- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben emre beyle görüşmeye gideceğim.Randevu aldm ama nisan ayına verdiler.Fakat ameliyattan sonra 10 gün istanbulda kalmam gerekiyor sanırım.çünkü şehir dışından gidicem.istanbula uzaklığım 2 saat.istanblda yakınımda yok.10 gün kalmamız şart mı acaba??:26:
kızlar ben emre beyle görüşmeye gideceğim.Randevu aldm ama nisan ayına verdiler.Fakat ameliyattan sonra 10 gün istanbulda kalmam gerekiyor sanırım.çünkü şehir dışından gidicem.istanbula uzaklığım 2 saat.istanblda yakınımda yok.10 gün kalmamız şart mı acaba??:26:
2 saatlik mesafe fazla degil aslında, ilk hafta kontrole özel arabayla getirecek bi yakının varsa bence 10 gün istanbulda kalmana gerek yok. ilk haftadan sonra zaten o asırı sislikler gidiyo otobüsle bile gidip gelebilirsin. 10 gün istanbulda otellerde kalmak hem daha rahatsız hem de daha masraflı olur sanki.
Slm kizlar, bende 13 nisanda ameliyat olacagim ve yurt disindan gelicem en büyük korkum hava degisimi olup nezle olmak (
Görüsmeye yanlizmi gidicem yoksa yanimda birisi olmak zorundami? Annemle gelicem istanbula ama görüsmeye onla girmek istemem simdi doktor bey risklerini anlatinca beni vazgectirmeye bakar pek istemiyo ztn olmami ameliyat :18:
birde bu 10 gün içerisinde kaç defa çağırıyor emre bey :26: ve 10 günden sonra normal yaşantımıza dönebiliyor muyuz?
slm Bayanlar, ben yurtdisindan gelip ameliyat oldum, hava degisikliginden dolayida gripliydim ameliyata girdigimde, ameliyattan önce bir hafta antibiyotik aldim, banamisin demedi ve ameliyattan sonrada zaten antibiyotik verildi, burda tek zorluk tamponlar icindeydeyken ve gripseniz burnunuz dha da cok tikaniyor, sümküremiyorsunuz, kendinizi daha halsiz hissediyorsunuz ama pek de sorun olmuyor.tamponlar cikinca hersey cok rahat. Ilk görüsmeye ise en son sizi alacaktir yani cok cok uzun beklemeniz gerekebilir, zaten en son size sira geldigi icin gercekten sizinle ilgileniyor, cok cana yakin ve tecrübeli bir doktor, istediginiz kadar soru sorun hepsini cok samimi bir sekilde cevaplacaktir. bunu söylemeden gecemeyecegim,ameliyat olacaginiz hastane cok iyi ve cok temiz, ben otelde bile bu kadar rahat etmedim, hemsireler cok tatli cok nazik ve de cok ilgili, dügmeye basin hemen gelirler, süperler gercekten, giyinmenizden tutun pansumaniniza kadar ilgileniyorlar, gecenin 2 sinde sogutucu maskenize kadar getirip takiyorlar, hemsirelerin ilgisine hayran kaldim. Birdaha secim gerekse gözümü kirpmadan Emre Ilhan derim.
sevgi theraflu fort çok iyi nezle olacak gibiysen hemen iç anında geçiriyo ameliyat öncesi ben çok içmiştim hatta hastanede sordum ben ilaç içtim zararı olur mu diye olmuyomuş sadece ağrı kesici tarzında ilaçlar yasak dedi.Kizlaaaaar ben nezle olmaya başladım, bu nasıl bir şans ya! İnşallah bir haftaya kadar iyileşirim. Pffff o kadar cok korkuyorum ki bir engel çıkacak diye! Hayirlisiyla bir aksilik çıkmadan bir ameliyat odasına alınsaydım! Göbek atarak giderdim ameliyathaneye. Dua edin kızlar, bir aksilik çıkmasın..
Merhaba,
Şöyle anlatiyim ben perşembe günü ameliyat oldum cuma hastaneden çıktım. Pazartesi kontrole gittim , perşembe bu sefer tamponları aldırmaya gittim. Bant yapıştırdılar burnumun üstüne. Tamponlar alındıktan sonra mutlaka dinleniceksin dedi doktor. İyileştim dışarı çıkiyim yok dedi. Kanama riski oluyormuş çünkü. Sonra pazartesi tekrar gittim bu sefer o bantları çıakrıp daha ufak bir bant taktılar. Yine perşembe gittim artık bantı da çıkardılar :) Şimdi tam 1. ayda gidicem 23 cumaya denk geliyor ama o tarihte alamadım. 29 perşembe günü kontrole gidicem. Bundan sonra da 2 ayda bir kontrol olucak sanırım.
Yani ilk 15 günde ptesi ve perşembeleri hep gittim. 15. gün de işe başladım. Yani normal yaşantımıza 15. günden itibaren dönüyoruz yani en azından benim öyle oldu
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.ozaman 10 gün kalmama gerek yok toplam 4 defa gitmişsin zaten.:26eki sonuçtn memnun musunn?bir de derin nasıldı?Benim ki çok ince.Ameliyattan sonraki halimden korkuyorum açıkçası
Daha 1 ay bile olmamasına rağmen sonuçtan çok memnunum. Tam istedğim gibi oldu şekli . Ama şu an şiş tabi. İçerde de şişlikler var pek rahat nefes alamıyorum henüz.
Ben de derimi sormuştum emre beye normal demişti yani ne ince ne kalın, en az moraran cinsten :)) Öyle de oldu ben hiç morarmadım sadece 2. ve 3. günler gözaltlarım şişti yumruk yemişim gibi . Zaten morarma olmasın diye bir krem veriyorlar ben hep sürdüm onu gözaltlarıma belki onunda etkisi vardır hiç morarma olmadı. Ama sadece benim değil sanırım, genelde emre beyin muaynanesinde gördüğüm kimsede öyle aşırı morarma yoktu. O yüzden korkma sen de
sevgi theraflu fort çok iyi nezle olacak gibiysen hemen iç anında geçiriyo ameliyat öncesi ben çok içmiştim hatta hastanede sordum ben ilaç içtim zararı olur mu diye olmuyomuş sadece ağrı kesici tarzında ilaçlar yasak dedi.
Yeni Resimler Yüklendiii :)