Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

telde senle konusrken benlede konusuyodu aynı anda asıstan ehehhe

Ben aradım meşguldü, seninle mi konuşuyolardı acaba? :) Mayıs ilk randevu?? Ameliyat Temmuz-Ağustos? Ne kadar yoğun bir adam yahu.

hemen gelebılırsenız bugun bosluk olustu dedı sen gıdebılırsen gıt
ara hatta
ya anladgm kadaryla bosluk olusyo ole dıolarda erkendnde alabılırler

uf ya fıyat artmıs sansa bak

aradım ben mayısa ılk randewuyu werebılırz dedı temmuz agustos gbıde maelıyat zam gelmıs ayrıca ucrete

Üzülme canım ya.. Malesef çok yoğun işte Bende beklemiştim. Birileri gelmez belki randevuya alırlar seni araya söyleseydin canım. Hem zaman öyle hızlı geçiyor ki inanamazsın. O yüzden hayırlısını iste üzülme.

aynen ole herseyde bı hayır wardır bana ramazana werrse ramazan sonu ısterım oncesı olursa tam super olur bakalım bı goruseyım esımlede son bı gorsme yapım yuzde atmıs ızın verdım dıyodu en son

hemen gelebılırsenız bugun bosluk olustu dedı sen gıdebılırsen gıt
ara hatta
ya anladgm kadaryla bosluk olusyo ole dıolarda erkendnde alabılırler

uf ya fıyat artmıs sansa bak

Bugün gidemem ne yazık ki. Ama böyle boşlukların olması iyiymiş. Sevgi'nin de ameliyatı o şekilde iki ay erkene alınmış. Fiyat 6000...

Bugün gidemem ne yazık ki. Ama böyle boşlukların olması iyiymiş. Sevgi'nin de ameliyatı o şekilde iki ay erkene alınmış. Fiyat 6000...

ewet fıyat o boslukta oluyo demekkı sewgınınkı gbı
bu arada ben bademcık sorunuda yasıorm ıkısını aynı anda halletmek ıstıorm onuda konusucam hem burun hem bademcık kendısı kbb cı cunku

aynen ole herseyde bı hayır wardır bana ramazana werrse ramazan sonu ısterım oncesı olursa tam super olur bakalım bı goruseyım esımlede son bı gorsme yapım yuzde atmıs ızın verdım dıyodu en son

Sevindim eşlerin rızasını almak zaten en zoru canım yaa büyük kısmını atlatmışsın sen inşallah devamı da gelr. Ne güzel bugün boşluk oluşmuş. İnşallah ilerde de olur araya kaynak yaparsınız miku ve sen

Twetty şu anki burnunda ne gibi bir sorun var? Sağlık nedeniyle mi yeniden ameliyat olmak istiyosun, yoksa şeklinden mi memnun değilsin?

bu arada ben bademcık sorunuda yasıorm ıkısını aynı anda halletmek ıstıorm onuda konusucam hem burun hem bademcık kendısı kbb cı cunku

çok iyi olur canım bademcik zor bişey değil zaten

Halledilir heralde, burun ameliyatıyla beraber yapılan bazı ameliyatlar var. Bu da onlardan biri olabilir. Şimdiden geçmiş olsun canım. Umarım kolay bir ameliyat olur senin için.

Halledilir heralde, burun ameliyatıyla beraber yapılan bazı ameliyatlar var. Bu da onlardan biri olabilir. Şimdiden geçmiş olsun canım. Umarım kolay bir ameliyat olur senin için.

umarım senınde kolay ve guzel olur hersey sanırım senle aynı zamnlarda olucaz karar alınmıs ızın alınmıs ama randewu yok ıkımzdede hhenuz

Twetty şu anki burnunda ne gibi bir sorun var? Sağlık nedeniyle mi yeniden ameliyat olmak istiyosun, yoksa şeklinden mi memnun değilsin?

canım şekil itibariyle çok kötü bir burun değil benimkisi arkadaşlık isteği gönderip bakabilirsiniz şuan ki burnuma.. Benim burnumun sol tarafını fazla oymuş bana kalırsa doktor o yüzden profilden bakınca kötü durmuyor ama, sol çaprazdan bakıldığında özellikle resimlerde yamuk görünüyor bariz. Bir de sağ tarafımda tıkanıklık var nefes almada sıkıntım var yani

bende ekledım

Ekledim canım. Tıkanıklık varsa hiç düşünme zaten. Nefes problemi yaşamak çok kötü. :/ Ama Emre Bey bu konuda oldukça iyiymiş, ameliyat olan herkesin ortak kararı. :)

umarım senınde kolay ve guzel olur hersey sanırım senle aynı zamnlarda olucaz karar alınmıs ızın alınmıs ama randewu yok ıkımzdede hhenuz

Eheh, evet aynen öyle valla. :) Sağol canım. Biriyle aynı dönemde ameliyat olmak iyi olur aslında, ameliyat sonrası süreci değerlendiririz. Benim burnum şöyle, senin burnun böyle diye...

Eheh, evet aynen öyle valla. :) Sağol canım. Biriyle aynı dönemde ameliyat olmak iyi olur aslında, ameliyat sonrası süreci değerlendiririz. Benim burnum şöyle, senin burnun böyle diye...

benm burnum senın burnunu dover eeheh
ewet cok guzel olur aynı anlarda olmak

sımdılık ben kacıyorum 1 2 saatlıgıne yıne gorusuruz umarım hoscakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…