmış olurum.

beni muhammet bey aradi :KK43: bir sene beklemeliym ona gore ama yazin gel kontorle ddim ben nasil beklicem yaaaa :KK43: emre ilhanda insallah ole demez bana kafayi yicemm

sen ince derili mi kalın derili misin canım ?

tweety sen revizyonmu oldun canim ya ne problemler vardi nasil memnunmusun ??? kime oldun

emre beye oldum canım nefes alma problemi vardı ve sol tarafım fazla oyulmuştu eğri görünüyordu çaprazdan bakıldığında canım şu an çok şiş o yüzden yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü benim önceki burnumda kemerli değildi. Şişlerim inince ancak problemlerimin geçip geçmediğini anlayabilirim. Ayrıca burun etleri de şiş olduğundan sağlıklı nefes alamıyorum şuan

X