- 17 Kasım 2011
- 376
- 0
emre beyın yerı nerdedır ucretler nekadar bılgı verırmısınız lutfen
emre beyin yeri bağdat caddesinde şu an. ücreti ise ilk ameliyatınız ise 5500 tl. ancak mayıs ayında zamlı olarak 6000 tl olacakmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ödeme sanırım ameliyattan bir gün önce doktorun kendisine elden yapıyorsun. ameliyat olan arkadaşlardan teyit almak lazım tabii. ama öyle sanıyorum.
Anaaaaaaaam yarin aksam ucuyorum. Super super superrrrrr
saol cvpladgn ıcın canmödeme sanırım ameliyattan bir gün önce doktorun kendisine elden yapıyorsun. ameliyat olan arkadaşlardan teyit almak lazım tabii. ama öyle sanıyorum.
bana telefonda ücret son görüsmede nakit olarak doktorun eline veriliyor denildi.
2 saat once revizyon ameliyatindan cikmis bulunuyorum hic korkmayin
2 saat once revizyon ameliyatindan cikmis bulunuyorum hic korkmayin
Ameliyattan bir gün veya iki gün önce oluyor.
önce sana masallah diyorum. Hastanede hangi bölümde kaliyoruz? Bu konu hakkinda bizi bilgilendirirmisin.[/QUOT
Tesekkur ediyorum.oda veriyorlar.2.katta zanlimca.herseyle ilgileniyorlar.cay iciyorum su anda.revizyon ameliyatlarinda varis corabi ve idrar sondasi takiliyormus.ilk ameliyatta nasil bilmiyorum.bacagim biraz uyustu ama cok rahatim .ne mide bulantisi ne bas donmesi yasamadim.iciniz biraz rahatlar umarim
gecmis olsun ins. istedigin sonucu alabilirsin. kac saat sürdü ameliyatın ?
sonda mı varıs corabımı nıyekı
ılk kez duyuyorum