Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

benimde en büyük takıntım dudakla burun arasındaki mesafeydi ama Emre bey onu çok iyi ayarlıyo bi sorun olmaz canım bide tamponlar nedeniyle çok açık gözüküyo tamponlar çıkınca o mesafe, kalkıklık ortadan kayboluyo gerçekten...Birde ameliyat sonrası dudak kalınlaştığı için mesafe azalıyo... herkeste oluyomu bilmiyorum ama genelde üst dudak kalınlaşıyo
umarım benim de sorun olmaz canım tamponlar çıkınca belli olacak herşey sağol
twetty buz uygulamaya devam ediyormuşsun ya, hani şu dolaba koyup soğuttuktan sonra yüze takılan içi jelli maskelerden takmanın bir zararı var mı?

bi zararı yok bende de var onlardan ama ben ameliyat eldiveninin içine buz koyup şokluyorum onu gezdiriyorum yüzümde o jelli buzların kenarları tırtıklı oluyorum yüzü tahriş edebilir sertleşince

Burnuşlardan ses seda yok mu kızlar bugün :KK52: Kaburga ağrım buyük ölçüde azaldı 2. duşumu aldım bugün. Yüzümdeki şişlikler %80 geçti diyebilirim. Morluklarım epeyce azaldı çok mutluyum:21: Şimdi tek isteğim tampon ve alçı çıktıktan sonra aynada düzgün bir burunla karşılaşmam ve de seneler sonrada hala memnuniyetimin devam etmesi. Asimetrikliğimin geçmemiş olmasından çok korkuyorum nedense :18: Aylar geçipte şişlikler indikten sonra hala çok düzgün burnunuz varsa çok şanslısınız demektir.

Burnuşlardan ses seda yok mu kızlar bugün :KK52: Kaburga ağrım buyük ölçüde azaldı 2. duşumu aldım bugün. Yüzümdeki şişlikler %80 geçti diyebilirim. Morluklarım epeyce azaldı çok mutluyum:21: Şimdi tek isteğim tampon ve alçı çıktıktan sonra aynada düzgün bir burunla karşılaşmam ve de seneler sonrada hala memnuniyetimin devam etmesi. Asimetrikliğimin geçmemiş olmasından çok korkuyorum nedense :18: Aylar geçipte şişlikler indikten sonra hala çok düzgün burnunuz varsa çok şanslısınız demektir.

Bende şimdi seni sormak için giriyordum, iyi olduğuna sevindim. Bundan sonrası kolay. Ben kendimi çok iyi hissediyorum ve çarşamba günü malesef Istanbul maceram sona eriyor, Hollanda yolu görünüyor. İnşallah hepimizde istediğimiz buruna kavuşuruz, Allah yardımcımız olsun.
Tweetty bence 6 ay geçmeden sakin asimetriliği kafana takma, burun yerine otursun inşallah düzelir.

Bende şimdi seni sormak için giriyordum, iyi olduğuna sevindim. Bundan sonrası kolay. Ben kendimi çok iyi hissediyorum ve çarşamba günü malesef Istanbul maceram sona eriyor, Hollanda yolu görünüyor. İnşallah hepimizde istediğimiz buruna kavuşuruz, Allah yardımcımız olsun.
Tweetty bence 6 ay geçmeden sakin asimetriliği kafana takma, burun yerine otursun inşallah düzelir.

Canım ilk burnum şişlikler biraz inmeye başladıktan sonra yani 3-4 hafta sonra resimlerde belli etti kendini , resmen sol çaprazdan yamuk görünüyordu önden de bariz yamuk görünüyordu. Yani anlayacağın burun kendini 3-4 haftadan sonra aslında belli ediyor ve nasıl başlıyorsa öyle gidiyor canım. Az morelimi bozmadı da.. Deneyimlediğim için söylüyorum bunları.. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur:26: Bugün burnumu göremem, zaten çokça şiştir. 2. haftayı bekliycez bakalım :KK16:

Arkadaşlar sonunda fotoğraf koymayı başardım:p:) ama önden fotoğraf koymak için bi kaç ay beklemem lazım:S flashlı fotoğraf makinesiyle şişlikler çok belli oluyo iyice büyük çıkıyo burun:))

Arkadaşlar sonunda fotoğraf koymayı başardım:p:) ama önden fotoğraf koymak için bi kaç ay beklemem lazım:S flashlı fotoğraf makinesiyle şişlikler çok belli oluyo iyice büyük çıkıyo burun:))

canım yorum yaptım burnuşuna önden de ekleseydin keşke, hepimiz biliyoruz biz şuan şiş olduğunu zaten, ama bizlerde nasıl bir süreç izleyeceğimizi görürdük en azından bebiş:KK34: Eminim önden de çok güzeldir.

tamponlarım cıktı bugun bır haftadır ılk defa beynıme oksıjen gıttı koku aldım. Ama tampon aldırma ısı sıkıntılı bıraz benım bıraz canım yandı ne yalan soyleyeyım. Sana cok guzel bır yaptım dedı bıde :))

merhaba arkadaşlar ameliyat olan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.nasılsınız?tweety sende revizyon olmuşsun sanırım.kaburgandan kıkırdak alınmış nasılsın?benimde kaburgadan kıkırdak alınmıştı 25 günümdeyim şuan ve birkaç gündür normal yaşamıma döndüm ameliyat hiç olmamış gibi rahatım.3.haftaya girdiğinde unutuyorsun bile kaburgadan kıkırdak alındığını.bende hafta sonu görüşmeye gidicem 1. ayım dolmuş olacak belki karşılaşırız sizlerle :)))

mrb arkadaşlar 25.günüm ve bir foto ekliyorum.burnum sğdan gayet güzel duruken resimdede görüldüğü gibi soldan sivri duruyor.sizinde böylemiydi yorumlarınızı bekliyorum $Fotoğraf0055.jpg

tamponlarım cıktı bugun bır haftadır ılk defa beynıme oksıjen gıttı koku aldım. Ama tampon aldırma ısı sıkıntılı bıraz benım bıraz canım yandı ne yalan soyleyeyım. Sana cok guzel bır yaptım dedı bıde :))
benimde çıktı ve acıdı ama dayandım canım çok tatlı değildir allahtan. Yanlız benim panik kocamın izlerken tansiyonu düştü bayılcak gibi oldu zor oturtturduk :KK9::KK9: Odzimert burnuşunun durumu nasıl ? Benim burnum iki burun gibi şiş şuanda hele ucu :KK25: koskocaman emre bey göstermedi zaten sıkı sıkıya da bantladı umarım 14 güne biraz iner diye ümit ediyorum :KK25: Uzun zamandan sonra nefes alabilmek güzel eve gelince deli gibi yemek yedim 5 günün acısını çıkarttım :KK56:
mrb arkadaşlar 25.günüm ve bir foto ekliyorum.burnum sğdan gayet güzel duruken resimdede görüldüğü gibi soldan sivri duruyor.sizinde böylemiydi yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 386456

dilaysacım bende rutin hayatıma dönmeye başladım nihayet teşekkür ederim:KK16: Yanlız resmine yorum yapamayacağım çok bulanık ve de uzaktan dilersen yakın bir resmini albümüne koy ordan yorum yapalım daha sağlıklı olur:KK34:

Son düzenleme:
26 mayısa görüşme randevusu alabildim.yalnız bir sorum var, ameliyat olabilmek için yapılan testlerde nelere bakılıyor?ben zaten sigara içmiyorum başka nelere bakılıyor ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...

26 mayısa görüşme randevusu alabildim.yalnız bir sorum var, ameliyat olabilmek için yapılan testlerde nelere bakılıyor?ben zaten sigara içmiyorum başka nelere bakılıyor ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...

kan sonuçlarını ben göremedim fakat, herhangi bir bulaşıcı hastalığın olup olmadığına , kan sayımı değerlerine, gebelik var mı yok mu?, işte şeker , tiroid , karaciğer enzimleri vs vs kısacası herşeyine bakıyorlardır

kan sonuçlarını ben göremedim fakat, herhangi bir bulaşıcı hastalığın olup olmadığına , kan sayımı değerlerine, gebelik var mı yok mu?, işte şeker , tiroid , karaciğer enzimleri vs vs kısacası herşeyine bakıyorlardır
Emre bey bana kontrollerde tiroid ini ölçtür demişti acaba kötü mü çıktı benim:S

benimde çıktı ve acıdı ama dayandım canım çok tatlı değildir allahtan. Yanlız benim panik kocamın izlerken tansiyonu düştü bayılcak gibi oldu zor oturtturduk :KK9::KK9: Odzimert burnuşunun durumu nasıl ? Benim burnum iki burun gibi şiş şuanda hele ucu :KK25: koskocaman emre bey göstermedi zaten sıkı sıkıya da bantladı umarım 14 güne biraz iner diye ümit ediyorum :KK25: Uzun zamandan sonra nefes alabilmek güzel eve gelince deli gibi yemek yedim 5 günün acısını çıkarttım :KK56:

dilaysacım bende rutin hayatıma dönmeye başladım nihayet teşekkür ederim:KK16: Yanlız resmine yorum yapamayacağım çok bulanık ve de uzaktan dilersen yakın bir resmini albümüne koy ordan yorum yapalım daha sağlıklı olur:KK34:

twetty cım dun karsılasamadık ınsallah persembe gunu karsılasırız. Benım canım bıraz tatlıdır tamponlar cıkarken cok acıdı ama Emre bey cok guzel motıve edıyo. Zaten anlık bır acı oluyo bıtıyo. Tamponlar cıkınca dıkıslerın bırazını aldı onları hıssetmedım bıle. Bıde benım sol tarafınla cok ugrasmıs amelıyatta zaten sol tarafım cok sıstı morardı. O yuzden tamponlar cıkınca dun aksam sol burun ıcı cok acımaya basladı acı dıslerıme kadar ındı agrı kesıcıler ıyı gelıyo burnumdan nefes alırken bıle burun sol ıcı cok acıyor. Bu sabahta bıraz tansıyonum dustu annem kahvaltımı yatagıma getırdı. Cok mu nazlıyım nedır anlamadım :))
Burnumun goruntusu hosuma gıdıyo. Kenarlara dogru cok sıstı yayıldı burun resmen bıraz daha sıserse burun sırtı falan gomulecek ıcerıye dogru:KK1: ucu da sıs aslında ama burun eskı burnuma gore kucuk bu sıslerde ınınce ıyıce kuculecek bende sımdı ne kadar kuculecek cok mu kuculecek dıye bır korku basladı. Ama Emre bey cok guzel burun yaptım sana dedı bırde nazar boncugu taktı :))

twetty cım dun karsılasamadık ınsallah persembe gunu karsılasırız. Benım canım bıraz tatlıdır tamponlar cıkarken cok acıdı ama Emre bey cok guzel motıve edıyo. Zaten anlık bır acı oluyo bıtıyo. Tamponlar cıkınca dıkıslerın bırazını aldı onları hıssetmedım bıle. Bıde benım sol tarafınla cok ugrasmıs amelıyatta zaten sol tarafım cok sıstı morardı. O yuzden tamponlar cıkınca dun aksam sol burun ıcı cok acımaya basladı acı dıslerıme kadar ındı agrı kesıcıler ıyı gelıyo burnumdan nefes alırken bıle burun sol ıcı cok acıyor. Bu sabahta bıraz tansıyonum dustu annem kahvaltımı yatagıma getırdı. Cok mu nazlıyım nedır anlamadım :))
Burnumun goruntusu hosuma gıdıyo. Kenarlara dogru cok sıstı yayıldı burun resmen bıraz daha sıserse burun sırtı falan gomulecek ıcerıye dogru:KK1: ucu da sıs aslında ama burun eskı burnuma gore kucuk bu sıslerde ınınce ıyıce kuculecek bende sımdı ne kadar kuculecek cok mu kuculecek dıye bır korku basladı. Ama Emre bey cok guzel burun yaptım sana dedı bırde nazar boncugu taktı :))

Ben perşembe gitmiycem canım cumatesi akşam orda olucam. Burnum çok şişti ya patates gibi oldu:KK50: Parmağımı bastırınca 2 cm içeriye gidiyo pazartesiye kadar biraz iner inşallah, gerçekten 2 burnum oldu yanları falan acayip şiş.. Çok iyi dinlen dedi bana burnunu çok şiş gördüm dedi emre bey. Zaten dinleniyorum hiçbişeey yaptığım yok.Şişler dışında iyiyim ama dün gece çok iyi uyudum. Burnumun içini sürekli temizlemeye çalışıyorum.

arkadaşlar ilk görüşme nasıl oluyor? tasarım falan yapılıyor mu? ücret nedir?:44:

Kızlar yarın dönüyorum Hollandaya, 3 haftalık tatilim sona erdi. Çooook güzel günler geçirdim, Allahıma şükürler olsun ki ameliyatımı acısız geçirdim (inanın tamponları çıkarırken bile acı çekmedim). Emre bey sağolsun bana çok güzel burun yaptı ve şuandaki şiş halini bile çok beğeniyorum. İlerde nasıl olur bilmiyorum ama şimdiden çok hoş duruyor. Allahım sizlerede kolaylık versin. Perşembe günü iş başı yapacağım, artık fazla yazamam ama arada bir resim eklemeyi denerim. Hepimize geçmiş olsun.

Sevgii iyi yolculuklar sana herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim pozitif düşündün ve pozitif oldu herşey:) büyük bir imaj degisikligi ile dönüyorsun hllandaya:)

Sevgıcım ıyı yolculouklar senınle tekrar karsılasmak ısterdım ama olmadı. Umarım yenı burnunun resımlerını gorme sansımız olur. Bende burnum kendıne gelır gelmez resımlerımı koyucam. bugun benım 8. gunum gunler cok cabuk gecıyor. Umarım Emre bey ın ofısınde yıne bbırgun karsılasırız. Iyı yolculuklar ...

X