Canım çok teşekkür ederim. Hemen arıyorum. Senin ameliyatının iki ay öncesine alınması çok iyi olmuş, umarım bana da öyle bir şey denk gelir. Birisi korkup vazgeçse ne güzel olur hihih.
Sen nasılsın peki? Tam olarak kaç gün geçti ameliyatın üstünden?
Ben aradım meşguldü, seninle mi konuşuyolardı acaba? :) Mayıs ilk randevu?? Ameliyat Temmuz-Ağustos?Ne kadar yoğun bir adam yahu.
aradım ben mayısa ılk randewuyu werebılırz dedı temmuz agustos gbıde maelıyat zam gelmıs ayrıca ucrete
Üzülme canım ya.. Malesef çok yoğun işteBende beklemiştim. Birileri gelmez belki randevuya alırlar seni araya söyleseydin canım. Hem zaman öyle hızlı geçiyor ki inanamazsın. O yüzden hayırlısını iste üzülme.
hemen gelebılırsenız bugun bosluk olustu dedı sen gıdebılırsen gıt
ara hatta
ya anladgm kadaryla bosluk olusyo ole dıolarda erkendnde alabılırler
uf ya fıyat artmıs sansa bak
Bugün gidemem ne yazık ki. Ama böyle boşlukların olması iyiymiş. Sevgi'nin de ameliyatı o şekilde iki ay erkene alınmış. Fiyat 6000...
aynen ole herseyde bı hayır wardır bana ramazana werrse ramazan sonu ısterım oncesı olursa tam super olur bakalım bı goruseyım esımlede son bı gorsme yapım yuzde atmıs ızın verdım dıyodu en son
biliyorum canım anestezi aldım daha önce bu 2. ameliyatım olduğu için :) İlgin için teşekkürler. İnşallah olup kurtulayımda, burada paylaşırım herşeyiEşimin panikliğini bi görsen yok senin ki bi başkaymış dersin canım
Sevindim eşlerin rızasını almak zaten en zoru canım yaa büyük kısmını atlatmışsın sen inşallah devamı da gelr. Ne güzel bugün boşluk oluşmuş. İnşallah ilerde de olur araya kaynak yaparsınız miku ve sen
ewet fıyat o boslukta oluyo demekkı sewgınınkı gbı
bu arada ben bademcık sorunuda yasıorm ıkısını aynı anda halletmek ıstıorm onuda konusucam hem burun hem bademcık kendısı kbb cı cunku
ewet fıyat o boslukta oluyo demekkı sewgınınkı gbı
bu arada ben bademcık sorunuda yasıorm ıkısını aynı anda halletmek ıstıorm onuda konusucam hem burun hem bademcık kendısı kbb cı cunku
ewet ya super olur ılk hafta cok zorlanıcam kesın dusunsene bademcık yaralı agzdan nefes alamıosn burun yaralı ordan alamıosn bakalım :18:çok iyi olur canım bademcik zor bişey değil zaten
Halledilir heralde, burun ameliyatıyla beraber yapılan bazı ameliyatlar var. Bu da onlardan biri olabilir. Şimdiden geçmiş olsun canım. Umarım kolay bir ameliyat olur senin için.
Twetty şu anki burnunda ne gibi bir sorun var? Sağlık nedeniyle mi yeniden ameliyat olmak istiyosun, yoksa şeklinden mi memnun değilsin?
canım şekil itibariyle çok kötü bir burun değil benimkisi arkadaşlık isteği gönderip bakabilirsiniz şuan ki burnuma.. Benim burnumun sol tarafını fazla oymuş bana kalırsa doktor o yüzden profilden bakınca kötü durmuyor ama, sol çaprazdan bakıldığında özellikle resimlerde yamuk görünüyor bariz. Bir de sağ tarafımda tıkanıklık var nefes almada sıkıntım var yani
canım şekil itibariyle çok kötü bir burun değil benimkisi arkadaşlık isteği gönderip bakabilirsiniz şuan ki burnuma.. Benim burnumun sol tarafını fazla oymuş bana kalırsa doktor o yüzden profilden bakınca kötü durmuyor ama, sol çaprazdan bakıldığında özellikle resimlerde yamuk görünüyor bariz. Bir de sağ tarafımda tıkanıklık var nefes almada sıkıntım var yani
umarım senınde kolay ve guzel olur hersey sanırım senle aynı zamnlarda olucaz karar alınmıs ızın alınmıs ama randewu yok ıkımzdede hhenuz
Eheh, evet aynen öyle valla. :) Sağol canım. Biriyle aynı dönemde ameliyat olmak iyi olur aslında, ameliyat sonrası süreci değerlendiririz. Benim burnum şöyle, senin burnun böyle diye...
sımdılık ben kacıyorum 1 2 saatlıgıne yıne gorusuruz umarım hoscakalın